Jump to content

vasilis3030

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About vasilis3030

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

vasilis3030's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αν το κανω συμφωνα με τις οδηγιες που παραθετω θα εχω αποτελεσμα? ( να φορτωσω δλδ τη AOSP_V4_KK_laek.17_with_v3_kernel) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5391391#post5391391 στη μεση της σελιδας απο το χρηστη johnickz1. Συγχαρητηρια κιολας στο φιλο ειναι οτι καλυτερο κι αναλυτηκοτερο εχω βρει για ανιδεους σαν κι εμενα!
  2. Στο needrom που την βρηκα κιολας κοιταξα και στην παλια εκδοση της και παλι δε βρηκα κατι να με εξηπυρετησει. Το googlara κιολας αλλα βρισκω forums σε αλλες γλωσσες.
  3. Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. Τελικα θα επιλεξω την AOSP V4 laek.17 KitKat REPACK (v3 kernel). Θα ειχε καποιος τη καλοσυνη να κανει ενα repost τις οδηγιες γιατι δε μπορω να τις βρω με τιποτα? Εστω ενα redirect. Ευχαριστω προκαταβολικα!
  4. Καλησπερα παιδια ειμαι νεος χρηστης και της συσκευης και του forum. Το ξερω οτι θα σας κουρασω αλλα πραγματικα ψαχνω στο thread 2 ωρες και γινεται χαμος. Θα ηθελα καποιος αν εχει τη καλοσυνη να μου πει την αποψη για το ποια rom θεωρει την ιδανικοτερη για το κινιτο μας και να τον κουρασω λιγο ακομα ζητωντας ενα link με τις οδηγιες για να την περασω. Εχω βρει μονο την 4,2 με τελειες οδηγιες και αψογη καθοδηγηση. Συγγνωμη πραγματικα κι ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...