Jump to content

johnka

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

johnka's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Διορθωθηκε.. πατωντας αρχικα το αριστερο font απο το local στο theme center (regulαr) κ μετα ξανακανοντας απο την αρχη την διαδικασια!
  2. kandilak,στο 3:07 πατησα reply κατα λαθος.Αυτο διορθωνεται να εχω το αποτελεσμα που ειχες κ συ??Η' αν μπορω να ξανα επιστρεψω στην αρχικη γραμματοσειρα??
  3. Τωρα που το λες Κandilak...οχι!!!Ουτε ετσι τα βρισκω τα αρχεια..
  4. Μετα απο δεκαδες προσπαθειες να περασω την1445 τουλαχιστον ανακαλυψα που ειναι το προβλημα-χωρις ομως βεβαια να μπορω να το λυσω-.. Φτανω μεχρι το βημα 8 του οδηγου του kandilak αλλα μεχρι εκει γιατι στο επομενο βημα που ψαχνω τη ρομ και τα υπολοιπα μεσα απο το install του twrp δεν βρισκω τιποτα.Τι δεν τα βαζω σε φακελο,τι τα βαζω,τι κανω αλλα χιλια δυο πραγματα κ ακομα τιποτα.Μεχρι που εβαλα κ μια 2η sd γιατι ελεγα να μην ειχε προβλημα η πρωτη αλλα τα ιδια κ μαλιστα σ αυτη μου βγαζει μην οτι την κατεστρεψα κ θελει φορματ.
  5. Ενα ειναι ειναι σιγουρο δεν απευθυνεται σε ατομα με οχι καλες γνωσεις σ αυτα τα 'πειραγματα'.Αυτο προς ολους τους υποψηφιους αγοραστες.Το thread το παρακολουθω απο τοτε που ηταν 3-4 σελιδες κ ολα μου φαινοντουσαν ευκολα γι αυτο κ προχωρησα στην παραγγελια του. Αυριο θα απευθυνθω σε τεχνικους(ηδη σημερα το ειπα σε 2 κ μου ειπαν καλυτερα να μην ασχοληθουν) κι αν παλι δεν βγαλω ακρη επομενο βημα βγαινει προς ΠΩΛΗΣΗ.
  6. Οταν παει να μπει σε TWRP recovery κ κανει επανεκκινηση η συνδεση κινητου-pc χανεται με αποτελεσμα να μην μπορω να βρω την sd card για να κανω τα υπολοιπα.. Δεν γινεται αυτο το πραγμα.....Ασχολουμε με το κινητο 4,5-5 ωρες κ ακρη δεν εχω βγαλει ακομα. Την μια κολλαει.. το κιν για ωρα,την αλλη δεν βρισκει την sd,την αλλη να του κανω την διαδικασια να το βαλω σε recovery κ να μην μπαινει.. Μεχρι την βημα 8 το εχω κανει 5-6 φορες.
  7. Ναι κandilaκ,αλλα μπορω να πω οτι δεν ειναι οτι πιο ευκολο κανει!!Απο τις οδηγιες σου εχω τις αποριες κ ρωταω!
  8. Kandilak,απευθυνομαι σε σενα μιας και το τρεχεις το θεμα τοσο καλα εδω και καιρο.. Για την ακριβεια δεν ανταποκρινεται σε κανενα αγγιγμα το τηλεφωνο,οτι και να του κανω (επαννεκινησεις,βγαζω μπαταριες κτλ) μου βγαζω το μην που ανεφερα πριν.
  9. Καλημερα παιδια,το εχω και γω 2 μερες στα χερια μου,απο Vickmall το παραγγειλα και εκανε 20 μερες να ερθει ομως δεν περιμενα ειδοποιητηριο στο σπιτι αλλα πηγα οταν μου εγραψε οτι εφτασε Ελλαδα απο το κεντρο διαλογης ελτα της περιοχης μου (Ηρακλειο Κρητης) και με λιγο παρακαλετο το πηρα!! Με μια προχειρη ματια απο οτι καταλαβα πρεπει να εχουν σβησει κινεζικες εφαρμογες(κακως) χωρις να τους το εχω πει και μαλλον εχω και το πρωτο προβλημα:εχει μαυρισει η οθονη κ γραφει "η εφαρμογη notification center εχει σταματησει" και δεν με αφηνει να κανω τιποτα σαν να μην δουλευει δηλαδη το τηλεφωνο.Αν και καπου το ειχα ξαναδει σε προηγουμενες σελιδες αυτο το προβλημα εχει καποιος καμια ιδεα πως μπορω να το σβησω αυτο???
  10. Καλησπερα παιδια,θα ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για ποιο site ειναι προτιμοτερο για παραγγελια αυτου του κινητου??Vickmall,minideal,to2c-απο οτι διαβαζω εδω μεσα το Vickmall μηπως εχει καλυτερη multilanguage rom(μια που νομιζω ειναι update)??H' εχουν φτιαξει μια multilanguage για αυτο το κινητο που χρησιμοποιουν ολα τα κινεζομαγαζα?? Επισης,ειχα σκεφτει να αγοραζα τη rom με τα 2$ (1439) απο το needrom κ να εστελνα τον κωδικο στο μαγαζι να μου την περνουσαν για να αποφυγω την ταλαιπωρια..αλλα κ για αυτην εχουν αναφερθει προβληματα εδω.
  11. Καλησπερα στην παρεα!!Νεος στο forum κ επειδη ψηνομαι για το Α806 θελω να ρωτησω κατι που παρατηρω σε ολα τα lenovo.Στα specs τους βλεπω οτι στο phonebook εχουν 500 επαφες.Τι γινεται για καποιον που εχει 600-700 επαφες???Υπαρχει τροπος να επεκταθει ο καταλογος??Διαβασα αρκετα,εκανα κ search αλλα δεν βρισκω απαντηση..
×
×
  • Create New...