Jump to content

mary01

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by mary01

  1. mary01

    Lenovo A328

    παιδιά κανένα άλλο νέο για το κινητό από όσους το έχουν πάρει έχουμε;
  2. mary01

    Lenovo A328

    Κατά λέξη μου δεν μου είπε πότε ακριβώς και την ημερομηνία που έφερε ο κωτσόβολος τη συγκεκριμένη μάρκα αλλά ότι κυκλοφορεί smartphone 1,5 χρόνο τώρα και δεν τους έχει παραπονεθεί κανένας πελάτης παρόλο που δέχονται επιστροφή ή κάτι με το service δεν θυμάμαι ακριβώς τι μου είπε...Τώρα όσο για ραδιενέργεια πες ακτινοβολία νομίζω το νόημα το πιάνεις δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τις λεπτομέρειεσ γιατί φεύγουμε και από το ζητούμενο του θέματος! Τώρα όσον αφορά για την αντιπροσωπεία της lenovo που μας είπε ο φίλος μας έστειλα email για να παραγγείλω το κινητό σε λευκό χρώμα και μου είπαν ότι το έχουν μόνο σε μαύρο! Οι άνθρωποι ήταν πολύ ευγενικοί στο μήνυμα με ευχαρίστησαν κιόλας που τους επιλέγω και μου διευκρίνισαν δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις παρά μόνο το κόστος του κινητού.
  3. mary01

    Lenovo A328

    το είδα ευχαριστώ πολύ! :) πήγα σήμερα στον κωτσόβολο και ρώτησα να μου πουν τη γνώμη τους και μου είπε ότι για τα lenovo εδώ και 1,5 χρόνο που κυκλοφορούν δεν υπάρχουν παράπονα. Το συγκεκριμένο έχει καλά χαρακτηριστικά σε καλή τιμή! Ελπίζω να μου βγει καλό θα το παραγγείλω από το site της lenovo. Τώρα για τη μπαταρία όλα τα τηλ 1-1,5 μέρα κρατάνε και εγώ το χρησιμοποιώ πολύ στο να μιλάω οπότε κάτι πιο συγκεκριμένο chucky261 για το πόσο κρατάει? Α! Επίσης μου είπαν το μόνο κακό σαν δίκαρτο είναι ότι έχει περισσότερη ραδιενέργεια οπότε όσο μπορείτε περισσότερο handsfree!
  4. mary01

    Lenovo A328

    δλδ το προτείνεις για πρώτη συσκευή? είναι δίκαρτο και μην κολλάει φοβάμαι..σε τι τιμή το πήρες? αν μπορείς στείλε το λινκ
  5. mary01

    Lenovo A328

    πόσο καιρό το έχεις? έχεις παρατηρήσει να κολλάει σε κάτι? (εφαρμογές, ίντερνετ, κλήσεις)
  6. mary01

    Lenovo A328

    γεια σας! είδα και εγώ τα χαρακτηριστικά αυτού του κινητού και εντυπωσιάστηκα με την τιμή του! Επειδή όμως κατά καιρούς την έχω πατήσει με διάφορες εταιρίες και θέλω ένα κινητό που στον ένα χρόνο να μην είναι για πέταμα να μου πείτε τη γνώμη σας αν τα lenovo σαν κινητά είναι αξιόπιστα! Καθώς επίσης και όσοι αγοράσατε το μοντέλο πως σας φάνηκε? Να σας πω επίσης ότι χτες τηλεφώνησα στη media mark και μου είπαν η τιμή είναι στα 129 ευρώ και μάλιστα υπάρχει μόνο σε μαύρο και κάνεις παραγγελία αν θες σε άλλο χρώμα.
×
×
  • Create New...