Jump to content

george2721

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About george2721

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

george2721's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ελα ντε!Δεν εχω κανει ακομα αλλα αυτο μου ειπαν να κανω και κατι φιλοι μου,εντομεταξυ το κουλο της υποθεσεης ειναι οτι με την htc δεν μπορω να επικοινωνησω πουθενα,ειναι τρομερο,τηλ λαθος δεν χρησιμοποιειτε ακομα και κλειστο μου χει πει οτι το χουν!Πως γιντετε αυτο δεν ξερω!
  2. Παιδια εχω αυτο το κινητο 8 μερες και ειμαι τρομερα γκαντεμης,χθες και σημερα ωρες ωρες το ακουστηκο οταν το χω στη μη ανοιχτη ακροαση και οχι στα handsfree δεν με ακουνε οι αλλοι αντιθετα με αυτα τα 2 μια χαρα!Ελεος,και περασαν οι 7 μερες που θα μου το ατντικαθιστουσαν κατευθειαν και τωρα η διαδικασια ειναι arvato ή htc ε και κανα μηνα μεχρι να το αντικαταστησουν και παει λεγοντας!Τι μου πρωτεινετε να κανω;;;ξερετε τι φταιει και γιατι το κανει;;;
  3. Φιλε μου καλησπερα.Εχει ελληνικο μενου,και εγω το ιδιο νομιζα αλλα πρεπει να βαλεις την Sim ωστε να καταλαβει πως βρισκετε Ελλαδα οταν ανοιγει για πρωτη φορα!Ετσι την πατησα και εγω,εφοσον το χεις ανοιξει τωρα,βαλε την sim και ξαναφερτο στις εργοσασιακες ρυθμισεις ωστε να ξανακανει την διαδικασια απο την αρχη και να σου διαβασει τα ελληνικα! :)
×
×
  • Create New...