Jump to content

Geo_Valentine

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Geo_Valentine

  1. A και κατι που θα ηθελα να μαθω επιπλεον! Το L9 II συγκριτικα με το G2 mini, ειναι καλυτερο ετσι?
  2. 1000 ευχαριστω φιλε μου! Αναμενεται να πουλησω το Galaxy Ace 3 μου και αρχες Οκτωβρη, πρωτα ο Θεος, θα το χω στα χερια μου! :D
  3. Nαι ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι ειναι η χαρα της παραμετροποιησης, ωστοσο ηθελα να μαθω το συγεκριμενω πραμα που ρωταω. :)
  4. Οποτε αν καταλαβαινω καλα, σου δινεται η δυνατοτητα αυτη απο μανα του? Να κατεβαζεις official themes, συγκεκριμενα για LG? Η μεσω καποιου launcher? Στην πρωτη περιπτωση παιζουν αυτα τα εικονιδια πχ http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/148621-image/UI.jpg ? Ελπιζω να μη σας τα πριζω (πολυ :p ) Y.Γ. Παιζουν μηπως καποια screenshots απο τη συσκευη σου να παρω μια ιδεα, αν δεν ειναι κοπος?
  5. Καλησπερα στα παιδια! Θα ηθελα να λυσω τον μοναδικο ενδιασμο μου, πριν κανω την αγορα του συγκεκριμενου μοντελου. Ενω το εχω ψαξει καλα και πρεπει να ομολογησω οτι ειναι πολυ καλο κινητο στην κατηγορια του, εχω την εξης απορια οσον αφορα το interface και τα εικονιδια του. Δυστυχως ειμαι λιγο ψειρας και θελω τα παντα τελεια πριν σκασω λεφτα. Ετσι λοιπον εχουμε και λεμε : Εχω πιασει κινητο LG στα χερια μου και μου αρεσε το Interface του, οχι ομως τα εικονιδια του αρχικου μενου. Πιο συγκεκριμενα μιλαω για αυτα εδω, τα οποια νομιζω εχει και το Optimus L9 II, στην εκδοση 4.1.2 http://img1.lesnumer.../8129/10_1_.jpg. Αφου ειδα λοιπον οτι πηρε αναβαθμιση σε Kitkat, πιστεψα οτι θα δω και ομορφοτερα εικονιδια και interface. Ψαχνοντας λοιπον για αυτο, επεσα πανω εδω http://i-cdn.phonearena.com/images/reviews/148621-image/UI.jpg , κατι το οποιο με ευχαριστει με το παραπανω! Απο την αλλη επεσα πανω και στα εικονιδια της εκδοσης 4.1.2, παρολο που υποτιθεται πως βλεπουμε την εκδοση 4.4.2. Μπορει καποιος που εχει το κινητο και την τελευταια εκδοση android ή καποιος που γνωριζει σιγουρα, να μου λυσει την απορια και να μου πει τι παιζει; (Να σημειωσω οτι απευθυνθηκα στην LG, μεσω του Live Chat και του Facebook, αλλα ποτε δε πηρα καποια απαντηση.) Ετσι λοιπον θα το εκτιμουσα πολυ αν καποιος μου εδινε τα φωτα του! Ευχαριστω εκ των προτερων, και sorry για την εκθεση. :)
×
×
  • Create New...