Jump to content

geo_multi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About geo_multi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

geo_multi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Με ενδιαφέρει σοβαρά το ρολόι, κυρίως για χρήση smartwatch-notifications και όχι τόσο για χρήση sport watch, αφού στο ποδήλατο χρησιμοποιώ κοντεράκι garmin. Έχω όμως την εξής απορία: Ποια η διαφορά της English Version https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_605469.html με την International Version https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_689346.html Ποια αγοράζουμε?
  2. http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablets-3g/Turbo-X-Tablet-Wintab-8.htm Αυτό, τι λέει?
  3. Μπέρδεμα ομολογουμένος! Θα συνεχίσω την αναζήτηση μάλλον.. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Αν πέσει στο μάτι σας κάτι θα είναι ευπρόσδεκτο.
  4. Δεδομένου ότι θα εκτελεί και καθήκοντα μικρού, φορητού υπολογιστή το οικονομικό μου όριο το βάζω στα 350€ και ίσως λίγο παραπάνω. Θέλω να αποφύγω την λύση του usb,σε ενα tablet σπάει την θύρα για πλάκα και μειώνει πολύ την ευκολία χρήσης του. Άσε που sim για data sharing υπάρχει από το πρόγραμμα της σύνδεσης μου. Γιατί γιατί δεν είναι τόσο διαδεδομένα τα tablets με windows8 και 3G?
  5. Σκέφτομαι να αγοράσω tablet με Windows 8 (όχι RT) και ενσωματωμένη 3G δυνατότητα, ώστε να "αποσύρω" το απαρχαιωμένο μου πια netbook αλλά και να το χρησιμοποιώ για τo καθημερινό browsing. Επειδή έχω χαθεί στην αναζήτηση, τι επιλογές έχω? Από Ελλάδα ή εξωτερικό (και Κίνα).
×
×
  • Create New...