Jump to content

ensimainen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ensimainen

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

ensimainen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 29-12-2016 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 29-12-2016 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Μάλλον για την πρώτη περίπτωση πρόκειται. Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη πάντως.
  2. Καλημέρα. Το δικό μου μπήκε τελωνείο σήμερα. Αν το κοστολογήσουν στα 100 ευρώ, που το πουλάει το geek σήμερα (ελπίζω όχι παραπάνω), και χρεώσουν ΦΠΑ συν τέλη, μιλάμε για την πλέον αποτυχημένη αγορά. Ξινό, πολύ ξινό το doogee.
  3. ensimainen

    Meizu M2

    Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας στο εξής θέμα που αντιμετωπίζω. Εδώ και περίπου ένα μήνα, σε κάθε φόρτιση του τηλεφώνου, στο κάτω μισό μέρος της οθόνης ανοίγει ένα παράθυρο με διαφημίσεις, το οποίο δεν φεύγει, και όσο το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο στον φορτιστή στην ουσία δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις το τηλέφωνο. To malwarebytes λέει ότι υπάρχει ένα malware στο τηλέφωνο και συγκεκριμένα το MzAccount.apk και μου δίνει την επιλογή να το διαγράψω. Φοβάμαι να το διαγράψω γιατί δεν ξέρω αν θα χαθούν οι επιλογές του account από το μενού ή αν θα υπάρξει γενικότερο πρόβλημα σταθερότητας στο λειτουργικό. Το τηλέφωνο είναι με international 4.5.4I και δεν έχει περίεργες εφαρμογές εγκατεστημένες πλην των κοινών facebook, messenger, what's up kai wps office. Κάποια γνώμη ή κάποιος με παρόμοιο θέμα? Ψάχνοντας λίγο έπεσα πάνω και σε αυτό https://meizufans.eu/flyme-os-featuring-spyware/ Για τις διαφημίσεις υπεύθυνο ήταν το πληκτρολόγιο touchpal. Έφυγε και όλα ο.κ. Η σήμανση του MzAccount.apk ως malware πιθανόν να είναι false positive.
  4. ensimainen

    Meizu M2

    Μπράβο! Εξαιρετικά έξυπνη λύση στο πρόβλημα του ελλείποντος flyme account. Σ’ ευχαριστώ VRaCh! Βέβαια για μένα το πρόβλημα συνεχίζεται γιατί λέει ότι το τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο με το λογαριασμό του vickmall και θα πρέπει να γίνει πρώτα αποσύνδεση απ’ αυτόν, για να μπορέσω να συνδεθώ με άλλο λογαριασμό. Γνωρίζει κανείς password?
  5. ensimainen

    Meizu M2

    Ευχαριστώ πολύ taliban και geotzia για το ενδιαφέρον και τις πληροφορίες. Υποθέτω θα βοηθήσουν και όλους τους υπόλοιπους που παρέλαβαν ή θα παραλάβουν το τηλέφωνο με 4.5.3i (Indian).
  6. ensimainen

    Meizu M2

    Σ' ευχαριστώ. Αλλά έχω μπερδευτεί... Προϋπόθεση για αναβάθμιση σε 4.5.4ι, σύμφωνα με τον οδηγό, είναι η ύπαρξη root μέσω Flyme account. Αλλά χωρίς Flyme account και επομένως χωρίς root, γίνεται να λειτουργήσει η διαδικασία? Επειδή δεν διαθέτω καθόλου εμπειρία και επειδή αυτό θα είναι το βασικό μου τηλέφωνο, η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι να πειραματιστώ. Αναγκαστικά θα μείνω με την Indian, εκτός κι αν η Meizu αποφασίσει να δώσει update για την Indian.
  7. ensimainen

    Meizu M2

    Το Flyme account λείπει εντελώς στην Indian version. Αυτή είναι και η βασική (ίσως και μόνη) διαφορά της από την International, στην οποία υπάρχει κανονικά ο λογαριασμός Flyme. Πάντως, επειδή και εγώ την έκδοση Indian έχω, θα ήμουν ευγνώμων εάν κάποιος γνωρίζει εάν γίνεται να έχουμε με κάποιο τρόπο Flyme account στην Indian.
×
×
  • Create New...