Jump to content

cnoiprocs

Members
  • Δημοσιεύσεις

    28
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About cnoiprocs

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

cnoiprocs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. καλημέρα, είχα αγοράσει αυτή τη συσκευή για τη γυναίκα μου από GeekBuying τον Απρίλιο του 2016. Μέχρι προχθές όλα ήταν καλά. Ξαφνικά όμως άρχισε να τρέχει κάτι κινεζιές και να πραγματοποιεί εγκαταστάσεις από μόνο του χωρίς να ζητάει έγκριση. Αποφάσισα λοιπόν να το επαναφέρω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Αφού το έκανα πάλι αρχισε να κάνει αυτά τα περίεργα κι έτσι αποφάσισα να αλλάξω ROM. Δεν είχα όμως ROOT και TWRP. Οπότε το έκανα ROOT και προσπάθησα με MobileUncle να αλλάξω τη recovery αλλά χωρίς επιτυχία. Μετά μου ήρθε η φαεινή να το κάνω με το SP Flash Tool αλλά για κάποιον ηλίιθο λόγο επέλεξα Format All + Download. Όπως αντιλαμβάνεστε πλέον το κινητό είναι σβηστό και δεν ανάβει καν. Το Brickαρα για τα καλά! Από εχθές έχω φάει τον τόπο, είδα όλες τις οδηγίες από εδώ, κατέβασα ότι ROM μπόρεσα και Official αλλά και Custom και προσπαθώ να φορτώσω μέσω του SP Flash Tool αλλά για κάποιον λόγο δεν μου δέχεται κανένα scatter αρχείο από καμία από τις ROM που κατέβασα, ούτε καν από τις Official. Με αποτέλεσμα να μην μπορώ να προχωρήσω καθόλου!!! Σας παρακαλώ, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε? είναι κρίμα να το πετάξω.. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το SP Flash Tool δεν δεχεται το scatter file από τις ROM του Lenovo Α8 ενώ για το δικό μου το OUKITEL K6000 pro δουλεύει μια χαρά!! Πραγματικά είστε η τελευταία μου ελπίδα!
  2. Algorithm συγχαρητήρια αδερφέ για την πολύ καλή δουλειά σου! Η ROM σου είναι μια από τις καλύτερες & γρηγορότερες που δοκίμασα! keep up the good job!! :up:
  3. azuli, έχεις δίκιο, συνήθως έτσι πάει.. αλλά με την EMUI3.0_Super_Lite_11.24 αλλά και με την UNICOM δεν έκανε ποτέ την ερώτηση, οπότε φαντάστηκα πως από κάπου έχει οριστεί σαν default η stock. Δεν επιμένω όμως γιατί δεν είμαι και ειδικός και μπορεί να λέω και ********.. Lucifer2223 μήπως θυμασαι τη διαδικασία? γιατί λίγο που εψαξα δεν βρήκα κάτι.. (δε σκοτώθηκα κόλας..) σας ευχαριστώ πολύ πάντως ;)
  4. σ'ευχαριστώ Κώστα για την απάντηση αλλά και για τη συνεχόμενη προσπάθεια σου για την ενημερωση μας! ;) ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ερώτηση.. ίσως λίγο τραβηγμένη.. υπάρχει τρόπος να αντικαταστίσουμε την stock camera της οπιαδησποτε rom με κάποια της επιλογής μας, όπως πχ την lenovo? για παραδειγμα στην EMUI3.0_Super_Lite_11.24 θα ήταν καλή φάση αν από το lock screeen που μας δινει την επιλογη να συρεις επανω και να ανοιξεις την καμερα, να ανοιγε την lenovo αντι την stock. παίζει να γίνεται..? ..λεμε τωρα..
  5. α! οκ.. ευχαριστώ φίλος!:up: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κώστα, αυτή η EMUI είναι ροοταρισμένη ή πρέπει να τη ρουταρουμε εμείς?
  6. παιδιά η EMUI Unicom δεν είναι root? μολις την εβαλα και εγκατεστησα το Titanium και μου πεταξε μήνυμα πως δεν ειναι rootαρισμενη.. εκανα κάτι λάθος?:confused:
  7. κι εγω αυτό σκέφτηκα αλλά, δεν έχω ρε γμτ card reader, χάλασε.. Σ'ευχαριστώ πάντως.. κάμια άλλη λύση παίζει..?
  8. ρε παιδια έχει αντιμετωπίσει κανενας αλλος ξαφνικά πρόβλημα με την SD καρτα? Αν παω από CWM reocvery, και επιλέγω να κανω install from external sd, μου εμφανίζει error mounting /external_sd πάω να την κάνω format, μου βγάζει το ιδιο. πάω να την κάνω mount, μου βγαζει το ιδιο. Ανοιγω το κιν, αφου φορτωσα μια παλια official μεσω YGDP για να επανελθει το κιν εφόσον τα είχα όλα διαγραψει γιατι ετοιμαζουν να δοκιμασω την EMUI Unicom, και συνηδειτοποιώ πως η SD λειτουργει κανονικα.:blink: Αντιγραφω κάτι επιτηδες για να δω αν οντως ειναι ΟΚ και όλα καλα.. είναι ΟΚ. Ξαναδοκιμαζω χωρις αυτη τη φορα τα wipes να δω μεσω recovery αν την βλεπει.. και.. τον πουλο.. :X :lol: καμια λυση κανείς..??
  9. ολα οκ, αλλα μολις συνηδειτοποίησα πως δεν εμφανίζονται όλοι οι φάκελοι του τηλεφωνου όταν το συνδεω με το pc κι ετσι δεν μπορω να αποθηκευσω στο pc το backup..! :mad: ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μονο με airdroid, αλλα δε λεει.. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δεν κανει τιποτα.. Και.. εχεις ενα δικιο, ειναι λιγο υποπτο. Παρολαυτα λεω να τη δοκιμασω και θα σας ενημερωσω ;-)
  10. λες ε? θα τη δοκιμασω τότε.. ;-)
  11. σ'ευχαριστώ αδερφε.. το κοιτάω τώρα..
  12. αξιζει λες να βαλω TWRP? απο την αρχή ειμαι με CWM και έχω συνηθίσει.. και από που την κατεβάζω..?
  13. α! ισως εκει να ειναι το προβλημα.. εγω εχω την 6.0.3.0 πως αναβαθμίζω?
  14. σ'ευχαριστώ.. θα το δοκιμάσω! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- "Can't mount backup path" δεν μπορει να παρει Backup χωρις sd card. καμια ιδεα?
  15. Ερώτηση: τρόπος να παρεις backup την ROM στον εσωτερικο χώρο και λοχι στην εξωτερική SD υπάρχει..?
×
×
  • Create New...