Jump to content

proteas_900

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by proteas_900

  1. proteas_900

    ZTE Axon 7 Mini

    Το εκανα μολις. Ολα καλα, σ ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θα μεινουμε σε επαφη για νεότερα! καλό βράδυ!
  2. proteas_900

    ZTE Axon 7 Mini

    Αντε με το καλό man. Εμεις παραλάβαμε χτες τις 2 συσκευες, ολα καλα μεχρι τωρα. Όπως ανφερες φοραει την Β12, οποτε περιμενω τις οδηγιες σου!!
  3. proteas_900

    ZTE Axon 7 Mini

    Φιλαράκι επειδη το κινητο πλησιαζει, μια πληροφορια, να μπω σε αυτο το σαιτ και να τοποθετησω την ρομ που αναφερει ? http://www.ztedevice.com/support/detail?id=D4454D33442F45E192A95718509F4586
  4. proteas_900

    ZTE Axon 7

    Σε παραγγελία από 27/11 για το Mini, τελευταια ενημέρωση σήμερα βρίσκεται στη Σόφια. Τσέκαρε την σελίδα της DPD καλύτερα.
  5. proteas_900

    ZTE Axon 7 Mini

    Εκανα μια δοκιμη ετσι απο περιεργεια αλλα κατα ενα περιεργο τροπο ανεβαζει την τιμή και δεν την ριχνει.
  6. proteas_900

    ZTE Axon 7 Mini

    Είσαι απόλυτα εξυπηρετικός και βοηθάς πολύ.
  7. proteas_900

    ZTE Axon 7 Mini

    Αν έρθει και είναι αναγκαία η Ευρωπαική Rom που αναφέρεις, θα σε ενοχλήσω να μου στειλεις σχετικό link!
  8. proteas_900

    ZTE Axon 7 Mini

    Δεν σου κρύβω ότι ο λόγος που το παρήγγειλα ήταν κ το πόστ σου, γιατι από την προηγούμενη μέρα που ενδιαφέρθηκα είδα οτι δεν περιλαμβάνει ελληνικά κ λίγο κοντοστάθηκα. Δεν με πειράζει να είναι στα αγγλικά το μενού, άλλωστε έτσι λειτουργούμε κ στο pc, απλώς δεν γνώριζα αν θα ειναι οκ γενικώς. Εστειλα κ ενα ερώτημα για το ορθόν του Global edition που ηταν καταφατικό κ τέλος. Σ'ευχαριστώ κ πάλι για το λινκ της έκπτωσης. ( 2 συσκευές κ όπως ανεφερες 7,5 ευρώ για priority)
  9. proteas_900

    ZTE Axon 7 Mini

    Φίλε μου σε ευχαριστω για το post σχετικα με την εκπτωση, το ακολουθησα και το παρήγγειλα. Ελπίζω να είναι οκ για Ελλάδα.
  10. Έχει παραλάβει προ 2 ημερών κάποιος και έχει κάνει ένα μίνι review με τις πρώτες εντυπώσεις του. Δες προηγούμενες σελίδες. Κάτοχος Zenfone 5 και αναμένουμε τώρα να παραλάβουμε το K3 Note. Να δούμε αν θα μείνουμε το ίδιο ικανοποιημένοι με το ASUS.
  11. Σωστός. Νομιζα αναφερόμασταν σε αυτό με την τιμή στα 179 δολάρια.
  12. To K3 Note βγαίνει σε μία έκδοση, αυτή που παρέθεσες. Το παράγγειλα χτές και αναμένω σε κάνα μήνα να φτάσει στα χέρια μου
  13. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση, επίσης απο το Vickmall το περιμένω.
  14. Έκανες update απευθείας στην 1.18 ή κατά σειρά όλες μία-μία όπως ανέφεραν άλλοι συμφορουμίτες?
  15. Ευχαριστώ φίλος.....
  16. Καλημέρα, είναι απαραίτητο να γίνει root ? Δεν φτάνει η αναβάθμιση σε 1.18?
  17. Έτσι είναι, απλώς αστειεύτηκα. Τα σχόλια σου ηταν βασικός παράγοντας να το παραγγείλω , ημουν ανάμεσα σε αυτό και το Lenovo A8 806. Είδoμεν λοιπον και τα δύο υπερκάλυπταν τις ανάγκες μου, μόνος ενδοιασμός προς στιγμήν η ύπαρξη τεχνολογίας 4G, που καλύφθηκε από γνώστη φίλο, ότι παίζει άνετα HSPA+ UL:5.76 Mbps/DL:42 Mbps DC-HSPA+ UL:5.76 Mbps/DL:42 Mbps
  18. Έχω το iphone 3g...λες να με πειράξει? χαχαχα...αναμένω κ εγω....
  19. Μην μας λες τέτοια......
  20. Μία από τα ίδια, όχι φωτογραφίες και μόλις πριν λίγο, δηλαδη την επόμενη μέρα (διαφορά ώρας με Κίνα) τo tracking number λειτούργησε.
  21. Κ εγώ στην αναμονή είμαι φίλε, λογικά αύριο θα ενεργοποιηθεί κ το tracking number.
  22. Απο όσο έχω διαβάσει στο τόπικ, δεν είναι φωτιζόμενα.
  23. Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος. Παράγγειλα και εγώ το Zenfone 5, αν και ημουν ανάμεσα σε αυτό και το Lenovo Α8 806. Η επιλογή έγινε με βάση τα χαρακτηριστικά σε βάθος χρόνου (επόμενη 3ετία), κατά μία έννοια να είναι επώνυμο και προσωπικό γούστο. Αν και γνώριζα οτι επιλέγω υποδεέστερο κινητό σε απόδοση-χαρακτηριστικά, πλην όμως εξίσου καλό, προχώρησα στην επιλογή του μιας κ η χρήση που κάνω με ένα τηλ. φτάνει κ περρισεύει. Αυτό που θέλω να τονίσω (έχοντας διαβάσει όλες τις σελίδες του τόπικ) οτι πολλές φορές και το προσωπικό γούστο στην εμφάνιση παίζει βασικό ρόλο και αφού και τα δυό υπερκάλυπταν τις ανάγκες μου , διάλεξα αυτό που μου άρεσε εμφανισιακά περισσότερο. Αναμένω το πακέτο ώστε να μιλήσω επί του ουσιαστικού μέρους ελπίζοντας οτι κάναμε όλοι μας μια σωστή επιλογή.
×
×
  • Create New...