Jump to content

Anton1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Anton1

  • Ημ. Γέννησης 19/12/1960

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Anton1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά. Μήπως ξερετε που μπορω να βρω Οδηγιες χρησης Φωτογραφικης Μηχ. για το Α3; Ρυθμίσεις κλπ. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, Αντώνης.
  2. Ουπς! Τελικά εφταιγε το καλώδιο. Αλλαξα και μου εμφανιζεται η δυνατότητα στο μενου! Ευχαριστώ και πάλι Μαρκ! καλη Κυριακή παιδιά, Αντώνης
  3. Ναι. Με το ιδιο καλωδιο, ενω φορτιζει, ΔΕν μου βγαζει στις συσκευες USB. Μονο Bluetooth. Θ'αλλαξω καλωδιο και θα επανελθω. Ευχαριστω πολύ Μαρκ.
  4. Δεν μου δινει πια αυτη την επιλογή φιλε Mark. Δεν μπορω να καταλάβω γιατι το ατιμο... Εψαξα παντου μεσα στις ρυθμισεις μηπως εχει παει σε άλλο μενου αυτη η δυνατοτητα, ΔΕΝ την βρισκω πουθενα. Εξαφανιστηκε..
  5. Φίλτατοι βοηθάτε παρακαλώ. Μετά την αναβαθμιση του Android, χάθηκε η δυνατότητα μεταφορας αρχειων μεσω USB. Δεν μου εμφανίζεται στις ρυθμισεις. Μονο φορτιζει. Τα Φωτα σας παρακαλώ. Σας ευχαριστώ πολύ, Αντώνης
  6. Punisher24 πολύ όμορφη η φωτογραφία της εκκλησίας. (και μάλιστα νυχτερινή).Μπράβο σου. Ηταν με τρίποδο; Πως βγήκε νυχτερινή τόσο καθαρή; Χρειάστηκε να κάνεις κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις; Αντώνης.
  7. Παιδια γειά σας. Μόλις σήμερα παρέλαβα το κινητό που είχα παραγγείλει απο το Coolicool στις 3/9 και το εστειλαν στις 12/9 κοροιδεύοντάς με. Ολα φαίνονται αρχικά ΟΚ, και απλά γράφω να σας ενημερώσω μιας και είχα παραπονεθεί νωρίτερα.:) Σχετικά με κάτι ρολογάκια που είχα παραγγείλει, (3 των 2,5€) ήρθαν όλα χαλασμένα και δεν πιστεύω οτι αξίζει τον κόπο να τα στείλω δυστυχώς πίσω, αλλά ας προσέξει οποιος θέλει ρολόι απο το Coolicool. :mad: Χαιρετισμούς και ευχαριστώ γιατην βοήθεια και τις απόψεις σας, Αντώνης :rolleyes:
  8. ΠΟλύ καλή σας μέρα. :) Λοιπόν, έκανα την "αναβάθμιση" (μιας και ο Κύριλος δεν φάνηκε) ακολουθώντας τον 1ο τρόπο.:cry: Η μνήμη τωρα δείχνει 620. Αρα ολα καλά. Ευχαριστώ και πάλι. Βεβαια τελικά δεν εχουμε καμμια θεαματική διαφορά σε ταχύτητα, αλλά τουλάχιστον ελπίζω να παίρνει τις εφαρμογές χωρίς πρόβλημα. Χαιρετισμούς, Αντώνης:thanks:
  9. Αγαπητοί Κύριλλε, Νίκο, σας ευχαριστώ Πολύ!:) Επειδή το επίπεδό μου όμως είναι σέ αυτό τον τομέα ...for Dummies.. θα μπορέσω να το κάνω χωρίς πολλούς πειραματισμούς; Μήπως προϋποθέτει και άλλες γνώσεις που δεν έχω; Η μονη θετική εμπειρία μου είναι απο το πέρασμα απο MF1 σε MG2 ακολουθώντας τις οδηγίες που μου υπέδειξε ο Νίκος αναλυτικά.:rolleyes::confused:. Δεν εννοώ βέβαια οτι εσείς θάχατε κάποια ευθύνη, εννοείται οτι εγώ εχω την ευθύνη, απλά θα ήθελα την γνώμη σας.. ΠΧ Ερωτήσεις απο τον ιστότοπο http://forum.xda-developer....php?t=2389395. 1) Εγώ έχω και stock Rom (Υποθέτω μιας και δεν την πείραξα με την απλή αλλαγή σε MG2) και Jelly Bean 4.1.2. Ποιό απο τους 2 τρόπους ακολουθώ; Α) Ιφ YOU ALREADY HAVE JB (and with 482 MB or 550 MB RAM):................... η Β) FLASHING STOCK ROM WITH THIS MOD ........................ Ευχαριστώ και πάλι για τον κόπο σας- χρόνο σας, Αντώνης
  10. Γειά σας παιδιά. Τελικά απο το Coolicool που ειχα παραγγείλει και πληρώσει και ΔΕΝ απαντούσαν στα μυνήματά μου, μετά απο 8 μέρες απάντησαν οτι είχαν έλλειψη του χρώματος στο τηλέφωνο που είχα παραγγείλει και τώρα το βρήκαν και το στέλνουν, ζητώντας συγνώμη...:(:blink: Τέλος πάντων, αντε να δούμε πότε θάρθει..... (211€!!) Ερώτηση παρακαλώ: Εχει παραγγείλει κανείς GPS για αυτοκίνητο απο Κίνα; αν ναι, πως βάζουμε μετά χάρτες Ελλάδας; Πως μιλά Ελληνικά;:confused: Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον φίλο-φίλη απαντήσει.. Αντώνης:)
  11. Η δυνατότητα να αυξήσω απο 480 σε 620 οπως διάβασα σε κάποιες σελίδες εδώ αλλά δεν κατάλαβα πως;
  12. ΟΚ Νίκο, τό εκανα. Μια χαρά. Ευτυχώς που είπες οτι θα σβηστούν όλα και τα είχα φυλάξει πρίν. Ευχαριστώ. Υπάρχει τρόπος τώρα να αυξήσω την μνήμη χωρίς πολλούς πειραματισμούς; Θα μου ηταν χρήσιμο, γιατί δείχνει συνέχεια 85% κατηλειμμένη..
  13. Συνέχεια του προηγούμενου μυνήματος μου για αγορά απο Coolicool Τ/Φ 211€. Τελικά μου απάντησαν σήμερα (μετά απο 8 μερες που είχα πληρώσει και 7 αναπάντητες ερωτήσεις μου ) οτι ΔΕΝ το έχουν σε άσπρο οπως είχα δηλώσει στην παραγγελία που το εμφάνιζε διαθέσιμο.... :lol::mad::mad: Τι να πώ βρε παιδιά.. Δεν παίζονται με τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών τους.... Αν ζητήσω τα χρήματα πίσω θα μου τα στείλουν ακέραια; Τι λέτε; :blink::confused: (Εχω πληρωσει με Paypal)
  14. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτοί έχουν σελίδα, εγώ δεν εχω... Οπως και ναχει, ευχαριστώ πολύ για την ιδέα.! Αντώνης
×
×
  • Create New...