Jump to content

jstef

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About jstef

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

jstef's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. jstef

    Honor 6

    Γεια σε όλους, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Προσπαθώ να επεξεργαστώ το local.prop για να έχω 4g στη δεύτερη SIM. Την ώρα που το κάνω save, μου βγάζει error. Προφανώς φταίει το ότι δεν είμαι root? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να γίνει αυτό χωρίς root? Είμαι στην B535
  2. Καλησπέρα, Μου ήρθε και σήμερα μια πρόσκληση. Αν την θέλει κάποιος ας στείλει ένα pm.
  3. jstef

    Honor 6

    ... Και σε αυτή την περίπτωση τι κάνουμε? Ξέρει κανείς? Το στέλνω πίσω? Το Έχω πάρει από vickmall. Το αναλαμβάνει η ελληνική αντιπροσωπία?
  4. jstef

    Honor 6

    Το μοντέλο είναι το H60-L02 και η έκδοση είναι η B317. Το θέμα είναι ότι το παρατήρησα με το που ήρθε το τηλέφωνο, και από τότε έχει πάρει 2 OTA, την 316 και την 317.
  5. jstef

    Honor 6

    Λες να είναι hardware?
  6. jstef

    Honor 6

    Καλησπέρα σε όλους. Είναι και εγώ κάτοχος της συσκευής εδώ και μια εβδομάδα και μπορώ να πω ότι Έχω μείνει έκπληκτος από την ταχύτητα και την ποιότητα της. Έχω παρατηρήσει όμως κάτι που δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή αν είναι έτσι η λειτουργία της συσκευής. Το Wi-Fi καθώς και το Bluetooth έχουν πολύ μικρή εμβέλεια. Μπορεί να είναι στο ένα μέτρο από το router και το σήμα του Wi-Fi δεν είναι φουλ. Αν απομακρυνθεί πάνω από τα 5-6 μέτρα, δεν έχει καθόλου σήμα. Το ίδιο συμβαίνει και με το Bluetooth, αν είναι σε απόσταση πάνω από ένα μέτρο αφού τη συσκευή, κάνει παράσιτα. Έχεις κάνεις κάποιο ιδέα για το τι μπορεί να φταίει. H60-L02 emui 3.
×
×
  • Create New...