Jump to content

tasosanast

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tasosanast

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

tasosanast's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. κάτσε δλδ μου λες οτι κάποιο τρίτοι προγραμματιστές και μάλιστα hobbistes κατάφεραν και έκαναν να λειτουργεί τόσο άψογα η συσκευή και ολόκληρη samsung έκανε ολοκλιρη πατάτα και συσκευή είναι σαν τα χάλια της κυριας μαρκιας? το ίδιο λογισμικό υπάρχει και για το z1? και λειτουργεί τα ίδια καλά?
  2. πω πω παιδιά με φτιάξατε τώρα!!! δεν ήξερα ότι κίνα βγαζει τόσο καλά (αλλάζουν εποχές βλέπω) το one plus one το απορρίπτω καθαρά και μόνο λόγο μεγέθους όλα τα άλλα όμως λουκούμια :D πω πω τώρα που βλέπω το Z7 mini είναι και dual sim :O απο αυτονομία όμως? μια μέρα θα την βγάζω η πάλι θα κυνηγάω μπριζες όπως με το s4 αα παρεπιπτονος έχει και ενα φιλαράκι μου στην γερμάνια το s4 το δικο του δεν κολλάει καθόλου και βγαζει και μια μέρα άνετα........ αλλά μέσα το λογισμικό του είναι αλλιώς μου είπε κατ cymod η canamod η κάτι τέτοιο έχει, το έχει και γεμάτο και δεν νοιώθει μια ενώ εγώ φοβόμουν να περάσω εφαρμογή μέσα γινόταν χειρότερο...........
  3. το εχω δει αυτό δεν με καλύπτει πιστεύω ειδικά στην camera και ram (βάζω πολύ πράγμα μέσα) δευτέρα θα παραγγείλω το MI3 64G όπως μου πρότειναν εδώ τα παιδιά, έψαξα λήγω από οτι λένε σε 20 μέρες περίπου θα έρθει (ανεκτό) εχω λίγο άγχος βεβαία γιατί δεν εχω πάρει ποτέ κάτι απο έξω, αλλά όπως φαίνεται μας αναγκάζουν ουσιαστικά..... είχα σκάσει 560 ευρώ για το s4 μέσα στους πρώτους μήνες που βγήκε και τι? μια μα......... και μισή ήταν (εκτός από την camera η οποία ήταν πολύ καλή για τα γούστα μου) και το z1? είχα δώσει και εκεί γύρο στα 500 ευρώ και περίμενα απο update σε update να λυθούν κάποια χαζά προβλήματα. Θα είχα πάρει iphone με κλειστά μάτια αλλά και εκεί αυτονομία είναι για κλάματα και το λογισμικό δεν με κάλυψε (έστω για αυτά τα λίγα που ζητάω). Να δούμε τι θα κάνει και ο Κινέζος γιατί απο της γνωστές μάρκες εχω απογοητευτεί...
  4. πολύ ωραίο φαίνεται το mi3 ειδικά το μαύρο μια ερώτηση μόνο σε σχέση με το s4 και το sony από θέμα κωλυμάτων πως πάει? και άλλη μια κάτι άσχετα προγράμματα που είχε μέσα και το s4 και το z1 τα έχει?
  5. Για σας σας παρακολουθώ πολυ καιρό και σήμερα καθώς χρειάστηκα την βοήθεια σας έκανα εγγραφή να μου πειτε την γνώμη σας ψάχνω να πάρω ένα κινητό προέρχομαι απο το galaxy s4 και το xperia z1 δεν εχω μείνει καθόλου ικανοποιημένος με κανένα από τα δυο στο s4 είχα τόσα κολλήματα που κόντευα να το πετάξω στων τοίχο κάποιες φορές η κατάσταση λυνόταν για ένα μικρο χρονικό διάστημα όταν έκανα επαναφορά στης εργοστασιακές ρυθμίσεις το sony δεν με ικανοποίησε και αυτό χάλια οθόνη (η τουλάχιστον ετσι μου φάνηκε) μπαταριά την φόρτιζα δυο φορές την μέρα ειχε μερικά περίεργα κολλήματα που με των καιρώ χειροτερεύουν (και αυτό με ίδιο τρόπο το έλυνα προσωρινά με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεών) διαθέσω κάπου στα 300 ευρύ απαιτήσεις μου αρκετά μεγάλος αποθηκευτικός χώρος (το λιγότερο 32 gb η να παίρνει κάρτα μνήμης) οθόνη το πολύ μεχρι 5,2 ΚΑΛΗ μπαταρία καλά υλικά (το s4 μέσα σε 2 μήνες το είχα γεμίσει γρατζουνιες στα πλαστικά λες και ήταν ψεύτικο...... και χωρίς να το κακομεταχειρίζομαι) ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΆΕΙ (έλεος ποια έλεος δυο μεγάλες εταιρίες samsung και sony και δεν μπορούν να κάνουν ενα σωστό λογισμικό )
×
×
  • Create New...