Jump to content

jokerakos41

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by jokerakos41

  1. Αυτό έλεγα να ισχυριστώ. χαχα. Να κάνω πως δεν ξέρω ότι πάει πακέτο και η οθόνη
  2. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Πως προτείνετε να κινηθώ, τηλέφωνο στην procordia εξ αρχής ή με τεχνική υποστήριξη LG πρώτα να δω τι θα πούν? Υ.Γ. Πόσο περίπου κοστίζει αν τα πληρώσω εγώ εν τέλει?
  3. Επειδή από φωτογραφίες που είδα στο φορουμ τα σημεία των ρωγμών ειναι σχεδόν στάνταρ. Θα κάνουν τους Κινέζους λες?
  4. Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα 32άρι G3 με τις γνωστές ρωγμές πάνω και κάτω. Η εγγύηση του λήγει σε 1 μήνα. Μέχρι σήμερα δεν με είχε απασχολήσει το θέμα των ρωγμών. Ωστόσο σήμερα μου έπεσε από τα χέρια και έσπασε η οθόνη-για την ακρίβεια πρέπει να έχει χαλάσει μόνο το digitizer. Βλέποντας εδώ στο φορουμ ότι για την επισκευή των ρωγμών αλλάζουν μαζί και την οθόνη μου γεννήθηκε η απορία αν με καλύπτει η εγγύηση παρά το σπάσιμο της οθόνης. Δηλαδή εφόσον οι ρωγμές προυπήρχαν και είναι κατασκευαστικό λάθος οφείλουν να μου το φτιάξουν δωρεάν. Ξέρει κανείς τι ισχύει σε τέτοια περιπτωση?
  5. Παιδιά θα χρειαζόμουν μια μικρή βοήθεια γιατί είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με flashing. Εγκατέστησα τον CWM_6.0.4.9 και μετά flashara το [GT-I9001][ROM][iON][KK][4.4.4][KTU84P] CyanogenMod 11.0 by ADC-Team - Release 10 (ION) - Kernel 3.4.x αλλά μόλις έκανα το reboot δεν ξεκολλούσε από μαύρη οθόνη. Έχετε ιδέα τι μπορεί να φταίει ?
×
×
  • Create New...