Jump to content

Alessi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Alessi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Alessi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Για την κρεβατοκάμαρα χρειάζομαι ένα 9άρι και είμαι ανάμεσα στα: https://www.skroutz.gr/s/2756873/Mitsubishi-MSZ-MUZ-FH25VE.html και https://www.skroutz.gr/s/6163787/Toshiba-RAS-10G2KVP-E.html και για το σαλόνι μεταξύ των: https://www.skroutz.gr/s/3313929/Mitsubishi-MSZ-MUZ-FH50VE.html και https://www.skroutz.gr/s/6164118/Toshiba-RAS-16G2KVP-E.html Να σημειώσω πως το σπίτι είναι καλά μονωμένο, αλλά δεν διαθέτει άλλη πηγή θέρμανσης(και εννοείται ψύξης). Επίσης, επειδή καθυστέρησα ένα χρόνο να προβώ στην αγορά τους, θα συμβουλεύατε να καθυστερήσω κι άλλο μήπως υπάρξει κάποια προσφορά ή κάποιο νέο μοντέλο; Ποιά μου προτείνετε οι πιο ειδικοί; Ευχαριστώ!
  2. Alessi

    Sony Xperia Z3

    Τελικά το πήρα το Σάββατο σε copper.....:D Καιρό είχα να πιάσω στα χέρια μου τόσο ποιοτική συσκευή! Εδώ και μια μέρα που το χρησιμοποιώ (ολόκληρο Public δεν είχε nano sim :X να μου κάνει την αλλαγή κάρτας, παρά ο υπάλληλος επέμενε να μου κόψει την παλιά :mad: και τελικά έχασα μια μέρα μέχρι να πάω στην wind, όπου αμέσως με εξυπηρέτησαν με καινούργια nano sim) μόνο θετικά έχω να πω για την ποιότητα και την ταχύτητα του! Η οθόνη του πολύ καλή και η κάμερα επίσης! Το μονο ίσως αρνητικό, είναι η σχετική δυσκολία να το χειρίζομαι με το ένα χέρι, καθώς οι διαστάσεις δεν βοηθούν.... Δυστυχώς η τοποθέτηση της Ultimate Shield απέτυχε, μιας και κόλλησε λίγο στραβά (ούτε μισό χιλιοστό) και στην προσπάθειά μου να την ξεκολλήσω για να την ξανακολλήσω, ακούμπησα την κάτω επιφάνεια στην γωνία με το δάχτυλό μου...... αποτέλεσμα: το τζάμι δεν κολλούσε σε αυτό το σημείο :cry:! Νευρίασα, και την πέταξα:mad: και πάμε γι'άλλη :O Οπότε, όσοι σκοπεύετε να τοποθετήσετε tempered glass, κάντε το πολύ προσεκτικά και αν κολλήσει ελάχιστα στραβά, μη το ξεκολλήσετε.... Από αύριο θα ταξιδέψω για δουλειά, οπότε θα χρειαστώ τις δυνατότητές του στο νετ.
  3. Alessi

    Sony Xperia Z3

    Αύριο -εκτός απροόπτου- πάω να το πάρω! Βρήκα unbranded τελικά....:D Μου έχει κρατήσει και copper και λευκό και θ'αποφασίσω τελευταία στιγμή, μιας και τα δύο μου αρέσουν πολύ! Απλά η ένστασή μου με τα λευκά κινητά, που έχω δει από διάφορους γνωστούς, είναι ότι στις σχισμές και τις ενώσεις αρχίζει και κιτρινίζει ή φαίνεται εντονότερα η βρώμα! Η κάρτα sim θέλει αλλαγή με μικρότερη απ'την (κανονική) των παλαιών συσκευών; Αγοράζω καινούργια ή ζητάω να μου κόψουν την παλιά; Πάντως από το κατάστημα που το έκλεισα, μου είπαν για φόρτιση 8 ωρών την πρώτη φορά. Περιμένω και την Ultimate Shield και από Δευτέρα θα σας πω εντυπώσεις!
  4. Alessi

    Sony Xperia Z3

    http://www.phonearena.com/news/LG-G-Flex-2-vs-Sony-Xperia-Z3-vs-Samsung-Galaxy-S5-A-specs-comparison_id64348 Τα χαρακτηριστικά του καινούργιου LG gflex2 σε σχέση με το Z3 και το Sam S5! Πάντως τα πλεονεκτήματα της κυρτής οθόνης ακόμα δεν τα έχω καταλάβει.... πέρα απ'το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να κοπιάσεις να λυγίζεις το καινούργιο σου iphone βάζοντάς το στην κωλότσεπη!!!:p
  5. Alessi

    Sony Xperia Z3

    Το κοίταξα και όντως στα HTC το αναφέρει ρητώς και κατηγορηματικώς..... την Δευτέρα θα τους καλέσω για το Ζ3. Ευχαριστώ ξανά!:) Παρήγγειλα ήδη προστασία οθόνης tempered glass και θήκη να έρχονται και από βδομάδα παραγγέλνω και το κινητό!:cool: Είμαι ανάμεσα στο λευκό και το χάλκινο.....
  6. Alessi

    Sony Xperia Z3

    Κάλεσα mytel και στην ερώτηση αν είναι unbranded μου απήντησε πως μάλλον.... της είπα ότι θέλω θετική απάντηση και μου είπε ότι το κουτι δεν γράφει κάποια εταιρεία απ'έξω. Θα περιμένω και θα ξανακαλέσω από Δευτέρα μήπως πετύχω κάτι! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  7. Alessi

    Sony Xperia Z3

    Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!:) Τους κάλεσα ήδη και είναι Τ-mobile τα κινητά τους. Δυστυχώς δεν βρίσκω κάπου unbranded!:(
  8. Alessi

    Sony Xperia Z3

    Το Ζ3; Το συγκεκριμένο κατάστημα δεν το έχει (τουλάχιστον στο σαιτ). Είναι unbranded;
  9. Alessi

    Sony Xperia Z3

    @SpyGlass, σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Οπωσδήποτε θέλει και θήκη, γιατί -τουλάχιστον από τα δικά μου χέρια- έχει φύγει πολλάκις το κινητό! Έχει κανείς υπ'όψιν του ποιό σκρουτζομάγαζο πουλάει unbranded, όλα όσα απήντησαν στο τηλ. σήμερα, έχουν branded....:confused: Υ.Γ. Ας μου στείλει π.μ. αν θεωρείται διαφήμιση να πει δημοσίως. Ευχαριστώ.
  10. Alessi

    Sony Xperia Z3

    Για προστασία οθόνης είμαι ανάμεσα στο Nillkin H+ και στο Ultimate Shield. Ποιό μου προτείνετε; Επίσης, για την προστασία της πίσω πλευράς τί υπάρχει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. Alessi

    Sony Xperia Z3

    Υπάρχει διαθέσιμο κάποιο λινκ για την συγκεκριμένη; Παρέχεται και προστατευτικό για την πίσω πλευρά ή το παραγγέλνεις εξτρά; τελικά το αποφάσισα :D.... Ζ3 καφέ ή λευκό! Το από που δεν έχω αποφασίσει ακόμα, μάλλον κάιζερ στορ, που έχει ελληνικής αντιπροσωπείας. Προτείνετε κάποιο άλλο μαγαζί;
  12. Alessi

    Sony Xperia Z3

    Καλημέρα και χρόνια πολλά! Επειδή βρίσκομαι σε αναζήτηση νέου κινητού και επειδή μου αρέσει αρκετά το Ζ3, θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Αξίζει η αγορά του, δεδομένου ότι δεν ασχολούμαι με παιχνίδια και διάφορες εφαρμογές, ή θα πάνε χαμένα τα λεφτά; Επίσης, μεταξύ του Ζ3 και του Ζ3 compact ποιό να προτιμήσω; Ας πούμε ότι δεν με πειράζει η διαφορά μεγέθους και τιμής... Ευχαριστώ.
  13. Η εξωτερική μονάδα σε πολλά Mitsubishi και Toshiba (σειρά Daiseikai 8, που παρεμπιπτόντως είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά: πήρα κατάλογο) είναι made in Japan..... η εσωτερική συνήθως είναι Ταϊλάνδη. Σχετικά με τα Daikin Ururu Sarara, είναι σχεδόν διπλάσια η τιμή τους σε σχέση με Mitsubishi,Toshiba και άλλα της tier1, αλλά δεν έχω ακόμα απαντήσει αν αξίζουν αυτήν την διαφορά τιμής.....αξίζουν;
  14. Φίλε FREAK_OF_NATURE, η γνώμη μου είναι πως σε όλα τα πράγματα "Ό,τι πληρώνεις παίρνεις" και αυτό ακολουθώ! Δες το σε εργαλεία, τηλέφωνα, κλιματιστικά, παντός είδους μηχανές, ρούχα κτλ κτλ..... αν εξαιρέσεις την αξία του σήματος μιας επώνυμης μάρκας, που ανεβάζει την τιμή του προϊόντος σε λογικό βαθμό (υπεραξία), τότε η τιμή του προϊόντος μεταφράζει σε πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητά του! Κανόνας! Τώρα από τα κινέζικα βικο τί περίμενες; Ποιότητα ή αντοχή στον χρόνο; Όταν π.χ. η ονομαστική αξία(τιμή) του σετ που πήρες είναι π.χ. 20ευρώ, τότε λογικά δηλαδή ο έμπορος το αγόρασε 10ευρώ και ο εισαγωγέας 5ευρώ μη σου πω και παρακάτω, οπότε στο (κινέζικο) εργοστάσιο στοίχισε 2,5ευρώ το πολύ! Άρα τί ακριβώς περιμένεις από μια κατσαρόλα των 2,5ευρώ αξίας υλικών; Σκέψου το καλύτερα..... Υ.Γ. Το φθηνό το πληρώνεις ακριβά! (άλλος κανόνας)
  15. Για την σειρά Ururu Sarara FTXZ**N και σε σχέση με τα αντίστοιχα Mitsubishi MSZ-FH**VE στα 2,5kW 5kW ποιά η γνώμη σου, ως ειδήμων που είσαι, φίλε gnt; Αξίζουν τα επιπλέον χρήματα που ζητάνε; Ποιό θα αγόραζες εσύ και ποιό άλλο θα πρότεινες σε αυτές τις κατηγορίες; Το Emura το βλέπω από τα σπεκς υποδεέστερο των Mitsubishi. Y.Γ. Η Mitsubishi έχει ακόμα τα μοντέλα 2013.... για το '14 δεν αναμένονται καινούργια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
×
×
  • Create New...