Jump to content

AlexKall

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by AlexKall

  1. Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το spotify στην ROM που στέλνει προεγκατεστημένη το to2c; Δυστυχώς το offline sync δεν λειτουργει και προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη με το customer support του spotify εδώ και δέκα μέρες. Σας το λέω για όσους θέλουν να αφήσουν την custom ROM που έρχεται μαζί με το κινητό.
  2. Είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι που πήγα στις Ρυθμίσεις --> Επιλογες γις προγραμματιστες και ενεργοποίησα το 'Εντοπισμός σφαλμάτων USB' (USB debugging)
  3. Παιδιά καλησπέρα και από εμένα και να σας ευχαριστήσω όλους για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Αγόρασα και εγώ το δικό μου από το to2c και είμαι πολύ ευχαριστημένος, έχω αφήσει τη ROM που ήρθε προεγκατεστημένη και εντάξει βλέπω και καμιά κινεζιά που και που αλλά το έχω ξεπεράσει :p Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με το spotify premium. Όταν επιλέγω μουσική να είναι διαθέσιμη offline ενώ δείχνει ότι το ολοκληρώνει κανονικά, μετά τα κομμάτια δεν παίζουν αν δεν υπάρχει σύνδεση στο δίκτυο και μετά την επανεκίνηση της εφαρμογής έχουν χαθεί. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα ή πάει το μυαλό σας τι μπορεί να συμβαίνει;
×
×
  • Create New...