Jump to content

prtrololo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About prtrololo

  • Ημ. Γέννησης 08/10/1992

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

prtrololo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. μόλις το έκανα! συνεχίζει τα ίδια!! με ydgp tools δεν μπορώ να του περάσω κάτι...
  2. Καλησπέρα. Αν και λίγο καθυστερημένα... Τον χειμώνα έβαλα καταλάθος το coolpad να φορτίσει πάνω σε ένα καλοριφέρ. Έπειτα από εκείνη την μέρα το κινητό δεν ανοίγει παραμόνο αναβοσβήνει μέχρι το boot logo. Στο κινητό είχα περασμένη μια EMUI rom. Έψαξα για οδηγούς για soft brick περιπτώσεις και του έχω περάσει την official rom (4.2.020.P0.140409.8297W.CPB μέσω του Coolpad Download Assistant βάζοντάς το σε Fastboot mode). Ωστόσο συνεχίζει να αναβοσβήνει... μήπως το πρόβλημα είναι στο hardware τελικά και όχι στο software;; Όποιος μπορεί να βοηθήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
  3. Τους drivers τους έχω περάσει σωστά! Φλασάρω με το sp tools την stock rom, ενώ δείχνει στον υπολογιστή ότι έχουν περάσει όλα, το κινητό ανοίγει μέχρι το boot logo της coolpad f1 και κάνει reboot!
  4. δε μπορώ να τα καταφέρω ούτε με μπαταρία ούτε χωρίς! έχω διαβάσει όλα τα tutorial! μήπως υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος??
  5. Δεν μπορώ να φλασάρω μέσω YGDP tool. Όταν πατάω start και συνδέω το κινητό εκείνο ξεκινάει φόρτιση και έπειτα συνεχίζει τα δικά του!
  6. Την διαδικασία την ολοκληρώνει κανονικά! Φτάνει μάλιστα στο 100% και μου εμφανίζει το πράσινο "τικ". Άφησα την μπαταρία εκτός από την ώρα που μου απάντησες και ξαναδοκίμασα και πάλι τα ίδια! Σε fastboot μπαίνει μόνο!
  7. Παιδιά καλησπέρα! Έχω brickάρει το κινητό μου (έκανε συνέχεια reboot και κόλλαγε στο boot logo). Εφάρμοσα την μέθοδο με το sp flash tools και με την stock rom που αναφέρεται στον οδηγό αλλά το κινητό μου συνεχίζει να κάνει reboot. Υπάρχει περίπτωση να μην μπορώ να το επαναφέρω στην ζωή;; :X
  8. Στην rom του Kouskous έχετε παρατηρήσει καμία αλλαγή στην κάμερα σε σχέσει με τις παλιές miui? Γενικά με μια μέρα χρήση της rom του Kouskous δεν έχει εμφανιστεί κανένα πρόβλημα! Όλα λειτουργούν κανονικά! Το μόνο που θέλει έξτρα είναι να κάνεις install το zip για την ενίσχυση των ήχων. Σ'ευχαριστούμε πολύ Kouskous! :)
  9. Μπορεί κάποιος να ποστάρει συγκεντρωμενα ολα τα fixes που εχουν βγει για τα bugs της maucat rom?
  10. Ναι αυτή είναι η lite! Βάλε και το 3g patch και είσαι κομπλέ!
  11. Ναι αυτή είναι. Απλά κυκλοφορούν δυο version. Μια lite και μια με όλες τις κινεζιές μέσα. Και οι δυο λειτουργούν απροβλημάτιστα και οι κινεζιέ βγαίνουν με τα γνωστά προγράμματα. Ωστόσο εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν λίγο τα γραφικά της. Στο antutu μου έπιασε 30.000+. Θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να κάνουμε Format στον αποθηκευτικό χώρο του κινητού χωρίς προβλήματα? είναι φυσιολογικό μετά από φλασάρισμα νέας rom ακολουθώντας όλα τα βήματα από τα 5giga RAM το κινητό να έχει διαθέσιμο μόνο 3?? Μήπως κάνω τίποτα λάθος κατα την προετοιμασία της εγκατάστασης???
  12. Παιδιά την συγκεκριμένη rom την δοκιμάζω απο το ΣΚ. Έχει πολύ καλή αυτονομία η μπαταρία. Το έχω με μια φόρτιση από την Δευτέρα και έχει ακόμα μπαταρία. (έχει και powersaver) Επίσης δεν μου έχει εμφανίσει κάποιο bug!
  13. Φίλε μου δεν φταίει το κινητό σου. Η aosp έχει θέματα με το σήμα. Αντιμετωπίζω και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα!
  14. Καλησπέρα σε όλους! Επειδή συνέχεια βγαίνουν καινούργιες ROM για την κινητάρα μας... Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα thread που θα τις έχει όλες συγκεντρωμένες..? Ξέρω ότι ζητάω πολλά αλλά είναι πολύ δύσκολο να ψάξει κανείς 500 σελίδες :cry: για να τις βρει όλες... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
  15. Εχω το κινητό μια εβδομάδα. Το παραγγειλα απο vickmall και μου εφτασε ακριβως 2 εβδομαδες μετα την παραγγελια. Ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο το συγκεκριμενο site διοτι ηταν τυπικοι στην επικοινωνια σχετικα με την αγορα (αμεση αποστολη tracking number, φωτογραφια με το δεμα). Το κινητο ειναι πραγματικα vfm απο αποψης κατασκευης και δυνατοτητων. Ειμαι ικανοποιημενος απολυτα απο την συγκεκριμενη συσκευη και την προτεινω ανεπιφυλαχτα. Το μονο που με εχει ξινησει ειναι η "μαμισια" rom, η οποια τρωει καποιες φλασιες ωρες ωρες... Επειδη εχω χαθει λιγο με τα threads μπορειτε να μου προτεινεται ποια custom rom να του περασω η οποια ειναι η καταληλοτερη χωρις bugs? Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...