Jump to content

Anna_Nyx

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Anna_Nyx

  1. Αχ, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Λεω να ηρεμήσω τώρα γιατί απο τι στγμή που το παρατήρησα, αγχώθηκα. :X
  2. Ναι. Μέχρι και στους ήχους κλήσεις.... Και για να σας το εξηγήσω καλύτερα με το που βάζω ένα τραγούδι εάν έχω το χέρι μου στο πίσω μέρος της συσκευής και ειδικά στο κέντρο νιώθω ενα τρίξιμο, μια δόνηση...?Ελπίζω να καταλάβατε.
  3. Οντως έκανα ενημερωσεις τοτε ...οπότε με την θερμοκρασία δεν εχει κάποιο θέμα...Ξενέρωσα τώρα με το ηχείο...Παιδιά πείτε την γνώμη σας...γιατί......Δεν νομίζω να χει doa το κατάστημα που το πήρα....:( ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από το kaizer store.....
  4. Γεια σας και πάλι, Εχει 24 ώρες που εχω το S5 στα χέρια μου yay! Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη απο τη συσκευή! Οθονάρα, πολύ καλή κάμερα, εγω προσωπικά έπαθα πλάκα με την ευκρίνεια της κάμερας στις κοντινές λήψεις! Δεν μου εχει λαγγάρει προς το παρόν απενεργοποιησα και τa s voice, my magazine...Δεν πρόλαβα ακόμα να τα δω όλα. Απο οσα εχω δεί μέχρι στιγμής όμως...να πω οτι μια χαρά ζεματάει το κινητό....Με τι ραμ τι φάση? 280 mb free εχω ρε παιδιά και είναι η πρώτη μέρα που το έχω μετά δηλαδή τι θα γίνει.? Help λίγο σε αυτό....Και πάμε στο τελευταίο που για αυτό βασικά μπήκα να γράψω γιατί πραγματικά...σοκ! Πείτε μου σας παρακαλώ οταν βάζετε ένα τραγούδι σε τέρμα ένταση ας πούμε και ακούτε απο το μεγάφωνο όχι με ακουστικά, το κινητό τρίζει???Εγω τα παιξα πάντως, δεν ξέρω μπορεί για κάποιους να μην είναι πρόβλημα αλλά εμένα με χαλάει! Θέλω να μάθω εάν είναι φυσιολογικό...π.χ στο S2 που εβαλα το ίδιο τραγούδι αυτό το τρίξιμο ήταν ανεπαίσθητο... Διαφωτίστε με παρακαλώ.
  5. Α ωραία ευχαριστώ! Ναι με το καλό με το καλό, ανυπομονώωω θα σκάσω αχαχαχαχα, εχω το S2 ακόοομα, οποτε θα δω τεράστια διαφορά! :D
  6. Γεια σας παιδιά! Απο βδομάδα θα πάρω το S5 απο κάποιο σκρουτζομάγαζο και εχω μια απορία... Εκτος απο το birdphone τα άλλα μαγαζιά εχουν το μοντέλο G900 oxi G900F ποια η διαφορα? Α! και να αγοράσω απο τώρα usb3 καλώδιο ή να περιμένω μπας και εχει μεσα η συσκευασία usb3...αλλά απο οτι ειδα απο τα σχόλια εδω μέσα, χλωμό. Ευχαριστώωω :)
×
×
  • Create New...