Jump to content

sot_del

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sot_del

  1. Κυρίως από θέμα μπαταρίας το λέω γιατί όπως και να το κάνουμε το gspace είναι ένας emulator , προγραμματισμένος να τρέχει στο background. (Κι έχω και ένα προσωπικό "κόλλημα" ανεξαρτητοποίησης από τη Google). Ναι, με το viber μου έτρεχε κανονικά μέσω Gspace.
  2. Δεν το έχω παρατηρήσει, εννοείς αν κάνει reset το auto brightness αν κατάλαβα σωστά;
  3. Καλησπέρα, ευχαριστώ! Με το gspace παίζουν τα πάντα, όντως, ακόμη και Netflix FHD, εγώ προσπαθώ να το στήσω χωρίς καθόλου google services, το μονο που δεν έχω καταφέρει είναι η μεταφορά των παλιών συνομιλιών στο viber, σταμάτησα να προσπαθώ και συγχρονίζω με το cloud της huawei πλέον. Επίσης, Google Sheets δεν έχω βρει τρόπο να κάνω edit χωρίς google services. Ειναι διαφορετική εμπειρία χωρίς Google αλλά νομίζω αξίζει, προσωπικά.
  4. Κάτοχος κι εγώ του κινητού εδώ και κάποιες βδομάδες, 1 έτους και κάτι μεταχειρισμένο, σε κατάσταση καινούριου, με υγεία μπαταρίας 95% όπως την υπολόγισε το σύστημα, αλλά έχω SoT γύρω στις 4-5 ώρες και το φορτίζω καθημερινά (δεν το αφήνω κάτω από 20% βέβαια). Μου φαίνεται λίγο σε σχέση με αυτά που διαβάζω στο internet, με κάτι 10+ από άλλους. Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ! (Το κινητό απίστευτο γενικά, έχω πάθει πλάκα)
  5. Ευχαριστώ πολύ! Το έκανα, αλλά δε δουλεύει δυστυχώς, μήπως κάτι στα developer options ή μήπως πρέπει να έχω χρησιμοποιήσει τις λειτουργίες σε κινητό που υποστηρίζονται αυθεντικά από Cosmote προηγουμένως, όπως με το 5G; (Δε δούλευε στην αρχή , έβαλα SIM σε Α52s και τώρα δουλεύει κανονικά)
  6. Ενώ 5G παίζει κανονικά (Cosmote) κι έχω ενεργοποιήσει Volte/WIFICALLING δεν είμαι σίγουρος ότι δουλεύουν, δε βλέπω τα εικονίδια τουλάχιστον. Η Cosmote δεν το έχει στις επίσημες συσκευές που υποστηρίζει. Πώς το είδες ότι δουλεύουν; Ευχαριστώ!
  7. Πολύ ωραίο δώρο! Καλή επιτυχία σε όλους!
×
×
  • Create New...