Jump to content

dregeos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dregeos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

dregeos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Πώς μπορώ να κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις; :confused:
  2. Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Τελικά σήμερα αγόρασα το Huawei p6 αφού πραγματικά με εντυπωσίασε μόλις το πήρα στα χέρια μου και το δούλεψα για λίγο. Χαλάλι του που ξεπέρασα το οικονομικό όριο που είχα βάλει.
  3. Έτσι λέγεται, ότι η Huawei καθυστερεί με τις αναβαθμίσεις σε σχέση με Sony ή LG. Πόσο πάνω από τα 200€ θα δούμε το Motorola moto g 4G άραγε; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατατοπιστικός! ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φοβάμαι ότι θα πρέπει να περιμένω να έρθει το moto g 4g, ευελπιστώ με τιμή <200€,ή να περιμένω την πτώση της τιμής του Huawei P6. Εντύπωση μου κάνει ότι οι άλλες συσκευές που έγραψα ούτε που συζητήθηκαν. Αναφέρομαι στα Sony M2,LG Mini 2 LTE .
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση egodemis.Για το moto g 4G προσανατολίζομαι αρκεί η τιμή του να μην ξεπερνά τα 200€.Το huawei p6 μου αρέσει πολύ(στα συν του η ram 2gb),ωστόσο με προβληματίζει η καθυστέρηση αναβαθμίσεων της εταιρείας και το "ταβάνι" που έχω βάλει τα 200€.
  5. Καλησπέρα στο forum.Γράφω την 1η μου δημοσίευση γιατί θα ήθελα την γνώμη σας για την επιλογή smartphone.Το ποσό που μπορώ να διαθέσω είναι ~200€.Ενδιαφέρομαι για android smartphone vfm και είμαι μεταξύ των επιλογών ●Sony m2 LTE ●lg g2 mini LTE ●Samsung s3 μεταχειρισμένο ●Motorola moto G 4G που όπως γνωρίζω θα είναι στην αγορά τις επόμενες ημέρες. Η μέχρι πριν λίγες ημέρες συσκευή που χρησιμοποιούσα ήταν το nokia 820. Δεν με ενδιαφέρει αγορά από κινέζικο site(το mi2s πάντως είναι κορυφή). Ευχαριστώ. Καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου!
×
×
  • Create New...