Jump to content

dabrazis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dabrazis

  1. Θα είναι διαθέσιμα και τα 2 αλλά το 32αρι κατόπιν παραγγελίας! Αυτό σημαινει πως θα εισάγεται και επίσημα στην χώρα, άρα ισχύει η Ευρωπαική εγγύηση! Εχει να πέσει πολύ Skroutz.
  2. Και το PhoneArena λέει το ανάποδο και συμφωνεί με εμένα! Θα έχω για λίγο καιρό την συσκευή ακόμα, αν θές έλα να την δείς από κοντά! Μεσημέρι για να είναι και κάτω από τον ήλιο! Edit: Φωτογραφία!
  3. Επειδή νιώθω πως πρέπει να απολογηθώ χωρίς λόγο! Το Review το έκανα εγώ. Η συσκευή είναι αρκετά δυνατή, αναβαθμισμένη σε όλα σε σχέση με το G2, όπως θα έπρεπε να είναι. Η οθόνη χρησιμοποιείται κάτω απο φως ήλιου! Τώρα αν θελεις να δεις καμια ταινία 3 το μεσημερι καλοκαίρι κάτω από τον ήλιο, τότε δεν σου κάνει, όπως δε σου κάνει κανενός κινητού! Είπα πως θα την ήθελα πιο φωτεινή αλλά επίσης πως δεν αντιμετώπησα πρόβλημα στην χρήσημ δηλαδή να απαντήσω σε mail, κλήση και να δω Social Media. Όταν όμως πάς σε σκιά, τότε σου πέφτει το σαγώνι από την ευκρίνια που έχει η οθόνη! Ναι ζεσταίνεται όταν το λιώνεις, ναι dimmarei την οθόνη, όπως κάνει και το G2 (το οποίο έχω διπλα μου τώρα), και όλες οι συσκευες γενικά, πέραν του Ζ2 που απλά σου κλείνει την εφαρμογή! (βλέπε θέματα με 4Κ βίντεο). Φυσικά αν έχεις συσκευή που πήρες μετά την IFA, δεν αξίζει να αναβαθμίσεις για καμιά τωρινή ναυαρχίδα! Τώρα σχετικά με το αν σηκώνει ο 801 τα 2Κ της οθόνης... εδώ τα σηκώνει ο 800αρης του TabPro και του NotePRO. δεν θα κολλήσει ο 801! Η κάμερα είναι αναβαθμισμένη πολύ, ο ήχος καλός, πιο δυνατός αλλά όχι ο καλύτερος και η μπαταρία παίζει καλύτερα από το G2. Για τα υπόλοιπα δες το βίντεο και θα καταλάβεις!
×
×
  • Create New...