Jump to content

GeorgeTheCreator

Members
  • Δημοσιεύσεις

    14
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GeorgeTheCreator

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 1

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

GeorgeTheCreator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Κανένα νέο από το φίλο με το cubi iWork 10 γιατί κι εγώ ψήνομαι να το πάρω Μου αρέσει που έχει γραφίδα κι ελπίζω να μπορεί να ζωγραφίζει ο γιος μου με αυτή Απλά έχω μια φοβία μην μου κάνει ζημιά το pen στην οθόνη από κακή χρήση Υπάρχει αυτή η πιθανότητα??
  2. http://en.miui.com/thread-17459-1-1.html
  3. Φίλε Βασίλη δεν παραπονιέμαι για το τηλέφωνο. Αυτό είναι μια χαρά . Τα προβλήματα που έχω είναι από ότι το έψαξα στο internet χαζά προβλήματα android OS . Γι'αυτό έχω κάθε δικαίωμα να γκρινιάζω. Αυτό συγκρίνω με το iphone , το λειτουργικό Ισως αν ληθεί το πρόβλημα με την μεταφορα στην sd να σταματήσω να γκρινιάζω....ισως :rolleyes:
  4. Ρε παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα το μήνυμα "μη επαρκής αποθηκευτικός χώρος" Υποτίθεται ότι έχω 1,5-2 gb ελεύθερα αλλά δεν μπορώ να κάνω αναβαθμήσεις ή να εγκαταστήσω εφαρμογές των 2-3 MB Το clean master δεν μου κάνει καμία διαφορά Στο Iphone ποτέ δεν έιχα τέτοια "ηλίθια" προβλήματα :mad: Καμία ιδέα ?
  5. Ki εγώ σκέφτομαι να βάλω glass screen protector απλά έφαγα ήδη μια πατάτα με τη θήκη της Nillkin που παρήγγειλα Από ποιότητα μέτρια αλλά δεν με ένοιαζε αυτό εγώ την πήρα γιατί έχει παράθυρο και εξειδικευμενη εφαρμογή για να δουλεύεις το τηλέφωνο χωρίς να ανοίγεις τη θήκη(μαζεύει τα εικονίδια επάνω στο παραθυράκι της θήκης). Επίσης έχει υποτίθεται αυτόματη λειτουργία ενεργοποίησης και απενεργοποίησης με το άνοιγμα και το κλείσιμο της θήκης χωρίς να πατάς κουμπί αλλά εμένα κάπου στράβωνε το όλο θέμα και μου απενεργοποιούσε τελείως το τηλέφωνο :mad: Την άντεξα 1 μέρα πάνω στο τηλέφωνο κι αυτό γιατί ακόμα χρησιμοποιώ το Iphone 4 που έχω σαν κύριο τηλέφωνο μέχρι να προσαρμοστώ στα δεδομένα του android Έτσι φοβάμαι μην παραγγείλω πάλι κάτι της Nillkin και φάω άλλη μία πατάτα Επίσης αν ξέρει κάποιος να παραγγείλω από κάπου κοντά ενα glass screen protector γιατί φεύγω την άλλη Παρασκευή διακοπές και θα ήθελα να το έχω παραλάβει
  6. Το κινητο μου το εχω εδω και μια εβδομάδα αλλα με 2 μωρα εχω παίξει ελάχιστα. Το μόνο που με χαλάει ειναι οτι δεν μπορώ να τραβήξω καλές φωτογραφίες λόγω μεγέθους κινητού. Δεν μπορώ να κρατήσω σταθερό το κινητο με ενα χέρι με τίποτα αλλα και με τα 2 πάλι χάλια φωτογραφίες βγάζω. Κατά τα άλλα το κινητό πολύ καλό για τα λεφτά του. Η οθόνη τέλεια, το gps πολύ γρήγορο, wifi μέχρι τώρα ισάξιο με το iphone 4 που εχω. Μπαταρία συνήθως στις 12 το βράδυ ειμαι στο 20% οπότε το βαζω για φόρτιση, αλλα να τονίσω οτι εχω ρυθμισμενες τις επιδόσεις στο φουλ. Το κινητό το ζητησα root και με ελληνικη γλώσσα και προς το παρον δεν θα παιξω με ρομ γιατι ακουω πολλα προβληματα απο τα οποία δεν έχω κανένα. Επισης ενα ακομα πρόβλημα που για μενα ειναι σοβαρο ειναι οτι ακομα δεν καταφερα να μεταφερω τις apps στη ρομ.
  7. Παιδιά εγώ ΔΕΝ βρηκα κάπου ΞΥΣΤΟ Έβαλα το imei και το S/N στο site της xiaomi και αφού μετέφρασα τα κινέζικα μου έβγαλε το μήνυμα ότι το κινητό κατασκευάστηκε από τη xiaomi στις 27/5 νομίζω και είναι το redmi note white 8g Στο antutu πάντως μου έβγαλε 27106 την πρώτη φορά και 26800 στις επόμενες. Οπότε θέλω να ελπίζω ότι δεν έχω πρόβλημα. Αγορά από minideals
  8. Αρα δεν ειμαι ο μονος που παραλιγο να παθει εγκεφαλικο :lol:
  9. Παρέλαβα κι εγώ σήμερα επιτέλους το τηλεφωνάκι μου. Εντυπώσεις δεν εχω ακόμα γιατί δεν μπορεσα να το παίξω πολύ. Έχω όμως ήδη ενα πρόβλημα Πέρασα τις επαφές μου με συγχρονισμό από gmail αλλά όταν στέλνω μήνυμα , ίσως και στις κλήσεις να συμβαίνει δεν ξέρω ακόμα, στέλνω μήνυμα σε μια επαφή μου κανονικά αλλά όταν μου απαντάνε μου το εμφανίζει σαν καινούρια επαφή με το πρόθεμα +30 μπροστά στο νουμερο. Τί φταίει?
  10. Ποιο το νόημα να κάνουμε copy/paste ? δεν πρέπει να κάνουμε cut/paste για να το σβήνει απο την εσωτερική ;
  11. Μαζί με το κινητό παρηγγειλα την επόμενη μέρα με χωρίςτη παραγγελία και μια θήκη . Η θήκη έφθασε Ελλάδα χθες το κινητό οχι ακομα . Ας ελπίσουμε μη το κρατηςανε και φάω κανά τελωνείο
  12. Περίεργο γιατι στο site της xiaomi αναφέρει και glonass
  13. Πάντως στο site της xiaomi δεν αναφέρει πουθενα για gorilla glass ενώ σαφώς και αναφέρει για gps, a-gps, glonass
  14. Καλημέρα κι απο μένα. Εγώ παρήγγειλα 1 Ιουνίου, αλλά πέτυχα μια κινέζικη γιορτή οπότε η παραγγελία μου εκτελέστηκε 5 Ιουνίου. Το sg post μου λέει ότιέφυγε από εκεί 7 Ιουνιου. Δεν θα έπρεπε να εχει φτασει Ελλάδα? Δεν μιλάω να το έχω παραλάβει αλλά τουλάχιστον να μου πει ότι εφθασε στη χώρα μας. Τέλος πάντων ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου Τιμή 158 ευρω με κουπόνι.
×
×
  • Create New...