Jump to content

ioannis21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ioannis21

  1. Ναι είναι μια καλή ιδέα, αν δεν εντοπίσω τι φταίει , αναγκαστικά θα τη δοκιμάσω. ευχαριστώ για την απάντηση!!
  2. Καλημέρα στο Φόρουμ, αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με το συγκεκριμένο κινητό, Leeco x620 έχει πάνω την EUI version 5.8.018S (stable) από την μαμά του. Ενώ φαίνεται οτι δουλεύει κανονικά, φωτογραφική, ώρα, κλπ. μόλις πάω να κάνω κλήση ,την κλείνει αμέσως γράφοντας "call cancelled" . Με ένα reboot ξεκολάει και όλα καλά. Βέβαια έχω παρατηρήσει ότι όσο είναι σε αυτή την περίεργη κατάσταση (δείχνει οτι δουλεύει αλλά δεν..) δεν λαμβάνει κλήσεις μηνύματα κλπ. Τα μηνύματα και οι ειδοποιήσεις των κλήσεων έρχονται μετά το reboot και μπορεί να είναι και της προηγούμενης ημέρας. Το προβληματάκι αυτό δεν δείχνει πότε το παθαίνει ωστε να κανω εγκαίρως το reboot και να μην χάνω κλήσεις και μηνύματα. Μέσα στον τελευταίο μήνα το έπαθε 2 φορές. Καμιά ιδέα??? ίσως με καμιά αναβάθμιση να λυθεί το θέμα?? το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος?? Ευχαριστώ!!!
  3. Μάλιστα , τώρα βγαίνει κάποιο νόημα. Με το που ενημερώνονται ή επανεγκαθίστανται σε νεότερη έκδοση , κάποιες από τις εφαρμογές επανεμφανίζουν την μητρική τους γλώσσα!!!!!! Δεν θυμάμαι ακριβώς πως έκανα τα update ή μέσα από την εφαρμογή ή βρήκα νεότερη έκδοση και την έβαλα απευθείας. Η εγκατάσταση που έκανα ήταν clean install σύμφωνα με τις οδηγίες, και όλα είχαν πάει καλά. Θα κάνω μια εθνοκάθαρση για να απαλλαγώ από τις ενοχλήσεις και όταν έχω χρόνο θα δοκιμάσω και την aosp για την εμπειρία. Ευχαριστώ !!!
  4. Για δείτε τα screen shots !!!! https://app.box.com/s/88o0qilf6gw939uldq45mdtonspd5axx https://app.box.com/s/lrgh5ukl1ftwphqc8s8hbnyfqdw5s9ak https://app.box.com/s/or666xzqgvq3x5zcxya0comxb7isqkre https://app.box.com/s/ht1vlcto5eyum3mdv3dkn9yg9jllvlbh Η πρώτη φωτό είναι το yellow pages από το πρόγραμμα των επαφών. H δεύτερη κ τρίτη φωτό είναι προγράμματα που αν και κάποια έχουν αγγλικούς τίτλους μόλις τα ανοίγεις μέσα είναι όλα Κινέζικα. και τέλος η τέταρτη περίπτωση , αυτή του φακέλλου έχει ειπωθεί στα προηγούμενα, αν και την έχω μετονομάσει παλιότερα , επανήλθε μετά από κάποιο διάστημα. Το ότι έχω εγκαταστήσει διάφορα προγράμματα δεν νομίζω να είναι λόγος εμφάνισης των Κινέζικων. (τουλάχιστον έτσι νομίζω). Βέβαια έχω κάνει update κάποια από τα προγράμματα της lenovo (το security και το ημερολόγιο) και ίσως εκεί να έγινε ότι έγινε. Αν τα αφαιρέσω θα φύγουν, τα αξιαγάπητα κατά τα άλλα ιδεογράμματα???
  5. Αλήθεια... τι σημαίνει το AOSP? Εχω την 1536 του Kantilak, αξίζει τον κόπο να περάσω την παραπάνω ? χμ !!! αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση, αν την έχει περάσει κανείς ας μας πει εντυπώσεις. Το σκέφτομαι γιατί αυτά τα Κινέζικα που πετάγονται κάθε τρεις κ λίγο αρχίζουν και μου την δίνουν . Έχω περασμένη την 1536 του Kantilak επίσης χωρίς προβλήματα μέχρι τώρα με εξαίρεση τα Κινέζικα που ανέφερα πιο πάνω.
  6. Καλημέρα στο Forum, Ήθελα να ρωτήσω αν έχει βάλει κανείς την νέα AOSP 4.4.2_A806 και τι εντυπώσεις έχει, ευχαριστώ!!!
  7. Καλησπέρα σε όλους, εγκατέστησα σήμερα την VIBEUI_V2.0_1536_ST_A806_rgxk_Multi _light στο Lenovo A806 και όλα πηγαίνουν ρολόι , προς το παρών, ευχαριστώ τον δημιουργό της, καθώς και για τους χρήσιμους οδηγούς εγκατάστασης.
  8. Να κάνω μια ερώτηση στην παρέα, γίνεται με επανεγκατάσταση του firmware του τηλεφώνου να ξεμπλοκάρει η πρόσβαση στο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Μου ζητάει "SIM network unlock PIN" κάτι που δεν το γνωρίζω. Από ότι έψαξα στο internet υπάρχουν διάφοροι που επι πληρωμή κάνουν αυτό το ξεμπλοκάρισμα αλλά δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστοι ή κρύβεται καμιά απάτη πίσω από αυτό.
×
×
  • Create New...