Jump to content

tikswan

Members
  • Δημοσιεύσεις

    74
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by tikswan

  1. Σ ευχαριστώ .

     

    Φοβόμουν μήπως αποσυνδέεται σε stamina mode .

     

    --------

     

    Γίνεται με κλειστά τα δεδομένα να χρεώνει ότι συνδέθηκε στο ίντερνετ ή κάνει μπιμ η cosmote ?

     

    Το κινητό ήταν πάνω στο τραπέζι πάνω από 10 λεπτά σε stamina και μου έρχεται μήνυμα ότι συνδέθηκε στο ίντερνετ , μας δουλεύουν?

     

    με το stamina mode οι εφαρμογές και οι λειτουργίες απενεργοποιούνται, αλλά συνεχίζεται η λήψη κλήσεων και μηνυμάτων κειμένου, η λειτουργία του ξυπνητηριού και η εμφάνιση ειδοποιήσεων από επιλεγμένες εφαρμογές και έτσι έχει μεγαλύτερη διάρκεια η μπαταρία

  2. Απο το πρωΐ δεν υπάρχει σύνδεση internet στην περιοχή της θεσσαλονίκης-Καλαμαριά. Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε δυο μήνες που συμβαίνει αυτό, τουλάχιστον στην εξυπηρέτηση πελάτων αναφέρουν γενικότερο πρόβλημα. Μέχρι στιγμής 6 ώρες χωρίς internet ελπίζω να επανέλθει σύντομα.

     

    στείλε μίνιμα εδώ στο forthnet -nova support http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=214 για να σου φτιάξουν ότι πρόβλημα έχεις

  3. Είστε σίγουροι για τη σταθερή τιμή μετά τη λήξη συμβολαίου, γιατί έχω μάθει για πολλούς που τους την αλλάζουν μετά τη λήξη??

     

    Η τιμή παραμένει σταθερή για πάντα και μετά την λήξη του συμβολαίου .Δες και μόνος σου http://www.nova.gr/

  4. Συμφερει μονο οσους χρησιμοποιουν κινητα, αλλα και 12 ωρες το μηνα μου φαινονται υπερβολικα. Το Srart Pack μονο Nova δεν ειναι.:p

     

    Για κάποιον που μιλάει πολύ από σταθερό σε κινητό είναι καλά . Το nova 3play το αρχικό δεν έχει αθλητικά και cinema σε αυτή την τιμή αλλά έχει δορυφορικά κανάλια .

  5. Ας μου πει κάποιος έναν λόγο που προτείνετε το Z3 compact σε οποιοδήποτε τοπικ σαν πασπαρτού σε αυτά τα λεφτά. Όχι δύο λόγους, ΕΝΑΝ! Όχι το μικρότερο του μέγεθος δεν είναι λόγος.

     

    ένας λόγος είναι ότι έχει μακράν καλύτερη αυτονομία το Z3 compact από το G3 .

  6. Με την πρώτη φόρτιση ακόμα, κλείνω σε λίγο 2 μέρες συνέχεια ανοιχτό σε λίγο, και είναι ακόμα στο 26% ! Not bad eh?

     

    Αυτά που δε μου αρέσουν τόσο μέχρι τώρα είναι οι παραδοσιακές λειτουργίες. Ο dialer μου φαίνεται λίγο βασικός, δεν υποστηρίζει και ελληνικό T9. Επίσης, η εφαρμογή SMS δε φαίνεται να υποστηρίζει 160 χαρακτήρες στα ελληνικά! Πάω για DialerOne και ChompSMS μου φαίνεται..

     

    To z3 compact ξεχνάς να το φορτίσεις :lol: . Είναι πολύ δυνατό σε διάρκεια μπαταρίας .

  7. Με καμένα pixel μου ήρθε.

    Μετά απο τόσες αγορές σε κινητά πρωτη φορα μου τυχαίνει τέτοιο θέμα(σε κινητά πάντα-την πρωτιά σε pixel την εχει tablet που και αυτο πήρε το δρόμο της επιστροφής στο κατάστημα αγοράς :p)

     

    Αν έχεις την εγγύηση δεν θα έχεις πρόβλημα και θα στο αντικαταστήσει η sony με άλλο που λογικά καλύπτει και η εγγυήση. Αυτό μπορεί να τύχει στον οποιοδήποτε .

  8. Αν είχε και υποστήριξη raw, στο lightroom μετά θα γινόταν τέλεια! (εδώ είναι απείραχτη φυσικά). Οπότε στον τομέα αυτό του lossless quality, για μετέπειτα επεξεργασία, το καλύτερο είναι σαφώς το 1020.

     

    +1 για 1020 που βγάζει φοβερές φωτο

  9. Καλησπέρα σας,ήθελα να ρωτήσω το εξής,εάν συνεχίσω να συνδέομαι με netfaster 3 της hol ενώ έχω περάςει σε forthnet,θα αντιμετωπίσω προβλήματα;Ρωτάω γιατί δεν εχω διαβάσει κ πολύ καλά σχόλια για τα ρουτεράκια που δίνει η forthnet!Επίσης αν το ρούτερ καεί(ναι μου έχει τύχει κ αυτό) ή παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα,η αλλαγή θα γίνει δωρεάν;

     

    δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά το technicolor που δίνει σαν ρούτερ είναι καλύτερο

  10. Τα ρουτερ που δίνει η forthnet είναι πολύ καλό . Για να μην πιάνει όπως λες wi-fi δεν γίνεται . Στείλε τους μήνυμα στο https://www.facebook.com/Forthnet/app_482802375174799 και θα σε πάρουν αυτοί τηλέφωνο για να σου δώσουν οδηγίες τι πρέπει να κάνεις ώστε να πιάνει κανονικά.
  11. Απορία, δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτό. Έχω ένα s4 όταν το φορτίζω στο σπίτι με όποιον φορτιστή και να έχω σε όποια μπρίζα και να το βάλω μπορεί από 10% να γίνει 100% σε πάνω από 7 ώρες. Όταν το πάω αλλού φορτίζει σε 2 ώρες και πολύ λέω. Τι μπορεί να παίζει; Τάση ρεύματος ή τίποτα άλλο κουλό;
  12. Αν εχεις το νετ ανοικτο στη συσκευη, απο αυτο το app, στελνεις sms δωρεαν;;;;;;;;

     

    Την είχα και εγώ αυτή την απορία και είχα μιλήσει μαζί τους. Όταν έχεις δεδομένα μπαίνει αυτόματα στην υπηρεσία χωρίς μήνυμα. Αν έχεις wifi σου έρχεται ένα μήνυμα με κάτι νούμερα και καλά για να επιβεβαιώσει ότι είναι αυτή η συσκευή. Ψάρωσα και εγώ με αυτό και μου είπαν ότι είναι εντελώς δωρεάν.

  13. Ποιες θήκες είναι αυτές με την καλύτερη προστασία? Δερμάτινες, σιλικόνη, πλαστικό, οτιδήποτε άλλο ? και από πια εταιρεία..

     

    Μιλάω κυρίως για προστασία σε περίπτωση πτώσης..

     

    Πιστεύω οι δερμάτινες είναι και οι καλύτερες αρκεί να είναι σχετικά χοντρές.

  14. Μια χαρά θα είναι πιστεύω. Αφού επανέφεραν το start menu στο περίπου που ήταν και η νούμερο 1 γκρίνια των περισσότερων για τα 8 δεν πιστεύω ότι θα έχει και ιδιαίτερα θέματα.
  15. Γνωστός μου έχει αγοράσει κλώνο του s4. Το έχει λίγο καιρό αλλά δεν έχει ιδιαίτερες διαφορές. Έτσι όπως το είχα δει τα χρώματα ήταν διαφορετικά από άποψη φωτεινότητας στις στάνταρ ρυθμίσεις. Τώρα στο μέλλον δεν ξέρω αν θα παρατηρήσει ο ίδιος άλλες διαφορές. Για φθηνή πάντως λύση είναι μια χαρά.
  16. να ρωτησω κατι και εγω οπτε βλεπω την RAM εχω ελευθερο περιπου 1,5 gb ειναι φυσιολογικο να κρατα το κινητο 1,5 gb RAM???

     

    Δεν υπάρχει λόγος να ανυσήχεις αφού η ram που έχει το Ζ2 είναι υπεραρκετή για να κάνεις ότι θες και οι εφαρμογές τρέχουν πολύ γρήγορα .

×
×
  • Create New...