Jump to content

giorgiok7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by giorgiok7

  1. Μια χαρα λογικα θα κανει...Ποσο το δινεις?
  2. Ειναι το γνησιο της HTC? Γιατι μονο αυτο υποστηριζει...
  3. Mηπως ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε εδω ελλαδα το ανταπτορακι που δινει η htc για να βαζουμε αλλα ακουστικα?
  4. Παραγγειλα τελικα το U ULTRA και το περιμενω απο βδομαδα...Ελπιζω να εκανα καλη επιλογη τελικα...Μου επιασε 255 ευρω με τα μεταφορικα..Νομιζω καλο deal..BLUE ετσι για την αλητεια!!!!Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !!!!:thanks:
  5. Δεν ειχα δει οτι εχει ακουστικα type c. Δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα μου αρεσει πολυ το κινητο και μαλλον καταληγω εκει!!!!Φιλε c-max μπορεις να μου πεις αν εχει ελληνικα απο που το πηρες και ποσο??
  6. Λοιπον πηγα σημερα απο κοντα και ειδα καποια τηλεφωνα που με ενδιαφερουν... 1)Το mi max 2 ειναι οντως μεγαλο αν και το περιμενα μεγαλυτερο..Τραβηξα μερικες φωτο και ηταν πολυ μετριες...Δεν νομιζω να μπορεσω να ασχοληθω με root , gcam και τα σχετικα καθοτι ασχετος οποτε αποριπτεται... 2)Το mate 10 lite μου αρεσε πολυ σαν κατασκευη μεγαλη οθονη λεπτο χωρις υπερβολικο μεγεθος.Οι φωτο που τραβηξα καλυτερες απο του mi max 2 γενικα μου αρεσε πολυ..Το αρνητικο ειναι οτι η οθονη του εχει μια εμφανης ελλειψη ζωντανιας.Απο ολα τα κινητα που ηταν στο πανελ ηταν με διαφορα αυτο με τα πιο ξεθωριασμενα χρωματα... Διαβαζοντας εδω εριξα και μια ματια στο htc, και λεω YES επιτελους....:yahoo:αυτο εναι κατεληξα...Αμ δε...Οι κορεατες δεν εχουν βαλει εξοδο ακουστικων και ετσι χρειαζομαι bluetooth κατι που δεν θελω γιατι τα χανω συνεχεια...:chair:Οποτε παλι απο την αρχη στο ψαξιμο..... Με βλεπω τελικα να περνω κανενα xiaomi redmi note4x που ειναι και πιο οικονομικο και να τελιωνω!!!!!
  7. To huaway mate 10 lite εχει την 800αρα?Το ειδα απο κοντα σημερα και μου αρεσε αρκετα...Τελικα η GCAM τι ειναι?Εφαρμογη?
  8. Mαλιστα..Εγω να πω την αληθεια θα ηθελα καλυτερα το mi max 2 γιατι με εξιταρουν οι τεραστιες οθονες συν οτι εχει τρομερη μπαταρια...Αυτο που με χαλαει ειναι η πολυ μετρια καμερα του...απο οτι μου λετε αυτη μπορει να βελτιωθει??Τι ειναι η gcam που διαβαζω??Το root ειναι ευκολο??Συγνωμη για τις αφελεις ερωτησεις μου αλλα ειμαι παντελως ασχετος!!!!:lol:
  9. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 250-300 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Oσο πιο μεγαλη τοσο πιο καλα!!! 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλαδα η Σκρουτζ!!! 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Θα την ηθελα 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Dual ναι ραδιοφωνο αδιαφορο 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Ελληνικο μενου οχι φλασαρισμα ειμαι ασχετος 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχυτητα αυτονομια καμερα δεν παιζω ποτε παιχνιδια 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. SAMSUNG GALAXY S4 ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα ηθελα μια βοηθεια για να επιλεξω το νεο μου κινητο...Σαν επιλογες εχω δει τα παρακατω. 1 Χiaomi mi max 2 2 huaway mate 10 lite 3 xiaomi redmi note 4x Πιο κατα τη γνωμη σος ειναι καλυτερο και γιατι? Εχεται να προτεινεται κατι καλυτερο ?
  10. Το ιδιο πραγμα εχω παθει και εγω.Εχω τον dolphin browser και στη νεριτ ακουω μονο ηχο.Να σου πω οτι οταν παταω to home key για να βγω εξω απο το σαιτ μου δειχνει εικονα για ενα δευτερολεπτο!! Μου δινει την εντυπωση οτι υπαρχει καποιο παραθυρο πανω απο την εικονα και δεν μπορω να το κλεισω!!!!!
  11. Βρηκα ακρη με το flash player απο την ασφαλεια τικαρα το αγνωστες πηγες και το εγκατεστησα.Παω στο νεριτ live και δεν δειχνει εικονα παιζει μονο ηχο. Τι στο καλο κανω λαθος πως θα δουμε κανα ματσακι μουντιαλ????
  12. Tα εκανα ολα αυτα αλλα δεν παιζει.Κλικαρα στο flash player και μου γραφει οτι η εγκατασταση αποκλειστηκε για λογους ασφαλειας το tablet εχει ρυθμιστει να αποκλειει την εγκατασταση εφαρμογων απο αγνωστες πηγες.Τι κανω τωρα?????
  13. Προσπαθησα να παρακολουθησω τηλεοραση απο το ταμπλετ αλλα δεν μπορω γιατι μου ζηταει flash player.Ξερει κανεις τι πρεπει να κανω;
  14. Για πες λεπτομερειες......
  15. Εγω εχω το S4 και το ταμπλετ ειναι σιγουρα πιο γρηγορο.Το pro s θα ειναι πιο σβελτο αλλα θα ειναι και πιο ακριβο!!!!!Στα 280 ευρω που κανει το tab pro ειναι οτι καλυτερο.
  16. Το συγκεκριμενο ταμπλετ εχει χωρητικοτητα μπαταριας 4800mhp.Εμενα με αρκετη χρηση μου βγαζει γυρω στις 7 ωρες με τη φωτεινοτητα γυρω στο 60%.Εχω ακουσει για αλλα ταμπλετ που βγαζουν 8 με 9 ωρες χρηση, με τη διπλασια ομως χωρητικοτητα μπαταριας δηλ 8200mhp.
  17. Eυχαριστω πολυ.Εχω βεβαια και καποιες απορειες σαν καινουριος στο χωρο των tablet αλλα εδω ειμαστε για να τις συζητησουμε!!!
  18. Το πηρα χθες τελικα το ταμπλετακι!!Οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι οι καλυτερες.Η οθονη του ειναι ολα τα λεφτα!! Τρομερη ευκρηνεια καταπληκτικη λεπτομερεια.Δεν ξερω αν υπαρχει τετοια οθονη σε αλλο ταμπλετ.Παει σφαιρα και οι ενδοιασμοι που ειχα για το μεγεθος επαψαν ποια να υπαρχουν.Ειναι παναλαφρο πολυ βολικο στο να το δουλευεις με το ενα χερι και δεν ειναι κουμουτσα οπως τα 10.1 που κουραζουν στην πολυωρη χρηση χωρις θηκη -βαση.Ακομα και το magazine ux μου φαινεται ωραιο.Πιστευω στα λεφτα του ειναι η κορυφαια αγορα!!!
  19. Τελικα μαλλον καταληγω στο 8.4.Σε αυτα τα χρηματα δεν βρισκω κατι αξιολογο σε 10.1 .Δεν θελω να διαθεσω παραπανω απο 280 ευρω γιατι ειναι το πρωτο μου tablet και δεν ξερω αν τελικα με βολεψει.Ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος.Αν ξερει κανεις για καμια καλη θηκη απο ebay ας μας πει.......
  20. Ειδα και το tab pro 10.1 στα 350 ειναι οκταπυρινο.Ο επεξεργαστης του ειναι καλυτερος απο του 8.4???Πιστευετε οτι αξιζει τα παραπανω χρηματα???
  21. Κανοντας ενα ολιγολεπτο τεστ στον κωτσοβολο δοκιμασα το note 10.1 και μου φανηκε λιγο βαρυ και δυσχρηστο στο χερι και νομιζω οτι για πολυωρη χρηση χρειαζεσαι οποδηποτε θηκη-βαση γιατι θα κουραζει τα χερια.Απο την αλλη ομως ειχε οθοναρα!!!!To tab pro το βρισκω 285 ευρω και νομιζω οτι ειναι καλη τιμη για τις δυνατοτητες του.Tο note 10.1 κανει 400 ευρω και δεν ξερω αν αξιζει τα παραπανω χρηματα που κοστιζει....
  22. Kαλησπερα και απο εμενα.Σκεφτομαι και εγω την αγορα του εν λογω tablet και θα ηθελα να ρωτησω αν η οθονη 8.4 ειναι λιγο κουραστικη στο σερφαρισμα.Θα ειναι το πρωτο μου tablet και δεν εχω καθολου εμπειρια για να κρινω.Μηπως να παω σε 10.1 καλυτερα??
×
×
  • Create New...