Jump to content

automan_21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by automan_21

  1. καλη επιτυχιααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  2. παιδια πηρα και εγω το κινητακι προχτες αλλα οι φοτο που βγαζει μου φενονται οχι και τοσο καλες οπως επρεπε να ειναι ! εχει επιλογη απο 5 μεχρι 18 αλλα για 18 δεν ειναι καλες!πως μπορω να τσεκαρω αν οντως ειναι η καμερα οσο λεει ; δεν ειμαι και ειδικος αλλα δεν μου φενονται καλες!
  3. παιδια ακουσα οτι πλεον θα περνανε απο το τελωνειο ολα τα πακετα , ξερει κανεις τπτ η ειναι ραδυο αρβυλα; επειδη βρηκα το κινητακι ετοιμοπαραδοτο σε 1-2 μερες απο μια σελιδα στο φβ που πουλαει και μου το ειπε,να το εμπειστευτω και να το παρω απο κει με τσιμπημενη τιμη βεβαια στα 170!
  4. καλη μας τυχηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. γεια σου φιλε,να σου πω θα μπορεσεις αυριο να συναντηθουμε μετα τις 5 να δω το κινητο!θα ερθω στο κοφφε αιλαντ στο μετρο στο αιγαλεω αν ειναι!κατι αλλο υπαρχει και θηκη μαζι με το κινητο ετσι;δως μου και το κινητο σου να μιλησουμε αν ειναι !
  6. γεια σου φιλε,να σου πω θα μπορεσεις αυριο να συναντηθουμε μετα τις 5 να δω το κινητο!θα ερθω στο κοφφε αιλαντ στο μετρο στο αιγαλεω αν ειναι!κατι αλλο υπαρχει και θηκη μαζι με το κινητο ετσι;δως μου και το κινητο σου να μιλησουμε αν ειναι !
  7. να κανω μια χαζη ερωτηση;ειμαι και λιγο ασχετος, βρηκα αυτο το κινητο στο minideal.net http://www.minideal.net/doogee-dagger-dg550-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-android-4-4-1g-16g-with-5-5-inch-hd-ips-screen-3g-otg.html δεν ειναι ιδιο ακριβως με το v3(σαν εμφανιση) με μεγαλυτερη οθονη; ποιο θα μου προτεινατε να παρω;
  8. φιλε ποσο το δινεις το v3?...ειναι ολοκαινουργιο?
×
×
  • Create New...