Jump to content

ZeDimitris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ZeDimitris

  • Ημ. Γέννησης Μάϊος 24

ZeDimitris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. https://en.pandacheck.com/#s=Xiaomi+BM41&p=GqF4FKFAFwFOFV033XdtMBpPVVck24RbAHvAeepnUMJ1
  2. http://www.aliexpress.com/item/New-iPartsBuy-for-Lenovo-K3-Note-K50-T5-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-Replacement/32508224168.html http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-LCD-Display-Touch-Screen-Digitizer-Glass-Assembly-Replacement-Parts-For-Lenovo-K3-Note-K50/32462594662.html Έχω περάσει δύο οθόνες σε Κ3 Note, μία σπασμένη και μία προβληματική στο touch screen digitizer. Προτείνεται καλύτερα να πάρεις μαζί με lcd screen γιατί είναι δύσκολο να αλλάξεις μόνο το digitizer. Θα χρειαστείς και double sided adhesive tape για να κολλήσεις την οθόνη στο σώμα του κινητού. Από τους παραπάνω πωλητές τις παρήγγειλα με singapore post και ήρθαν σε 3 εβδομάδες.
  3. Για να την περάσεις μέσω fastboot πρέπει να είναι root η συσκευή ή όχι;
  4. Ακριβώς το ίδιο αντιμετώπισα κι εγώ αλλάζοντας την σπασμένη οθόνη με μια καινούργια από aliexpress, το τηλέφωνο δείχνει να λειτουργεί αλλά η οθόνη είναι πλήρως γκρι. Υπάρχει κάποια λύση ή υποθέτουμε ότι η οθόνη ήρθε ελαττωματική; :confused:
  5. ZeDimitris

    Cubot S200

    Ρυθμίσεις -> Γλώσσα και εισαγωγή -> Πληκτρολόγιο Android (πάτα πάνω στις μπάρες δεξιά) -> Δόνηση κατά το πάτημα πλήκτρων
  6. Σήμερα 30/10 μου στείλανε tracking number άλλα δεν έχει εμφανιστεί ακόμη στο σύστημα. Το είχα παραγγείλει στις 14/10 σε άσπρο χρώμα, για να το στείλουν σήμερα μάλλον τώρα πήραν τη δεύτερη παρτίδα και τα αποστέλλουν. Φαίνεται όταν είχα κάνει την παραγγελία δεν είχαν αρκετό stock για να καλύψουν τις αρχικές προπαραγγελίες και περίμεναν τις δεύτερες παρτίδες για να στείλουν.:mad:
×
×
  • Create New...