Jump to content

xlis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    23
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xlis

  1. Αν το κανεις επανεκκινηση διορθωνεται; νομιζω εχει να κανει με την cache μνημη.
  2. Πω πω φιλε τι μου θυμισες. Καλησπερα και καλη χρονια. Το επαθα και εγω πριν 5 μηνες. Επαναφορα εργοστασιακων ρυιμισεων δυστυχως εκανα. Και εχασα εγγραφα για τα οποια ειχα πληρωσει. Ατιμη εφαρμογη το kid's. Εχω βαλει και εγω ενα θεμα το οποιο με οδηγησε σε αλλα 2 factory reset. Στο βιντεο ο ηχος δε συγχρονιζει με το βιντεο. Παντως αυτο με το kids δε το ξεχνω και δεν υπαρχει περιπτωση να την ανοιξω την εφαρμογη. Εκει στην samsung τι κανουν; δε τα βλεπουν αυτα; το s4 περσυνη ναυαρχιδα και εχει τετοια προβληματα; εδω εχουμε καταργησει pc για να χουμε καλα κινητα και μας κρεμαει.
  3. Φιλε οταν μου εσπασε η οθονη πριν 3 μηνες η samsung ηθελε 185 ευρω αλλα την αλλαξα σε μαγαζι που επισκευαζει. Μου πηρε 145 αλλα μου εβαλε την οθωνη απο το s4 black edition την οποια βρηκε πιο φτηνη. Ενω οταν πηρα ηταν το απλο μαυρο. Για εξωτερικο και τετοια δε το εψαξα γιατι και να εβρισκα δε το ρισκαρα να την αλλαξω μονος μου. Galaxy s4 i9505.
  4. Καλημερα και χρονια πολλα. Ψαχνω βοηθεια σχετικα με το s4. Εχω προβλημα με την ληψη βιντεο. Ο ηχος προηγειται της εικονας. Η Samsung μου ειπε οτι ενδεχομενως οφειλεται σε καποια εφαρμογη απο το play store,πραγμα απαραδεκτο, και ειμαι αναγκασμενος να επαναφερω εργοστασιακες ρυθμισεις καθε που εμφανιζεται το προβλημα. Σε safe mode που αποκλειει τις τριτες εφαρμογες, παλι ισχυει το προβλημα. Μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση ομως , οτι αυτο το προβλημα ξεκιναει οταν συνδεω με usb το κινητο στον υπολογιστη για να μεταφερω τις εικονες και τα βιντεο. Η ισως και επειδη τα διαγραφω απο την συσκευη μεσω και καθως ειναι συνδεμενη με τον υπολογιστη. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα, η εχει βρει κανεις καμια λυση ωστε να μη κανω φορματ το κινητο καθε τοσο; Θα εκτιμουσα τις απαντησεις σας παρα πολυ. Καλη χρονια και παλι!
  5. Τις προαλλες ειχε παλι εναν διαγωνισμο κ εγραψα μηνυμα . Αλλα δεν ηταν αυτος σωστα; καλη τυχη ..
  6. φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ αυυο ηταν. ειχα κολλησει και ειχα ξεχασει οτι υπαρχει αυτο.. πωωω κ ειχα φρικαρει. ευχαριστω!
  7. προχτες εκανα update σε kit kat 4.4.2. εχω προβλημα με την "περιστοφη οθονης" καθως οταν πλαγιαζω το κινητο κανει περιπου 2 με 3 δευτερολεπτα να προσαρμοστει. εκνευριστικο μεχρι αηδιας. δευτερον: το δικο μου s4 ειναι αγορασμενο απο εταιρια κινητης τηλεφωνιας. της γυναικας μου ειναι μοντελο EU και εχει ενα shortcut στην οθονη κλειδωματας που μπορεις να εχεις αγαπημενες εφαρμογες στην κεντρικη οθονη κλειδωματος και οταν τις σερνεις στο κεντρο να ανοιγουν οι αντιστοιχες εφαρμογες. σημειωνω οτι στο μενου που μπορεις να το ρυθμισεις αυτο εμενα λειπει ενα πεδιο. μπορει καποιος να με διαφωτισει;
×
×
  • Create New...