Jump to content

LazyLizard

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by LazyLizard

  1. Ρε παιδιά ξέρει κανένας για ποιο λόγο η μπροστινή κάμερα βγάζει φωτογραφίες σαν να είναι καθρέφτης; Λίγο άκυρο μου φάνηκε. Δεν μπόρεσα να βρω κάποια ρύθμιση που να το αλλάζει αυτό το πράγμα.
  2. Οκ Ευχαριστώ πολύ.
  3. Παιδιά το πήρα και εγώ χθες το μεσημέρι (από aliexpress 22 μέρες από την ημερομηνία παραγγελίας) και τώρα σας γράφω από αυτό. Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις είναι άριστες, έχω όμως ένα πρόβλημα και όποιος μπορεί ας βοηθήσει παρακαλώ. Πρέπει κάτι να έκανα και δεν μπορώ να κάνω update με τίποτα. Συγκεκριμένα όταν πάω να ενημερώσω στην έκδοση 4.3.28 είναι κολλημένο στο 25% και το τηλέφωνο παγώνει εντελώς και δεν πατιέται τίποτα, οπότε αναγκάζομαι να κάνω reset. Το έχει πάθει κανείς άλλος αυτό;
  4. Παιδιά εδώ και μέρες διαβάζω το forum για να βρω διάφορες απαντήσεις μιας και εγώ για πρώτη φορά παρήγγειλα από Kίνα και συγκεκριμένα από το aliexpress. Συγνώμη προκαταβολικά αν έχει απαντηθεί νωρίτερα αλλά δυστυχώς έχω και εγώ πρόβλημα. Έδωσα την παραγγελία για ένα κινητό στις 12/05. Μετά από 2 μέρες ο πωλητής το έστειλε και μου έδωσε φυσικά και tracking number. Το θέμα είναι πως εδώ και πλέον 16 μέρες ο αριθμός αυτός είναι σε όλα τα site που υπάρχουν (και σε όλα τα apps που υπάρχουν) σε κατάσταση "not found". Έστειλα φυσικά mail στον πωλητή, 3 συγκεκριμένα, αλλά δεν μου απάντησε σε κανένα. Το μόνο που έκανε είναι να κάνει extend το Purchase Protection. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό αλλά πλέον δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Δεν είναι νωρίς για να κάνω "Open Dispute";;; Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...