Jump to content

windbelt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About windbelt

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

windbelt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Το εκανα ενα soft reset. Η χρηση του Τηλεφωνου που φαινοταν 100% στην οικονομια μπαταριας εξαφανιστηκε. Μενει να δω αν θα εμφανιστει παλι. Παντως αποτι θυμαμαι ποτε δεν μου εδειχνε στην οικονομια μπαταριας χρηση του Τηλεφωνου 100%. Ευχαριστω για την απαντηση.
  2. Μια βοηθεια οποιος μπορει...τις τελευταιες μερες η μπαταρια εξαντλειται πολυ γρηγορα, οταν τσεκαρω την οικονομια μπαταριας στην χρηση μου εχει συνεχεια το Τηλεφωνο σε 100% (ακομα και οταν δεν το χρησιμοποιω).Γνωριζει κανεις τιποτα?
  3. Μια βοηθεια, στο tab Μουσικη, τις προσφατες αναπαραγωγες γινεται να τις σβησουμε?
  4. Το μονο στανταρ ειναι οτι η μπαταρια εξαντλειται πολυ πιο γρηγορα μετα το update σε windows 8.1. Αν βρει καποιος καμια λυση ας την σφυριξει...
  5. Εννοουσα τον λογαριασμο του microsoft account !!! Απο οτι ξερω δεν μπορεις να τον σβησεις, μονο με επαναφορα του κινητου γινεται... Μαζι με την εφαρμογη αυτην ειχα επισης μια ακομη (adjust volume) για τον ηχο.Απο χθες που τις αφαιρεσα και τις δυο το κινητο μεχρι σημερα ειναι οκ! Ποιος να το περιμενε οτι τοσο μικρες εφαρμογες σε μεγεθος,οι οποιες υποψην δεν φαινονται στις εργασιες στο παρασκηνιο, θα μπορουσαν να επηρεασουν την μπαταρια. Χιλια ευχαριστω φιλος! :up:
  6. Μια βοηθεια με το σβησιμο?Δεν φαινεται να υπαρχει τετοια επιλογη πουθενα...
  7. Ναι εχω εφαρμογη για να το κλειδωνει απο την οθονη παιζει ρολο?Δεν θα επρεπε να εμφανιζεται στις εργασιες παρασκηνιου? Στο email+λογαριασμοι εχω μονο εναν λογαριασμο της microsoft στο hotmail ο οποιος ομως φαινεται να συγχρονιζει... Θα δοκιμασω για αρχη να βγαλω την εφαρμογη....
  8. Παιδες μια βοηθεια οποιος το κατεχει...Εχω θεμα εδω και 3 μερες με την μπαταρια η οποια εξαντλειτε,μετα απο πληρης φορτιση ,πολυ γρηγορα σχεδον το 50% μεσα σε ενα 4ωρο (χωρις χρηση του κινητου).Οταν το πιανω στα χερια μου καει .Δεν εχω την 8.1 εκδοση,το κινητο ειναι branded της vodafone το εχω εδω και κανα 2μηνο και γενικα δεν το εχω πειραξει καθολου.Σημερα εκανα επαναφορα του τηλεφωνου και παλι τα ιδια....Στις εργασιες στο παρασκηνιο τις αφαιρεσα ολες ενω στις συνθετες εχει μεινει μονο το προσθετα+πληροφοριες το οποιο δεν μπορω να το διωξω απο εκει.
×
×
  • Create New...