Jump to content

yyyy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    636
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

yyyy's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

6

Φήμη

  1. Από την εφαρμογή της Frog, σχετικά με την περιαγωγή στην ΕΕ: Όταν βρίσκεσαι σε χώρα εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι τοπικές κλήσεις εντός της χώρας, οι κλήσεις προς την Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ χρεώνονται σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις (πακέτα ή χρεώσεις τιμοκαταλόγου), χωρίς επιπλέον χρέωση. Για τις υπόλοιπες κλήσεις όταν είσαι στο εξωτερικό εντός της ΕΕ και καλείς σε χώρα εκτός της EE η χρέωση είναι 1,90€/λεπτό με χρέωση κλήσεων ανά δευτερόλεπτο και ελάχιστη διάρκεια κλήσης το λεπτό. Οι κλήσεις που δέχεσαι όταν βρίσκεσαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δωρεάν και δεν καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας του πακέτου σου Όταν βρίσκεσαι σε χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα διαθέσιμα MBs του προγράμματος σου, χωρίς επιπλέον χρέωση. Υπάρχει όριο πολιτικής ορθής χρήσης στα ΜΒ που μπορείς να καταναλώσεις δωρεάν εντός της ΕΕ, το όριο είναι διαφορετικό για κάθε πακέτο, πέραν των παραπάνω ορίων υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,0043€/ΜΒ. Όταν βρίσκεσαι σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στέλνεις SMS σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα διαθέσιμα SMS του πακέτου σου χωρίς επιπλέον χρέωση. Εάν δεν έχεις διαθέσιμα SMS χρεώνεσαι σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις. Η λήψη SMS & MMS στην Ευρωπαϊκή Ένωση δεν χρεώνεται. Η δωρεάν περιαγωγή της ΕΕ ισχύει για τις ακόλουθες χώρες: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, La Réunion, Λετονία , Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία. Νομίζω ότι μας λύνει όλες τις απορίες! Έκανα λάθος σε αυτά που έγραψα παραπάνω, συγνώμη για την παραπληροφόρηση. Θα διορθώσω τα σχετικά μηνύματα, να μην μπερδευτεί κάποιος.
  2. Αν λήγει 15/4, πρέπει να κάνεις ανανέωση 15/4. Δεν έχει σημασία η ώρα που θα το κάνεις για το χρηματικό υπόλοιπο. Μετράει μόνο ολόκληρες ημέρες. Είτε την κάνεις 15/4 00:01 είτε 15/4 23:59, είναι το ίδιο!
  3. Ναι, σωστά. Το έβλεπα σε άλλη σελίδα και δεν ήταν σαφές. Η σελίδα που έβαλες έχει και άλλη τιμή για μία εβδομάδα, φθηνότερη!! 🙂 Ευχαριστώ! Πιθανώς το 1GB να μου φτάσει. Το θέλω κυρίως για im και καμιά VoIP κλήση (μάλλον μέσω Telegram και WhatsApp και τα δυο). Να μπορώ να είμαι σε επαφή εν κινήσει...
  4. Γιατί έχει μεγάλη αναμονή, και δεν έχω να ταξιδέψω κάπου στην ΕΕ. Όταν χρειαστεί, θα το κάνω 🙂
  5. Δεν επιμένω, μπορεί να κάνω λάθος... ========== Όντως, λάθος μου, δείτε τι ισχύει εδώ...
  6. Είναι διαθέσιμα εντός ΕΕ, αλλά για κλήσεις προς εθνικούς τηλεφωνικούς αριθμούς! Όχι για εκείνους εκτός Ελλάδας. Έτσι νομίζω ότι ισχύει. Ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση πελατών, ίσως λύσει τις όποιες απορίες (το ίσως, μιας και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πια δεν είναι τόσο αξιόπιστη όσο παλαιότερα). ========== Λάθος μου, δείτε τι ισχύει εδώ...
  7. Σε περιαγωγή στην ΕΕ, όντως οι κλήσεις από Ελλάδα δεν επιφέρουν καμία επιπλέον χρέωση ούτε για τον καλούντα, ούτε για τον καλούμενο. Αυτό που γράφεις όμως για τα λεπτά ομιλίας (διαθεσιμα για κλήσεις προς ολα τα κράτη της Ευρωπαϊκής ένωσης) πιστεύω ότι δεν ισχύει. Αν ήσουν Ελλάδα και καλούσες Ολλανδία, δε θα ξόδευες τα λεπτά του πακέτου, αλλά θα είχες επιπλέον χρέωση. Το ίδιο νομίζω ότι ισχύει και όταν είσαι σε οποιοδήποτε κράτος της ΕΕ σε περιαγωγή. Η περιαγωγή στην ΕΕ εξασφαλίζει τους ίδιους κανόνες χρέωσης όπως όταν είσαι Ελλάδα, και δεν δίνει κάτι επιπλέον. Γι' αυτό και στους όρους γράφει: "Ο χρόνος ομιλίας προς τα κινητά και σταθερά εθνικά δίκτυα είναι επίσης διαθέσιμος για χρήση στην περιαγωγή εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης." Μιλάει μόνο για κλήσεις προς ελληνικούς τηλεφωνικούς αριθμούς! ========== Λάθος μου, δείτε τι ισχύει εδώ...
  8. Πρέπει να δεις τους όρους του πακέτου. Γράφει τι ισχύει σε περίπτωση περιαγωγής στην ΕΕ. Συνήθως είναι μικρότερα τα όρια.
  9. Το γράφει στην ενότητα "Προγράμματα Συμβολαίου". Δεν έχει κάτι αντίστοιχο στα καρτοκινητά (Frog, Whats Up, CosmoΚάρτα). Το έχεις δοκιμάσει και ισχύει και σε καρτοκινητά; Αν είναι έτσι, ακόμα καλύτερα!
  10. Νομίζω ότι είναι για συμβόλαια, αν λέμε το ίδιο, το Cosmote Roaming Now. Ναι, για τηλέφωνο που δεν έχει τη δυνατότητα eSIM 🙂 Πρακτικά το θέλω μόνο για δεδομένα... Αν χρειαστεί σε ώρα ανάγκης να κάνω μία κλήση, δε χάθηκε ο κόσμος, και δε θα αγοράσω νέα SIM για αυτό. Ευχαριστώ!
  11. Από ότι βλέπω, εκτός το κόστος της κάρτας SIM, η χρέωση είναι περίπου 15€ για 1 GB. Αλλά τότε, γιατί να μη χρησιμοποιήσω τη σύνδεσή μου σε Frog, όπου η Cosmote χρεώνει 0,0156€/MB; Αν ξοδέψω 1GB θα κοστίσει 15,60€, αλλά δε θα αγοράσω ούτε νέα κάρτα SIM, ούτε θα κάνω κάτι άλλο. Και θα χρεωθώ μόνο για όσα ΜΒ ξοδέψω, χωρίς να έχω και κάποιον περιορισμό ημερών. Μου ξεφεύγει κάτι;
  12. Ευχαριστώ! Θα μπω να δω τιμές. Αυτό το τελευταίο δεν το ήξερα καθόλου, ευχαριστώ! Έχεις κάποια να προτείνεις;
  13. Υπάρχει κάποια εναλλακτική για τηλέφωνο χωρίς eSIM; Είναι dual-SIM, και θα μπορούσα να του βάλω μια 2η SIM. Υπάρχουν κάποιες αντίστοιχες λύσεις; Για εκτός ΕΕ μιλάω φυσικά, και συγκεκριμένα για Τουρκία.
  14. Όλη μέρα, αλλά μη ρισκάρεις πηγαίνοντας τελευταία ώρα.
×
×
  • Create New...