Jump to content

pan0s78

Members
  • Δημοσιεύσεις

    179
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by pan0s78

  1. στις περιοχές που ζητάς με εξαίρεση Ζωγράφου (που είναι λίγο τσιμπημένα τα ενοίκια) με 200-250 βρίσκεις αξιοπρεπέστατο δυάρι.

    εγώ θα σου έλεγα να αποφύγεις ζωγράφου λόγω ενοικίων και έλλειψη μετρό/ηλεκτρικό και άνω πατήσια λόγω έλλειψης μετρό (έχει μόνο ηλεκτρικό, που είναι πολύ πιο αργό). θα σου έλεγα να προσθέσεις στις επιλογές σου την Δάφνη.

  2. είναι θέμα αυτό με τον θόρυβο.

    πάντως αυτό που λέω για την πολεοδομία ισχύει. στο πατρικό μου συνιδιοκτήτης έκανε καταγγελία στην πολεοδομία για τα κλιματιστικά των σπιτιών όλης της πολυκατοικίας και ήρθε υπάλληλος της πολεοδομίας, ενημέρωσε όλους για τις διαδικασίες, ενώ, είχε από ότι ο ίδιος είπε την δυνατότητα επιβολής προστίμων, δεν το έκανε, απλά ενημέρωσε ότι αν γίνει δεύτερη καταγγελία τότε θα αναγκαστεί να βεβαιώσει πρόστιμα.

  3. ειχα διαβασει πως καταγγελιες για οικιακα κλιματιστικα (θορυβος) κανουμε στην υγειονομικη υπηρεσια και οχι στη πολεοδομια.

    Ισχυει? Μηπως ξερει καποιος?

     

    αυτό που ξέρω πάντως από πρώτο χέρι είναι ότι την τοποθέτηση της εξωτερικής μονάδας πρέπει να την δηλώσεις στην πολεοδομία, ανεξάρτητα από το που την έχεις τοποθετήσει (ακόμα και αν αυτή είναι μέσα στο μπαλκόνι σου). είναι εντελώς παράλογο αλλά ισχύει, και μάλιστα επισύρει και πρόστιμο σε τυχόν καταγγελία. αυτό που λες για τον θόρυβο δεν το ξέρω.

  4. ξερει κανεις τι σχεση εχουν αυτο P6MVI - 12WFR / P6MVO - 12 και αυτο P4MVI/MVO-12WFR ?

    ρωταω διοτι στην επισημη σελιδα της invertor εχει μονο το πρωτο.. το δευτερο ειναι παλαιοτερο μοντελο? γιατι βλεπω καποιοι το πουλανε και αυτο...

    γνωριζει καποιος ?

     

    το πρώτο είναι το "pro" και είναι πιο καινούργιο μοντέλο (φέτος κυκλοφόρησε). το δεύτερο υπάρχει και στο site της invertor στην κατηγορία με τα παλαιότερα μοντέλα. οι διαφορές τους είναι μικρές. το wifi module είναι ενσωματωμένο στο pro και οι κάθετες γρίλιες ρυθμίζονται από το τηλεχειριστήριο είναι οι σημαντικότερες από ότι θυμάμαι. το έβαλα το 12αρι το pro πριν κανα δίμηνο. όλα οκ αν εξαιρέσεις λίγους θορύβους διαστολής συστολής όταν το ανοίγεις και όταν το κλείνεις. μικρό το θέμα, απλά για να γκρινιάξω!

  5. Αν δεν υπάρχει δεύτερο κλειδί πήγαινε κατευθείαν σε ένα κλειδαρά να σου φτιάξει ένα κλειδί με τσιπάκι για το immobilizer (κόστος 30-50 €), γιατί αν σταματήσει να λειτουργεί αυτό που έχεις, πιθανόν να χρειαστείς αλλαγή εγκεφάλου με κόστος ασύμφορο.Για τό άνοιγμα των πορτών δε νομίζω ότι μπορεί να σε βοηθήσει κανένας κλειδαράς, παρα μόνο η αντιπροσωπεία. Εναλλακτικά για τις πόρτες μπορείς να βάλεις ένα συναγερμό όπως είπες.

     

    σιγά μην αλλάξει και κινητήρα!

     

    αν πάει με το αυτοκίνητο σε ένα κλειδαρά, θα βρει αυτός την συχνότητα του immobilaizer προκειμένου να προγραμματίσει το τσιπάκι για το καινούργιο κλειδί και την συχνότητα του τηλεχειρισμού για τις πόρτες προκειμένου να προγραμματίσει το καινούργιο.

  6. Καλημερα σε όλους,

    Κάτοχος εδώ και λίγες ημέρες ενός invertor aria 12wifi. Ολα άψογα μέχρι στιγμής αλλά έχω ένα θέμα με το wifi module. Βάζω τον κωδικό του wifi router μου αλλά αυτό δεν συνδέεται με τίποτα. Failure connecting to Hotspot μου βγάζει συνέχεια. Έχει κάποιος το wifi για να με βοηθήσει?

    Ευχαριστώ πολύ

     

    Sent from my SM-N910F using Tapatalk

     

    απενεργοποίησε το firewall στο wifi router

  7. Μιας και το θιξαμε,καλο gps που δεν θελει ιντερνετ και δωρεαν εχουμε;

     

    Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

     

    sygic. (10 χαρακτήρες)

  8. Aντί αυτών θα σου πρότεινα το passion PRO και όχι το προηγούμενο το passion .

     

    έβαλα την περασμένη εβδομάδα το 12άρι. ακόμα δεν έχω κάνει χρήση. τα μόνα που μπορώ να πω είναι ότι σε σχέση με το απλό passion έχει ενσωματωμένο το wifi και οι κάθετες γρίλιες ρυθμίζονται από το τηλεχειριστήριο.

  9. αν πας στα αρχεία-συμπιεσμένα αρχεία θα το βρείς. δες που το έχει αποθηκεύσει και πήγαινε από το recovery βρες το και εγκατέστησέ το.
  10. Ναι η περίμετρος από το σπίτι μου είναι 30 μέτρα!

    Λοιπόν πλάκα κάνω απλά ρώτησα κάτι και πήρα μια απάντηση άσχετη.... Μην στέκεσαι στις λέξεις,

    μπορεί κάποιος να μου απάντηση αν μπορώ να καλύψω σπίτι 80τμ με κλιματισμό και αν έχει ιδανικές συνθήκες το σπίτι για διαμονή ενός νεογέννητου?

     

    δεν πήρες άσχετη απάντηση. σου είπε ότι για 80τμ είναι μικρό το 12αρι, ενώ για 30τμ είναι μια χαρά.

    εγώ θα σου έλεγα στα δωμάτια που θα είναι το παιδί να έχεις ξεχωριστή πηγή θέρμανσης. Δηλαδή κλιματιστικό για το καθιστικό, θερμοπομπός για το δωμάτιο του και δεύτερο θερμοπομπός για το μπάνιο ή οποιοσδήποτε παρόμοιος συνδυασμός. με μία μονάδα δεν θα μπορέσεις να διατηρείς σταθερά υψηλές θερμοκρασίες σε όλο το σπίτι, κάτι που χρειάζεται ειδικά σε νεογνά.

  11. όχι. πάντα μου βγάζει το ποσό επιστροφής. ίσως να μην ήταν online το pos και περιμένει την σύνδεση με την τράπεζα για τον υπολογισμό της επιστροφής.

     

    από πού ψώνισες αν επιτρέπεται; μεγάλη αλυσίδα ή μικρό κατάστημα;

  12. δες την απόδειξη που πήρες από το POS. ΄κάτω κάτω σου λέει τα διαθέσιμα ευρώ επιστροφής και πόσα κέρδισες από την αγορά. το app η αλήθεια είναι ότι αργεί λίγο να ενημερωθεί.

     

    το paypass είναι για ανέπαφες συναλλαγές. δεν έχει σχέση με την επιστροφή.

  13. Λίγο γιατί μπλέχτηκα! Κοίταζα τα inventor passion και είδα ότι έχει βγάλει καινούργια σειρά που την ονομάζει passion pro, αλλά οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές (από αυτά που κατάλαβα μόνο ότι τα pro είναι λίγο πιο αθόρυβα και μεγαλύτερα σε διαστάσεις εσωτερικής μονάδας), και αυτό που έκανε εντύπωση είναι ότι το παλιό ειναι 20€ ακριβότερο στο επίσημο site. Skroutz έχουν το ίδιο.

    http://inventoraircondition.gr/air-conditioners/home/wall-mounted/klimatistika-passion-pro/seira-passion-pro-12/

    http://inventoraircondition.gr/air-conditioners/home/wall-mounted/seira-passion-all-dc-inverter-p4mvi-12wfr-p4mvo-12/

    Τι λέτε; Που καταληγω;

  14. ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα το τηλεφωνο καταφερα να το μπρικαρω..!κατι δεν εκανα στο τελος ακολουθησα τα βηματα του φιλου μας και εχει μια οθονη τωρα με το mi στην μεση...πανε 200 ευρο

     

    κάτι τέτοιο συνέβει και σε μένα στην αρχή και με πήρε από κάτω αλλά δεν χρειάζεται να απογοητεύεσαι.

     

    έχεις περάσει TWRP; Πές μας ακριβώς τα βήματα που έκανες και πού έφτασες;

  15. Το ξαναπαρηγγειλα το redmi note 3 pro χθες πρωι απο vickmall μετα το refund που μου εγινε. Μου ηρθε ενημερωση απο το paypall αλλα στο vickmall υπαρχει μια ησυχια σαν να το κλεισαν το μαγαζι ουτε απαντηση ουτε ενημερωση τιποτα.

     

    στο νήμα τους πριν μισή ώρα έχουν απαντήσει κανονικά στα ποστς.

     

    mail από το vick για καταχώρηση παραγγελίας δεν σου ήρθε;

  16. Η ρύθμιση για διαφορετικά χρώματα στο ledακι ανάλογα με το αν εχεις ειδοποίηση, κλήση ή μήνυμα σας δουλεύει; μου βγάζει σε όλες τις περιπτώσεις μπλε. το έχει προσέξει κανείς; Είμαι με την ελληνική 7,3 .
×
×
  • Create New...