Jump to content

polysta

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by polysta

  1. Φίλοι καλησπέρα. Έχετε ακούσει κάτι για το site ubhere.com? Θέλω να κάνω μια παραγγελία αλλά δεν βρίσκω κάποια πληροφορία για αξιοπιστία :( Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
  2. Καλησπέρα και από μένα. Το παρέλαβα πριν 5 μέρες από το to2c http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-redmi-basic.html :) και σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένη. Η παραγγελία ήταν με root + multi language (το ρουτ το ψιλομετάνοιωσα καθώς...αναδύθηκαν τα...κινέζικα :wacko: ). Ούτε εγώ βλέπω επιλογή αποθήκευσης φωτό :( Και κάποια επιπλέον προβληματάκια στην rom (από το to2c) όπως στην κάθετη μπάρα των επαφών που δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες. Σκέφτομαι να δοκιμάσω αυτά που περιγράφουν τα παιδιά εδώ, αλλά λόγω απειρίας (δεν το χω ξανακάνει) μου μοιάζουν κινέζικα :wacko:
  3. Καλημέρα σε όλους και όλες... :) Διάβασα τον οδηγό και (μπράβο στο παλικάρι που τον ανέβασε :bow: ) και έλυσα σχεδόν όλες της απορίες μου....εκτός από μια: Έκανα 1 παραγγελία από Minitake με αποδέκτες 2 διαφορετικά άτομα στην ίδια πόλη. Μετά από 7 μέρες εμφανίστηκε σε διάφορα site εντοπισμού ...το 1 πακέτο στην Ελλάδα και το άλλο στην ...Ισπανία! Η αποστολή έγινε με PostNL (νομίζω ολανδικό?) Σας έχει ξανατύχει...? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια... :)
×
×
  • Create New...