Jump to content

kapsoulis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kapsoulis

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

kapsoulis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. οκ cool με το cpslock δεν το ηξερα ... κ εγω πιστευω οτι κανεις εσυ λαθος οτι στο ebay εχεις λιγοτερη ασφαλεια.και προφανως θα προτιμαω το ebay γιατι για μενα ειναι πολυ πιο ασφαλες απο οποιδιποτε αλλο...ασε που στο ebay ο πωλητης σου κανει ροοτ κ σου περναει οτι θες δωρεαν σε σχεσει με αλλα site. (γνωμη μου*)
  2. Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ-ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΠΟΛΙΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΒΑΥ ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΕΒΑΥ PROTECTION..Κ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΒΑΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ.ΤΕΣΠΑ..ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΝΑ'ΝΑΙΚΑΛΟ Κ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΕΡΑ ΔΝ ΠΕΙΡΑΖΗ... -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.
  3. ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ.. ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ MNINIDEAL KAI ALIEXPRESS KAI TO ΘΕΩΡΟ ΚΑΠΩΣ ΠΑΡΑΚΙΝΔΙΝΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ SITE ,MIA ΚΑΙ ΤΟ EBAY ΠΟΥ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΕΓΩ ΤΟ ΒΡΗΚΑ 225$ KAI O ΠΩΛΗΤΗΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ EBAY ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΠΙΣΩ.. ΑΚΟΥ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΝΟΜΕ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ..?
×
×
  • Create New...