Jump to content

Kourasmeno

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kourasmeno

  1. Το κινητό είναι στο δρόμο για τον πωλητη - κοινώς, το επέστρεψα. Καινούριο κινητό και να μου κάνει τέτοια κόλπα? Να σβήνει μόνο του? Να μην αναβει με τιποτα? Δε μου επεσε ποτέ κατω - μονο 3 μερες το ειχα - αλλα δε λειτουργησε ποτε σωστα. :( Ισως αν αλλαζα ROM (οσο ήταν ανοικτό) να ειχα βρει λυση. Αλλά δεν έχω το χρονο ουτε τη διαθεση να κανω πατεντες για να δουλεψει κατι το οποιο το πληρωσα τοσα λεφτα και θα επρεπε να πηγαινει "ρολοι" από μόνο του. (με ROM "ROW", για την ιστορία...) Τι να πω? Επεσα σε προβληματικη συσκευη/κατασκευη? Απλά απογοητευτηκα (και κουραστηκα) από τη Lenovo. Χρησιμοποιεί όλη η εταιρεια που δουλευω laptops Lenovo τοσα χρονια, κανενα παραπονο. Είπα να δοκιμασω και τα κινητα τους αλλα μου βγηκε ξυνο. Ποτέ ξανα. :mad:
  2. Οχι γιατι στο συγκεκριμενο κινητο δεν βγαινει καν η μπαταρια. Και οπως γραφω πιο πανω το κινητο στην αρχη ανοιξε κανονικα. Μετα εσβηνε μονο του και τωρα δεν αναβει καθολου. Καμια ιδέα ρε παιδια..???:worry:
  3. Προσσφατα και μετά από πολλες ημερες αναμονής έλαβα και εγω το πολυποθητο P780 αφου ειχα διαβασει εδω αλλα και σε ξενα forum τις καλες κριτικες του. Ενω στην αρχη εντυπωσιαστηκα με τις δυνατοτητες του, την ίδια μέρα αρχισε να κλεινει μονο του. Χωρις να ανοιγει μονο του... :cry: Μετά από κάποιες αναλαμπες, τελικα κατεληξε στο να μην ανοιγει καθόλου (ουτε με το reset ουτε πιεζοντας το on μαζι με το volume). Ημουν έτοιμος να το γυρισω πισω αλλα αποφασισα να το συνδεσω στον υπολογιστη μου μπας και... Και τελικα αναψε! Χαρουμενος, εβαλα παλι τις SIM Μου μεσα για να δω οτι το επομενο πρωι το κινητο ηταν παλι σβηστο και τωρα οχι μονο δεν ανοιγει αλλα οταν το συνδεω στον φορτιστη το κοκκινο λαμπακι σβηνει μετα απο μερικα δευτερολεπτα. :cry: Αν έχει συναντησει καποιος ιδια ή παρομοια προβληματα, ας μου πει τι εκανε. Ειμαι τοσο απογοητευμενος (και κουρασμενος) με το εν λογω κινητο που θελω να το στειλω απο εκει που ηρθε... :X
×
×
  • Create New...