Jump to content

spyros5c

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spyros5c

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1970

spyros5c's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ανανέωση στο 35 προς ολους για 2 νούμερα, τελική τιμη περίπου 35€(απο 42 ως τώρα). Μια χαρά το αίτημα φορητότητας στη Vodafone έκανε το θαύμα του!!!
  2. Ειναι και πιο οικονομικό .... Τα samsung ακόμα κολλάνε (όπως ένα ace2 που είχα παλιότερα) ή οχι ; Το note δεν νομίζω. Αλλα όντως η εμπειρία χρήσης του nexus ειναι ανώτερη ; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το 6+ με 64 giga πάντως δεν το φέρνουν τα γνωστά κατάστηματα. Θελει παραγγελία ή skroutz και ανεβαίνει σε τιμη
  3. Ας πούμε οτι με πολυ ζορίσμα και...άτοκες δόσεις να φτάσω τα 850
  4. Χαιρετώ το forum. Αποφάσισα να αποχωριστω το iPhone 5c μετα απο ενάμιση χρόνο. Μπορώ να πω οτι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Προερχόμενος απο android προσαρμόστηκα εύκολα στο iOS και το 5c αποδείχτηκε τίμιο σε όλα. Πήρε τις αναβαθμίσεις, κανένα lag ή κώλυμα, όλα καλα. Η λογική μετάβαση μου ειναι στο iPhone 6 ή στο 6plus. Θα έλεγα οτι θέλω μεγάλη οθόνη. Λόγω χρήσης θα πάω σε οθόνη > 5 ιντσών. Ας πούμε οτι το χρηματικό δεν παίζει ρόλο. Κλίνω προς το 6 plus αλλα οχι με 16 giga. Η τιμη πάει πολυ ψηλά και πλέον σκέφτομαι σοβαρά κυρίως τα nexus 6 , note 4 και δευτερευόντως το g3. Δεν συζητώ για αγορά κινεζικού και δεν τρελαίνομαι για sony, htc, Nokia . Τι λέτε να μείνω στη Apple ή να την κάνω για άλλες πολιτείες ; Πάντως απο τα high end πιο vfm μου φαίνεται το nexus.
  5. Αν οπωσδήποτε θέλει iOS ,ναι. Ειναι αρκετά ποιοτικό, εχει τα χρώματα που αρέσουν και με το iOS 8 καλα πάει. Αλλα αν μπορείς καλύτερα το 5 s και αν δεν το φτάνεις απέφυγε τα 8 giga . Ειναι πολυ λίγα.
  6. Καλορίζικο κι απο μένα! Ωραία επιλογή αν και πλέον τα 64 giga ειναι μονόδρομος. Όσο για το (3) δοκίμασε την εφαρμογή " I media share"
  7. Δηλ. Το 5s θυμάμαι ξεκίνησε στα 739€ για 16 gb , άρα στα ίδια θα ειναι το 6 και 839 € το plus
  8. Απο τιμές τι να περιμένουμε άραγε ;
  9. Ο νέος επεξεργαστής του 5s πιστεύω οτι θα δείξει τις δυνατότητες του πιο μελλοντικά. Για την ώρα οι διάφορες ειναι πολυ μικρές. Φυσικά να μην ξεχνάμε το Touch ID, την εμφάνιση του 5c που σε πολλούς δεν ειναι αποδεκτή αλλα και τη διάφορα τιμής.
  10. Το πήρα καινούριο και δεν ήθελα τα skroutzομάγαζα επειδή είχα ακούσει για μη συμβατότητα κάποιων συσκευών που φέρνουν απο εξωτερικό.
  11. Χμ....στη τιμή που πρωτοκυκλοφόρησε 639 €, πριν 5 μήνες
  12. Να σαι καλα! Και εσένα η συνδρομή σου στα θέματα iPhone ειναι πολυτιμη! Όσο για το δικό μου 5c, το έχω στο κλασσικό μπλε ( αν και το κίτρινο ίσως να ειναι το πιο όμορφο). Πραγματικά εξαιρετικό το 5c τουλάχιστο για μένα και τη χρήση που κάνω (πολυ internet, εφαρμογες, λίγα παιχνίδια και μουσική ή video). Αυτό πού μου κάνει εντύπωση και συγκρίνοντας το με το samsung ace2 που είχα πριν, ειναι η ποιότητα κατασκευής του! Καμία σχέση. Εν τέλει και αυτό τα λέει όλα, απο τη στιγμή που έκανα τη μετάβαση στη apple άρχισα να ασχολούμαι με την τεχνολογια των κινητών, να διαβάζω forum όπως αυτό και γενικά να ψάχνομαι. Αναμένω με ανυπομονησία το 6 αρι που θα ναι top!
  13. Για το 5c ως κάτοχος μπορώ να σου πω οτι ειναι απροβλημάτιστο. Όμως το 5s ως νεώτερο έχει πλεονέκτημα σε επεξεργαστή, μπαταρία και ταχύτητα. Για πιο μελλοντικά θα κρατήσει πιο πολυ. Αλλα και το 6 αρι θα ναι τελειο. Όσο για τη μετάβαση απο android σε iOS , στη περίπτωση μου, μου πήρε το εξωφρενικό διάστημα των 2 μερών να το συνηθίσω
×
×
  • Create New...