καλησπέρα σας,
ενδιαφέρομε να αγοράσω το mi2s. Διάβασα σχεδόν όλη την συζήτηση από την αρχή και έχω ορισμένες απορίες.
Το κινητό θα το αγοράσω από το ibuygou.com είναι αξιόπιστη ιστοσελίδα?
Η μπαταρία 2000mph είναι αρκετή για μέτρια έως βαριά χρήση? (πολλά τηλεφωνήματα, μηνύματα και wifi ενωμένο συνεχώς και με χρήση. Όχι 3G) θα χρειαστώ την 3100mph?
Μέχρι τώρα είχα το HTC Wildfire S το οποίο είναι Android αλλά δεν του έκανα φλασαρίσματα και αναβαθμίσεις. Βασικά δεν ξέρω πως να κάνω, και διαβάζοντας τα σχόλια σας ασχοληθήκατε πολύ με αυτά και MIUI, WIUI (τα οποία δεν γνωρίζω τι είναι). Αν πάρω το κινητό και δεν του κάνω φλασαρίσματα θα υστερεί και θα κολλάει?
Το HTC το έχω περισσότερο από 2 χρονιά και ο μόνος λόγος που θέλω να το αλλάξω είναι η χαμηλή μνήμη και ότι μερικές φορές κολλάει λόγο αδυναμίας του λειτουργικού σε βαριές εφαρμογές. Το mi2s πιστεύετε ότι μπορεί να αντέξει ή σε ένα χρόνο θα ψάχνω πάλι για κινητό?
Περιμένω την βοήθεια σας, ευχαριστώ.