Jump to content

MovieGr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    59
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About MovieGr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

MovieGr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Σ'ευχαριστω πολύ bro, - όχι επειδή το έχω σεταρει κομπλέ, δεν θα μπω καν στην διαδικασία αν οι διαφορές είναι τόσο μικρές.. - έτσι και αλλιώς όταν βγει κάποιο καλό vfm όπως ήταν αυτό που να κάνει κ την διαφορά στην εμφάνιση θα το αντικαταστήσω. Σ'ευχαριστω ακόμα μια φορά. ;)
  2. Καλησπέρα,μετά από σχεδόν ένα χρόνο με την τσουναμι,σκέφτομαι να παω σε KK .. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας,συμφωνείτε με αυτή μου την κίνηση ? και για οικονομία χρόνου αν έχει κάποιος την καλή διάθεση να μου στείλει το link ακόμα κ σε π.μ της ενδεδειγμένης KK version. Ευχαριστώ κ περιμένω τις απαντήσεις σας για να προχωρήσω.
  3. Εδω λένε οτι εχει,αλλά και εγω δεν το βλέπω πουθενά.. χαχα http://www.tinydeal.com/teclast-p98-3g-97-android-44-mtk8392-3g-tablet-phone-p-130594.html
  4. Εγώ το έκανα,όλα οκ το μόνο που μου επανέφερε κάποια apps που είχα διαγράψει. Δε νομίζω φίλε μου να έχεις πρόβλημα,απλά ακολούθησε σωστά τις οδηγίες και βάλε την 1.0.8 πριν την tsunami. Δύσκολα μπρικαρει αυτό το κινητό,το περισσότερο να χάσεις τα IMEI σου και να τα επαναφερεις.
  5. Όπως είσαι στην 1.0.8 με την σειρά, Κάνεις ροοτ με το Kingo Android ROOT Εγκαθιστάς το CWM Recovery όπως λέει ο οδηγός αλλά με το recovery που σου επισυνάπτω. Μετά περνάς την tsunami που θεωρείται και για εμένα είναι η καλύτερη κ λύνει όλα τα προβλήματα. > http://www.needrom.com/mobile/tsunami-rom/ Μπορεί να χάσεις τα IMEI σου εγώ τα επαναφέρω με το MTKdroidTools. https://mega.co.nz/#!EJ5l0BzK!8u39qAriBN5J0wr4-HrpaF2P3f7tExH5cxStD7fZ7Go
  6. Νομίζω τσάμπα παρήγγειλα την W8 :X
  7. Δοκιμάζοντας σχεδόν κάθε rom που κυκλοφορεί τις λίγες μέρες που εχω το κινητό θα σας προτείνω εκεί που κατέληξα εγώ, και είναι η εξής διαδικασία. Original 1.0.8 Root CWM Recovery Tsunami Αν χάσετε τα IMEi κάτι που συνέβαινε συνεχώς σε εμένα το MTKdroidTools είναι το εργαλείο σας. Βεβαιωθείτε οτι έχετε όλους τους USB drivers και μην ξεχνάτε ότι στα Win 8 πρέπει να έχετε boot-αρει χωρίς την ασφάλεια για υπογεγραμμένους drivers για να εγκατασταθούν. Στην αρχή μπορεί να με βρίσετε λίγο,μετά όμως θα δικαιωθώ.. :D
  8. Μακάρι να είναι όπως τα λες,αλλά έχω βγει ίσως όχι στο καλύτερο σημείο,αλλά είχα κλειδώσει 4 σε αυτό με την 0.8 και δεν... Εννοείται ότι εχω δοκιμάσει και όλες τις ρυθμίσεις που περιγράφονται για την διόρθωση του,γι'αυτο ρωτάω αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία κ αν με κάποιο τρόπο το διόρθωσε.. Το αξιοσημείωτο είναι ότι και μέσα στο σπίτι μου δείχνει στιγμές αρκετούς σε κατάσταση View αλλά σε κατάσταση Lock πάλι 0 Θα μου πεις γιατί δεν μένεις στην 1.0.8 τότε ? και σωστά,απλά μόλις την φορτώσω λίγο λαγγαρει,ενώ η τσουναμι πιο φορτωμένη απ'οτι χρειάζομαι εγώ πάει νερό.. UpDate.. Εγκατέστησα ένα έτοιμο config που υπήρχε πιο πάνω και τελικά κλείδωσε 7 από τους 15.. όλα οκ λοιπόν,προχωράω στην παραμετροποίηση της rom ελπίζοντας ότι θα είναι η τελευταία φορά που το κάνω .. :grin: Ένα άλλο γεγονός είναι ότι κάθε φορά που κάνω ρεσταρτ η ανοιγοκλείνω το Wi_Fi κάνει και μια καινούρια εγγραφή συσκευής στο modem.αν του δώσω σταθερή ip απο το modem δεν αλλάζει κάτι,αν του δώσω σταθερή ip από την σύνδεση του τηλεφώνου μειώνεται αισθητά,αλλά πάλι μερικές φορές το κάνει,ξέρουμε κάτι για αυτό η να δοκιμάσω άλλο μόντεμ ?
  9. Την έβαλα για να την δοκιμάσω (τσουναμι) και μου δείχνει 17 Sat in View :lol: και 0 in Use. :confused: Ξέρει κανείς κάτι περί του .. εγκλήματος ? :blink:
  10. Kingo Android ROOT και καθάρισες ευκολακι.
  11. Εγώ την έχω σκίσει με το gravity μέρες τώρα κ παρ'ολα αυτά παραμένει βράχος.. Τείνω να καταλήξω ότι οι Κινέζοι κάτι έχουν κάνει με το hardware αν φανταστείς ότι εμένα ήρθε με 1.0.8 κ 3.4.5 κερνελ,από το Panda.
  12. Να φανταστώ ότι είσαι καλά φορτισμένος όταν συμβαίνει αυτό ?
  13. Που σου κολλάει δηλαδή ?
  14. Ωραία όποιος άλλος θέλει μπορεί να προσθέσει με πολλαπλή παράθεση ώστε να είναι συγκεντρωμένα κατά κάποιο τρόπο ..
  15. Γεια σας από ακόμα έναν inew V3 κάτοχο. Θα βρίσκατε ενδιαφέρον κ χρήσιμο τελικά να γράψουμε σε πια rom έχουμε καταλήξει ότι μας αρέσει όπως κ το λινκ της ? Αν και νέος κτήτορας αλλά αρκετά βασανισμένος με το root της συσκευής αυτή που κατέληξα εγώ κ έχει και το touch CWM ενσωματωμένο είναι αυτή. cxq_v3_inew_v1.0.8 + CWM και την βρήκα εδώ > http://www.chinaphonearena.com/forum/Thread-ROM-%E2%96%BA%E2%96%B2%E2%97%84iNew-V3-1-0-8-rooted-Pre-installed-CWM-%E2%96%BA%E2%96%B2%E2%97%84 Καταλαβαίνετε ότι πάντα θα υπάρχουν αμφιβολίες αν είναι η καλύτερη μιας κ δεν μπορούμε να τις δοκιμάσουμε όλες,εξου και αυτή η ιδέα της καταγραφής,που αν μας βρει σύμφωνους μπορεί να μπει και αυτή στην πρώτη σελίδα με τον αριθμό χρηστών ως "αξιολόγηση της".
×
×
  • Create New...