Jump to content

StrikeX7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About StrikeX7

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 23

StrikeX7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα μικρό προβληματάκι. Χθες το απόγευμα άφησα το κινητό να φορτίσει κάποια στιγμή με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο και το έβγαλα από τον φορτιστή για να μιλήσω επειδή δεν έφτανε το καλώδιο. Όταν το ξανά έβαλα παρατήρησα πως δεν φόρτιζε δοκίμασα να το βάλω σε άλλες πρίζες αλλά τίποτα. Δεν φόρτιζε πουθενά το περίεργο είναι πως τις τελευταίες μέρες έγραφε μόνο γρήγορη φόρτιση και όχι ταχύτατη δεν ξέρω αν παίζει κάποιον ρόλο αυτό. Το κακό είναι ότι χθες δεν μπορούσα να δοκιμάσω κάποιον άλλο φορτιστή να δω αν φταίει ο δικός μου και θα το δοκιμάσω τώρα. Έψαξα λίγο στο google και βρήκα ότι σε αρκετά άτομα έχει πρόβλημα ο αντάπτορας της LG γιατί ποιοτικά δεν είναι πολύ καλός. Σε περίπτωση που έχει θέμα ο φορτιστής με καλύπτει η εγγύηση; Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα; Να σημειώσω ότι το κινητό δεν έχει κλείσει μήνα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλημέρα παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει δυνατότητα να απαντάω τις κλήσεις με κάποιον άλλο τρόπο εκτός από τον κανονικό πχ με το δαχτυλικό μου αποτύπωμα η κάτι παρόμοιο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)
  3. Καλησπέρα παιδία απορία νο 2. Όταν με το καλό θα έρθει το android N και γίνει το update θα αλλάξει τίποτα απο τις ήδη εγκατεστημενες εφαρμογές μου; Δεν θα πειραχτεί τίποτα φωτογραφίες κλπ σωστά; :O
  4. Ευχαριστώ φίλε δεν το είχα σκεφτεί.:lol:
  5. Σε ευχαριστώ για την απάντηση θα το ψάξω.:)
  6. Kαλησπέρα θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το συρτάρι των ειδοποιήσεων υπαρχεί δυνατότητα να το κατεβάζω και με ένα slide?
  7. Eυχαριστώ για την απαντήση. Έβαλα το geekbench να κάνω bench και μου έβγαλε 900 περίπου single core και 3000 multi core και την 2η φορά έβγαλε 1245 single και 3506 multi core :lol:.
  8. H αλήθεια είναι φίλε μου οτι δεν το είχα ψάξει κιόλας το θεώρησα δεδομένο :lol: βεβαία μικρό το κακό αν είναι όντως έτσι.
  9. Kαλημέρα παιδιά έχω καμιά ώρα που παρέλαβα έκανα όλα τα update που μου έβγαλε και είπα να δω λίγο την κάμερα του. Αυτό που παρατήρισα ήταν πως το flash πίσω είναι ψιλό κίτρινο. Είναι οκ γιατί το περίμενα πιο λευκό να πω την αλήθεια.:O
  10. Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να έχει δυσλεξία ο άνθρωπος λέω εγώ τώρα. Επίσης το νόημα που έβγαλα εγώ είναι πως το πήγε πίσω και πήρε τα χρήματα του.
  11. Gialakia δεν κατάλαβα τι θες να πεις για την φόρτιση του κινητού τελικά στην αρχή να την αδειάσει την μπαταρία και μετά να το φορτισεί μια χάρα. :O
  12. Παιδιά καλησπέρα άλλη μια γρήγορη ερώτηση. Επειδή μέχρι τέλους βδομάδας σκοπευώ να το πάρω υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Πχ να κοιτάξω να είναι μετά τον Οκτώβρη με το S/N γιατί ειχα ακουσεί πως είχαν κατι θεματάκια τα τότε μοντέλα η κάτι τέτοιο; Έχετε κάτι στα υπόψην σας που πρέπει να γνωρίζω η να προσεξω για την συσκευή. Ευχαριστώ και πάλι για τον χρόνο σας.
  13. @dimkord Και εγώ αυτό ψάχνω απο το κινητό φίλε μου. Ειναί ο λόγος που κοιτάω προς Nexus.
  14. Καλησπέρα παιδιά. Έχω μια απορία. H συγκεκριμένη θήκη προστατεύει την κάμερα; (http://www.plaisio.gr/tilefona/prostasia-kinitou/thikes/LG-Thiki-Back-Cover-gia-Nexus-5X-mavri-CSV-140-AGEUCB.htm) Ξέρει κανένας να μας πει που την έχει.
×
×
  • Create New...