Jump to content

deepiostech

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by deepiostech

  1. Η μαμα google οτι δεν της αρεσει το κανει delete...ειμαι ενταξει τωρα βρηκα το apk και εκανα τη δουλεια μου...Ευχαριστω.
  2. Το adfree υπαρχει στο μαρκετ ?γιατι δεν το βρισκω...H πρεπει να βρω το apk με googling? δοκιμασα το adblockplus αλλα θελει σεταρισμα (localhost kai port 2020)και με αυτο το σεταρισμα δεν μπενω στο google ...και δεν δουλευουν και καποιες εφαρμογες(google play)
  3. Πως μπλοκαρουμε τις διαφημισεις στον chrome ?
  4. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση...Πιστεψε με ειναι η μονη που εχω ξεχωρισει,φιλε μου...Την εχεις δοκιμασει?
  5. Το xperia sp βρεθηκε στα χερια μου,πριν 15 μερες περιπου ,εντελως τυχαια....Διαβασα πολλα post στο xda (1 εβδομαδα τωρα μου χουν βγει τα ματια απ το pc) ...εχω διαβασει σχεδον ολα τα post σε αυτο το θεμα...εχω δει και σε αλλα forum...αλλα ακομα δεν κατασταλαξα.....Ποια ειναι η καλυτερη rom για το sp τελικα ?τι μου προτεινετε?.........Εχω ενα παλιο xperia neov με αυτη τη rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2252325 και πεζει καλυτερα απ οτι το sp με την stock 266 της sony...
  6. Οταν μια rom ειναι στη μορφη αυτη (πχ..pre-rooted.C5303_12.1.A.1.201_Generic GR_1272-4887.zip) σε zip δηλαδη και φλασαρεις με CWM.....μπορω απο αυτο το zip να φτιαξω ftf kαι να φλασαρω με flashtool ?
  7. Ενταξει φιλε μου,εγω ειμαι κομπλε.Εφτιαξα το ftf με flashtool και ολα καλα.
  8. Γεια σας,εχω το sp με την rom της cosmote ,αμα κανω flash μια rom που δεν ειναι της cosmote (πχ...την 12.1.A.0.266_CE...η την 12.1.A.0.266 GR) χανω την εγγυυση.Η rom της cosmote ειναι αυτη με το bootanimation της cosmote......εκτος και αν καποιος ξερει link με το ftf της cosmote gr...εγω δεν το βρισκω πουθενα.........................<-------το post θεωρειτε ακυρο,βρηκα λυση...Με το flashtool εφτιαξα το ftf αρχειο.
×
×
  • Create New...