Jump to content

manouba

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About manouba

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

manouba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. @ megalos1974 : Μην μπεις στον κοπο να πάρεις θήκη. Είχα πάρει του HTC και για 1 χιλιοστο δεν κουμπονε. Αν είναι σιλικόνης ισως μπει. Αλλα οι διαστάσεις δεν είναι ακριβός ιδιες. @w2o4ts Ευχαριστώ για τα χρήσιμα λινκς. Ο ήχος όντος διορθώθηκε :) αλλα το αλλο με τον χώρο δεν το κάνω, γιατι το power + volume up που υποτήθεται μπαίνει σε recovery mode. μου βγαζει το ρομποτ τεζα αναποδα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Αν εμφανιστεί πουθενα καμια ROM η οδηγος για cwm. Ας το ποσταρουμε.
  2. Καλησπέρα, έχω το Tengda x920 με αριθμο μοντέλου e2001v21_v89_zlh_hd και android 4.2.1. Εκδοση e2001v21_v89_zlh_hd_20130529 εδω και 2 χρόνια δεν το έχω πειράξει καθόλου, είναι όπως ήρθε απο το minideal. Είχε αρχισει να κολλάει και έκανα επαναφορα εργοαστασιακών ρυθμίσεων και τώρα μου εμφανίζει 2 εσωτερικες μνημες 1 που την ονομάζει Εσ. Αποθ. Χώρος 0.98 Giga και ένας Αποθ.Χωρος.Τηλεφώνου 5.5 giga. ενω ήταν 1 μνημη 8 γιγα η εσωτερική. Έχω 2-3 εφαρμογές κ 2 παιχνίδια κ το κινητο έιναι φουλ. δεν μπορει να κατεβασει τιποτα αλλο. λεει οτι ειναι γεματο. έχω επιλέξει να γινετε η αποθηκευση στον μεγάλο χωρο κ στην sd. αλλα πάλι με τα update google services youtube και system apps γεμιζει αμέσως. Γενικά έχω και θέμα απο πάντα με το ηχειο. δεν ακουγεται δυνατα όταν χτηπα το τηλεφωνο. κ έλεγα αν υπάρχει κάπιος οδηγος για να περάσω μια πιο καινουρια ROM. Δεν ξερω ποιουs driver να κατεβάσω, το λινκ του smartdigi στο needrom (star-tengda-x920) δεν υπαρχει. δεν ξέρω αν οι ROM του STAR x920 δουλευουν. Γενικά δεν ξέρω που παν τα 4!!! Ευχαριστώ
  3. Καλημέρα και καλή ανάσταση. Έχω ένα K910, με ROM VibeRom_v1.0_1407_2_st_k910 και android 4.2.2 το κινητό το έχω 5 μήνες και είναι άψογο. Εδώ και κάνα 2μηνο όμως όταν μιλάς ακούγετε ένα ενοχλητικό τρίξιμο μέσα στο ακουστικό. (Μονο οταν ειμαι σε κίνηση με αυτοκίνητο η μηχανή) Όταν μιλάω και είμαι σε σταθερό σημείο ή απλά περπατάω. Δεν υπάρχει πρόβλημα.. Τί πρόβλημα να υπάρχει? Hardware? να το ανοίξω να δω τι γίνετε ? H software? να μπώ στον κόπο να αλλάξω ROM??
  4. Καλημέρα παιδιά. Έχω πάρει απο minideal ένα THL w100 , το έχω 2-3 μήνες κ πρόσφατα έβγαλε πρόβλημα με το digitizer η οθόνη δεν ανταποκρίνεται σε κάποια σημεία. Μίλησα με minideal συγκεκριμένα με τον/την Grace Zhou . κ μου έιπε να το στείλω πίσω για repair. Μου έδωσε και την διεύθυνση. Αλλα εδω διάβασα οτι πρέπει να γίνει μια διαδικασία με paypal? Τί πρεπει να κάνω κ τι να προσέξω πριν το στείλω.?
×
×
  • Create New...