Jump to content

thinkpositive

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About thinkpositive

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 4

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

thinkpositive's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Μια βοηθεια παιδια!! Καθως δεν γνωριζω πολλα απο μπαταριες κλπ δεν την εχω ρυθμισει σωστα ετσι ωστε ν μ βγαζει το επιθυμητο απουελεσμα. Εχω τ κινητο περιπου 2 βδομαδες+ τ μπορω να κανω για να την στρωσω ;;;
  2. Υπάρχει κάποιος από Ελλάδα που να πουλάει την silicon case μην παραγγελνουμε απο κια και περιμενουμε εναν αιώνα?! Επισης εαν έχουν θλεμα με την κολλα απο την μαμα-θηκη τη κανουμε? καμια πατέντα?!
  3. καλησπέρα και από μένα. παρακολουθώ το φορουμ καιρο τώρα και είναι και ένας λόγος που πειστηκα να αγορασω το INEW και προφανως δεν μετανιωσα για την αγορα αυτή! Έχοντας το κινητο μια βδομάδα αντιμετωπίζω κάποιες απορίες.. 1. Έχω την έκδοση inew_v3e_v1.0.1 να την αναβαθμίσω αν ναι πως? 2.ποιες εφαρμογες θα με βοηθησουν στην σωστη διαχειρηση εφαρμογων ετσι ώστε να μν τρωει τοσο RAM , εχω το clean master αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν κανει τοοοοσο σωστα την δουλεια του.. 3.επειδη το thread εχει μεγαλωσει αρκετα μπορουμε να εχουμε ενα κεντρικο οδηγο για νεους χρηστες του INEW με συγκεκριμενες ενεργειες π πρεπει να κανει κανεις στην αρχη οπως εγκατάσταση βασικών εφαρμογών κλπ κλπ.. 4.με την δερματινη θηκη και την "μαγικη" κολλα - μαλλον μπηκε σκονη και δεν βλέπω τόσο καλα κρατηματα τι κανω??(υπαρχει καπου απο ΕΛΛΑΔΑ να αγορασουμε καποια silicon) αυτά μεχρι στιγμης!
×
×
  • Create New...