Jump to content

skalks

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skalks

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

skalks's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Ειναι εξωτερικος συνεργατης τους με παιρνει στο σταθερο και δεν μιλαει και μετα απο 4 sec στο κινητο και γινεται το ιδιο οποτε δεν μπορω τους αγνοησω γιατι χτυπαει συνεχως σταθερο-κινητο ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν εγινε δημοσιευση αλλα η παραδοση του αριθμου του κινητου χωρις την συγκαταθεση σου ειναι παρανομη
  2. To θέμα δεν είναι τα δικηγορικά έξοδα άλλα η κοροϊδία και η παραβίαση προσωπικών δεδομένων(κινητό)
  3. Δέχομαι εδώ και μια εβδομάδα κλήσεις από αυτόν τον αριθμό(2111019600) χωρίς να μιλάει κανένας<αναφέρεται στο Internet ότι είναι εξωτερικός συνεργάτης της forthnet>> Μου είπαν από την forthnet ότι θα μπλοκάρουν τις κλήσεις αλλά δεν τους εμπιστεύεται κανείς... Γνωρίζετε τι άλλο μπορώ να κάνω πριν τους πάω δικαστικά για ενοχλητικές κλήσεις που δεν εμποδίζουν και για παράνομη χρήση των αριθμών μου από εταιρείες που τα έδωσε η forthnet?
  4. Δέχομαι εδώ και μια εβδομάδα κλήσεις από αυτόν τον αριθμό(2111019600) χωρίς να μιλάει κανένας<αναφέρεται στο Internet ότι είναι εξωτερικός συνεργάτης της forthnet>> Υπάρχει τρόπος να μην δέχομαι καν αυτές τις κλήσεις έχω εγκαταστήσει ένα πρόγραμμα μέσω android((blacklist))αλλά και πάλι τις εμφανίζει σαν απορριπτέες η τις στέλνει στον τηλεφωνητή?? Στο σταθερό μου είπαν από την forthnet ότι θα μπλοκάρουν τις κλήσεις((για να δούμε αν θα το κάνουν βέβαια..))
×
×
  • Create New...