Jump to content

Jaggerjack

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Jaggerjack

  • Ημ. Γέννησης Ιούνιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Jaggerjack's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. A τόσο καλά δηλαδή, καλά εγώ επικοινωνώ με τον πωλητή τώρα και μάλλον μέσα στις επόμενες μέρες θα το στυλο πίσω για αλλαγή εκτος άμα μου πει τίποτα περίεγο και θα πρέπει να τραβηχτό με Paypal.
  2. Nαι το γνωρίζω αλλα δεν θέλω να περάσω custom rom στο συγκεκριμένο κινητό για αυτό το προτίμησα.
  3. Καλύτερος επεξεργαστής Snapdragon 805 στα 2.7 αντί 801 στα 2.5 και καλύτερη κάρτα γραφικών Adreno 420 αντί για Adreno 330
  4. Τα κινητά και τα δυο γνήσια είναι σίγουρα. Δεν είναι η πρώτη φορα που παραγγέλνω από έξω :P το έχω δοκιμάσει να κάνω wipe cache, αλλα όχι δεν έφτιαξε τίποτα. Κάτι περίεργο που πρόσεξα όμως άμα βάλω στην camera την επιλογή Magic Focus και βγάλω photo άμα την κανεις edit είναι καθαρή η εικόνα αλλα μονο στο Magic Focus mode.
  5. Ολόκληρη ιστορία τώρα να το στέλνω πίσω σιγκαπούρη να δω ποσο καιρό θα πάρει όλοι αυτή η διαδικασία. Ευχάριστο πάντως.
  6. το δοκίμασα το open camera και κάνα αλλα δυο προγράμματα αλλα εξακολουθεί να υπάρχει το ίδιο πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις πέρασα το marshmellow 6.0 στο άλλο κινητό η κάμερα δουλεύει κανονικότατα οποτε πιστεύω ότι έχει θέμα το κινητό έκανα contact τον seller να δω τώρα τι θα γίνει.
  7. Έκανα factory reset αλλα παρόλα αυτά δεν με γύρισε σε kitkat 4.4.2 παρέμεινα στο marshmallow 6.0 και η κάμερα δεν έφτιαξε.
  8. Καλησπέρα, αγόρασα το LG G3 F460L πριν κάνα μηνα το κινητό ήρθε εχτές τελικά και είχε μέσα kit κατ 4.4.2. δοκίμασα το κινητό, προγράμματα, camera όλα μια χαρά. έτσι λοιπόν ο τρόμπας αποφάσισα να κάνω το update από το lg-phone-firmware, συγκεκριμένα του μοντέλου του δικό μου (λογικά) 337 LGT/LG U+(KOREA) V20Η LGF460L αφού λοιπόν πέρα το update μέσο του lg flash tool, το κινητό έκανε boot κανονικότητα όλα δούλευαν μια χαρά μέχρι πω άνοιξα την κάμερα και είναι παρα πολύ θολή σαν να μην κάνει focus μετά από εκεί δοκίμασα διαφορα πράγματα πέρασα στην τελική marshmallow 6.0 αλλα ακόμα έχω το ίδιο πρόβλημα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει γιατί τραβάω τα μαλλιά μου από εχτές το απόγευμα προσπάθησα να βρω την stock kit κατ 4.4.2 αλλα δεν το βρίσκω πουθενά και δυο site που το βρήκα τα links ήτανε expired. πήρα βεβαια δυο κινητά γιατί ήθελε και ένας φίλος μου, παραγγείλαμε μαζί οποτε στο άλλο δεν το έκανα το update οποτε θα περάσω και μια photo να δείτε τι ενώ σύγκριση και τα δυο κινητά. άμα μπορεί κάποιος να βοηθήσει οτιδήποτε θα ήμουν πραγματικά ευγνώμων. http://i237.photobucket.com/albums/ff183/Jak4ever/1.jpg
×
×
  • Create New...