Jump to content

Juke843

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Juke843

  1. Όχι δεν το χρησιμοποιώ. Για να δούμε με την 9.6.4 μήπως στρώσει.
  2. Καλησπέρα Μετά την ενημέρωση της 9.6.3. βλέπω κ εγώ ότι η μπαταρία δεν κρατάει κ τόσο πολύ, κάνοντας την ίδια χρήση και πριν από την ενημέρωση. Κ χθες το βράδυ ενώ φόρτισα το κινητό και ήταν 100% το έβγαλα από την πρίζα και το πρωί όταν ξύπνησα είχε φτάσει 50% (είχα ανοιχτό μόνο το wifi) Καμία λύση κανένας ή θα περιμένουμε επόμενη ενημέρωση?
  3. Τα screenshot που κάνω στο κινητό, βγαινουν (μερικές φορές) κάπως θολά. Γίνεται και σε άλλους? Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  4. Desktop ειναι..ουτε καποιο φλασακι εχω πανω.. Ελεγξα και τα καλωδια του σκληρου και τιποτα.. Δεν μου εβγαζε ουτε το δισκο ουτε το dvd drive να κανω φορματ και στη 1st boot device μου εβγαζε 2.2 ΤΒ Infinity. Και φιλο που ρωτησα μου ειπε οτι ο δισκος θα ειναι. μου ειπε να πατησω load fail-safe default και load optimized defaults, μου εβγαλε τον δισκο και το dvd drive και μπορεσα και εκανα φορματ και ειναι μια χαρα.. Αν το ξανακανει, πιστευω οπως μου λετε κ εσεις, ο δισκος ειναι..
  5. Χρονια πολλα χριστος ανεστη.. Απο ενα restart που εκανα στο pc, μου βγαζει μια οθονη που γραφει 2.2 TB INFINITY press any key to enter the boot menu. παταω κ μου βγαζει No bootable device, press any key to reset κ αμεσως ξανακανει restart κ παλι τα ιδια μετα.. Μηπως γνωριζει καποιος να βοηθησει τι γινεται κ ποιο ειναι το προβλημα?
×
×
  • Create New...