Jump to content

Thanasispapias13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Thanasispapias13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Thanasispapias13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Χαχα ελεγα μηπως το γλυτωσω αλλα μαλλον για καλο και για κακο εχεις δικιο..απο περιεργεια ομως,ξερουμε το βαθος? :P γιατι οσο και αν εψαξα στο google δεν βρηκα κατι
  2. Λογω δουλειας :/. Εχουμε απαντηση στο ερωτημα σχετικα με το βαθος αντοχης του?
  3. γιατι να το κρατησω μιαμιση ωρα χωρις να παθει κατι?
  4. Καλημερα,θα ηθελα να ρωτησω αν ξερουμε περιπου σε πιο βαθος νερου αποκτα οντως προβλημα το κινητο.(ξερω πως γραφει 1μ η samsung αλλα επισης γραφει και μιση ωρα και το εχω κρατησει μεχρι και μιαμιση ωρα χωρις να παθει κατι).
  5. Καλημερα :) Εχω ρουταρει με odin και θελω να ρωτησω αν το να κανω update μεσω kies θα μου βγαλει καποιο προβλημα..(στην προειδοποιηση του kies λεει για ασταθειες και αλλα,ισχυουν?)
  6. εεευχαριστω πολυ :) μηπως ξερεις και αυτο για τα backup?
  7. καλησπερα.εχω εδω και περιπου 11 μηνες το s2 αγορασμενο απο το ιντερνετ,απο αγγλια.απο την πρωτη εβδομαδα μου παρουσιασε το εξης προβλημα το οποιο χωριζεται σε δυο μερη. 1.οταν περνω η με περνουν τηλεφωνο στο 80% των περιπτωσεων ακομα και αν ειμαι σε περιοχη με αριστο σημα μετα απο 2-6 δευτερολεπτα θα διακοψει αυτοματα το κινητο την κληση δειχνοντας το μηνυμα "μη διαθεσιμη λειτουργια" και δειχνοντας στιγμιαια οτι δεν εχω σημα.μετα απο 2-3 δευτερα το σημα επανερχεται και μπορω να ξανακαλεσω κανονικα. 2.πολλες φορες κυριως μετα απο καποια μικρη η μεγαλυτερη περιοδο αδρανειας το σημα χανεται και δεν επανερχεται παρα μονο αφου κανω restart. το πηγα πριν δυο μερες στην http://www.omnitech.gr/ και σημερα με ενημερωσαν οτι θα χρειαστει αναβαθμιση λογισμικου.Το κινητο ειναι root και φοραει 4.0.3 αν δεν κανω λαθος και εχω κανει full backup me Titanium Backup.Τα ερωτηματα μου ειναι τα εξης:Ξερει μηπως καποιος πιο ειναι το πιθανο προβλημα?Απο την στιγμη που εχω το backup στην sd μου,να επιτρεψω να κανουν αναβαθμιση?θα μπορεσω να κανω root και την καινουρια εκδοση που θα βαλουν?και αν θα μπορεσω,θα εχω την δυνατοτητα να επαναφερω το bacκup παροτι εχει γινει σε παλιοτερη εκδοση? Καθε βοηθεια παραπανω απο ευπροσδεκτη,ευχαριστω :)
×
×
  • Create New...