Jump to content

maxfire4

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About maxfire4

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

maxfire4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. maxfire4

    Sony Xperia T

    Ναι οντως και παρολα αυτα το εκανα αλλα παλι με τα λιγα κινεζικα που ξερω (δηλαδη το μεγαλο κοκκινο Χ που βγαζει στο τελος) καταλαβα πως δεν το εκανε :lol::lol::lol:
  2. maxfire4

    Sony Xperia T

    Μια απο τα ιδια.. και με το Vroot
  3. maxfire4

    Sony Xperia T

    Αν δεν δουλεψει δεν πειραζει , με πειραζει μην παθει τιποτα το κινητο :D
  4. maxfire4

    Sony Xperia T

    Δηλαδη πλεον ο επισημος τροπος για να κανουμε ροοτ ειναι αυτος ? Ειναι εγγυημενο ???
  5. maxfire4

    Sony Xperia T

    Την περασα μεσω pc comanion πανω απο την αλλη. Ηταν η δευτερη μερα που ειχα στα χερια μου το κινητο χωρις να εχω βαλει κανενα προγραμμα η παιχνιδι μεσα.. Δεν ξερω αν αυτο επαιξε ρολο στο οτι δεν εχω κανενα προβλημα. Καμια φορα οταν ανοιγω πχ facebook η bronwser θα φαει καποιο κολλημα για 1-2 δευτερα αλλα μετα ολα καλα. Αυτο, τιποτα αλλο..
  6. maxfire4

    Sony Xperia T

    Και εμενα το ιδιο. Ολα καλα στο κινητο ολα τρεχουν τζαμι μονο καμια φορα θα φαει το κολλημα του στο ιντερνετ πχ fb
  7. maxfire4

    Sony Xperia T

    Καλησπερα παιδια. Εγω γενικα δεν βλεπω καποιο προβλημα... Η Ram μου ειναι περιπου στα 350-400+ . Ισως να μπορουσε να παει αρκετα παραπανω αν δεν ανοιγαν απο μονες τους ακυρες εφαρμογες...σε καποια φαση προσεξα γυρω στης 15+ ανοιχτες... :blink: Υπαρχει τροπος να το αποτρεψω αυτο ?
  8. maxfire4

    Sony Xperia T

    Και εγω αυτη την στιγμη κανω ενημερωση μεσω pc companion... Μηπος ξερουμε τις βελτιωσεις που θα γινουν ? Υπαρχει καποια επισημη ανακοινωση ? ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγω SP EU ειμαι και κανω τωρα την αναβαθμηση 4.3 μεσω pc companion
  9. maxfire4

    Sony Xperia T

    Καλημερα παιδια. Μετα απο 7 ωρες δοκιμαζοντας τα παντα ειπα να μπω απο τον bronwser του κινητου στο market και να δοκιμασω απο εκει και επιτελους κατεβασε!!! (με το 3g του κινητου ημου τυχαια εκεινη την στιγμη που πιθανον να ειναι ασχετο αυτο) Αφου κατεβασα μια φορα κατι απο εκει υστερα μπηκα και στην εφαρμογη μαρκετ και λειτουργησε ειτε με 3g ειτε με wifi !!!!!!! ελπιζω να βοηθησει και οποιον αλλο εχει το προβλημα !
  10. Καλημερα παιδια. Μετα απο 7 ωρες δοκιμαζοντας τα παντα ειπα να μπω απο τον bronwser του κινητου στο market και να δοκιμασω απο εκει και επιτελους κατεβασε!!! (με το 3g του κινητου ημου τυχαια εκεινη την στιγμη που πιθανον να ειναι ασχετο αυτο) Αφου κατεβασα μια φορα κατι απο εκει υστερα μπηκα και στην εφαρμογη μαρκετ και λειτουργησε ειτε με 3g ειτε με wifi !!!!!!! ελπιζω να βοηθησει και σε εσας !!!
  11. πριν 3 χρονια ειχα περιπου το ιδιο προβλημα και αυτο μου εδωσε την λυση. Αυριο που θα δκιμασω σε αλλο wifi ελπιζω να κανει δουλεια μιας και ειναι το τελευταιο κ σε μενα που εμεινε... ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- wipe data kai cash από την recovery? πως?
  12. Με την δευτερη συσκευη τοτε γιατι μπορω να κατεβαζω ? Αρα πιστευω δεν εχει φαει κολλημα ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις καπου εκει γυρω καποιο αλλο wifi να συνδεθεις να δοκιμασεις? Ισως βοηθησει και αυτο. Εγω δεν εχω καποιο αυτη τη στιγμη
  13. Οπως ειδες και εγω μια απο τα ιδια... :/ Δεν φτεει η google σιγουρα γιατι με αλλη συσκευη μια χαρα κατεβαζω. Εχω κανει 10 διαφορετικες λυσεις που βρηκα στο ιντερνετ αλλα τιποτα. Αν εσυ καταφερεις κατι σωσε με :)
  14. Τιποτα και παλι τιποτα... Απο τις 5 το απογευμα που πηρα στα χερια μου το κινητο προσπαθω να λυσω αυτο το προβλημα και ακομα τιποτα. Εχω κανει σχεδον τα παντα αλλλα τιποτα :( Το δοκιμαζω και με wifi και με 3g. Μπαινω απο το παλιο μου κινητο και κατεβαζει μια χαρα. Αρα δεν ειναι θεμα wifi σιγουρα
  15. maxfire4

    Sony Xperia T

    ευχαριστω πολυ για την βοηθεια αλλα παλι τιποτα :( που θα παει θα το βρω...
×
×
  • Create New...