Jump to content

eSATA

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by eSATA

  1. Zte V5 MAX, Pac-Rom, Νova Launcher, GEL Icon Pack.
  2. eSATA

    ZTE V5 Max

    Τώρα έχω MIUI6_5.1.23. Είναι πολύ smooth με καλή αυτονομία αλλά έχει και αυτή θεματάκια. Δε δουλεύει το default alarm όπως και στην MIUI6 5.1.19, δεν μπορείς να απενεργοποιήσεις ή να αλλάξεις το default lockscreen (στο οποίο επίσης δε μπορείς να βάλεις κωδικό, pattern κτλπ) και όταν μείνει το κινητό για αρκετή ώρα κλειδωμένο αργεί να ανταποκριθεί όταν το ξεκλειδώσεις. Κατεβάζω την PAC MAN ROM 4.4.4 που είναι based στην CM11. Σε κάνα δυο μέρες θα πω εντυπώσεις.
  3. eSATA

    ZTE V5 Max

    Δοκίμασα την cm-11-2015 01 21-UNOFFICIAL-n958st. Το breath light δούλευε αλλά είχα κανα δυο κολλήματα που έστρωσαν μόνο με restart και ανακρίβεια στο gps με Google Maps και την έβγαλα. Υπάρχουν βέβαια κι άλλες CM11 based ROMs που δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
  4. eSATA

    ZTE V5 Max

    Μια διευκρίνιση. Κάποιος με ρώτησε αν η δεύτερη τρύπα είναι ηχείο και του είπα ναι. Μέχρι τώρα πίστευα επειδή έπαιζα με custom roms ότι το δεύτερο ηχείο δε δουλεύει λόγω κάποιου bug. Ρώτησα στο XDA και μου είπαν ότι η δεύτερη τρύπα είναι απλά για design. Aν ισχύει κρίμα γιατί ήταν ένας από τους λόγους που το επέλεξα αντί του Xiaomi Note. Έβγαλα το συμπέρασμα ότι είναι ηχείο γιατί ακόμη και εσωτερικά φαίνεται να είναι ηχείο. Διόρθωσα και τα ποστ μου για να μην μπερδευτεί κάποιος. http://www.vickmall.com/media/wysiwyg/ZTE/V5MAX/max-11.jpg Και απάντηση από Vickmall.
  5. eSATA

    ZTE V5 Max

    Aν και δεν έχω δοκιμάσει τις εφαρμογές που αναφέρεις (εκτός από το Viber και σε αυτό δεν έχω κάνει κλήση) δε βρίσκω λόγο να μην δουλεύουν κανονικά. Το μοναδικό πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει στην 1.25 stock rom του κινητού ήταν ότι πολλές φορές δε μου έστελνε notification όταν έπαιρνα κάποιο μήνυμα σε εφαρμογές τύπου Telegram, Kik, Whatsapp κτλπ. Με την 1.18 δεν είχα αυτό το πρόβλημα και δεν ξέρω αν λύθηκε στην 1.31 καθώς δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα. 30-35 ώρες μου βγάζει εμένα περίπου με το 80-85% του χρόνου σε wifi και το υπόλοιπο σε 3g/4g.
  6. eSATA

    ZTE V5 Max

    Δε θα τη δουλέψω πολύ φίλε γιατί έχει κάποια bugs που δε μου αρέσουν προς το παρόν. Δε δουλεύει η αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης. Προφανώς δε δουλεύει και η αυτόματη φωτεινότητα του breath light αλλά ούτε μπορείς να την κάνεις adjust σε αυτό. Δουλεύει με δικό του τρόπο. Δε δουλεύουν οι ρυθμίσεις οθόνης για Colors & saturation. Δεν μπορεί να ανοίξει η stock εφαρμογή για alarm. Κατά τα άλλα είναι πολύ σταθερή ROM χωρίς καθόλου lags και μάλιστα μου φαίνεται περισσότερο smooth από την stock 1.25 που είχα πριν. Κατανάλωση μπαταρίας μου φαίνεται παρόμοια με την στοκ αλλά δε μπορώ να πω ακόμα με σιγουριά την άποψή μου επειδή την έχω μόνο μία μέρα. To ΖTE V5 MAX είναι 16GB αντί για 8 που είναι το NOTE. Έχει dual sim με dual 4g standby. Δεν έχω δοκιμάσει dual sim για να σου πω τυχόν προβλήματα. Επίσης από όσο ξέρω το ZTE δεν έχει καμία προστασία οθόνης ενώ το NOTE έχει corning gorilla glass. (Αν και είχα διαβάσει ότι σε κάποια regions η Xiaomi το έδωσε χωρίς gorilla glass. Kαλύτερα να ρωτήσεις το μαγαζί που θα το αγοράσεις). Εγώ επέλεξα το ZTE για τα 16gb και τον 64bit cpu που ίσως εκμεταλλευτεί τις δυνατότητες του Lollipop. To Χiaomi δεν το έχω δει ούτε από κοντά για να σου πω ολοκληρωμένη άποψη όμως. :)
  7. eSATA

    ZTE V5 Max

    Έχουν βγει μερικές custom roms και αναβαθμίζονται συνεχώς. Δείτε το thread στο XDA που τις έχει όλες μαζεμένες μαζί με άλλες χρήσιμες πληροφορίες για το κινητό. Πέρασα σήμερα την MIUI6 5.1.19. Φαίνεται πολύ γρήγορη και σταθερή. Την έκανα κανονικά install από CWM, πέρασα GAPPS και απέκτησα root access απλά flashάροντας το supersu από το CWM. Μερικά Screenshots: http://oi61.tinypic.com/259bt3b.jpg http://oi59.tinypic.com/w7g5m1.jpg http://oi58.tinypic.com/2ur9tzl.jpg http://oi61.tinypic.com/29diyq1.jpg http://oi60.tinypic.com/v47xvm.jpg http://oi62.tinypic.com/2csgxds.jpg http://oi60.tinypic.com/149ryw0.jpg
  8. eSATA

    ZTE V5 Max

    Google Translate από το official site της ZTE.
  9. eSATA

    ZTE V5 Max

    Από vickmall που το πήρα εγώ με ρώτησαν αν θέλω multilanguage rom ή την stock που έχει μόνο Αγγλικά-Κινέζικα. Βρήκε σήμερα καινούργιο update@1.31. Απέτυχε να το περάσει από FOTA φαντάζομαι επειδή είμαι root. Θα το κατεβάσω αύριο να δω αν θα περάσει από CWM. To πέρασε κανείς;
  10. eSATA

    ZTE V5 Max

    Ελληνικό πληκτρολόγιο θα έχεις αλλά το θέμα ειναι οτι αν κάνεις update τώρα θα χάσεις και το root και τα gapps. Επισης δεν ειμαι σίγουρος αν το official update θα περάσει από το cwm, αν και θεωρητικά θα περάσει. Εγώ το update οπως ειπα παραπάνω το εβαλα απο το stock recovery.
  11. eSATA

    ZTE V5 Max

    Πρέπει να πεις στο κατάστημα αλλά είναι εύκολη διαδικασία να τα περάσεις μόνος σου.
  12. eSATA

    ZTE V5 Max

    Κι εμένα ρουταρισμένο μου ήρθε αλλά με το stock recovery. Πέρασα το update από το stock recovery που κατέβασα σύμφωνα με αυτό το ποστ στο XDA, και μετά το rootαρα και του πέρασα CWM και GAPPS σύμφωνα με τον παραπάνω οδηγό. ΠΡΟΣΟΧΗ αν κάποιος περάσει το update ως γλώσσες έχει μόνο Aγγλικά και Κινέζικα. Το CWM είναι στα κινέζικα. Μετάφραση.
  13. eSATA

    ZTE V5 Max

    Διαφορές στο Ui δεν παρατήρησα εκτός από το animation που κατεβαίνει το status bar. Δεν το δούλεψα και πολύ βέβαια με το 1.15. Μεγάλη διαφορά είδα στο browsing του drawer που πριν είχε lags ή ακόμα και κολλούσε στην ενναλαγή των καρτέλων και έπρεπε να κάνω πάλι slide για να ξεκολλήσει(με nova launcher όλα αυτά). Επίσης είδα διαφορά στην ανταποκρισημότητα των εφαρμογών, πόσο γρήγορα ανοίγουν δηλαδή. Μη φανταστείς τρελή διαφορά βέβαια. Ως σύγκριση είχα το προηγούμενο κινητό μου LG F260s LTE III(dual core αλλά με Krait@1.5GHz) και ήταν περισσότερο smooth από το ZTE με την 1.15. Τώρα μου φαίνονται το ίδιο με το zte να υπερτερεί σημαντικά στο multitask.
  14. eSATA

    ZTE V5 Max

    Παρέλαβα κι εγώ πριν 3 μέρες από Vickmall. Μου το έστειλαν rooted με multilanguage nubia V2.5. To κινητό ψιλοσερνόταν σε σχέση με reviews που είχα δει. Επίσης δεν είχα πρόσβαση στο system update που εκτός από OTA έχει και επιλογή για reboot στο Recovery. Antutu έβγαζε μόνο 18400 και γενικά είχε αρκετά lags. Πέρασα λοιπόν το τελευταίο official update (Version 1.25@ Nubia UI 2.6.0) και έστρωσε. Antutu 21100 και περισσότερο smooth. To rootαρα και πέρασα GAPPS ακολουθόντας αυτό τον οδηγό. http://oi58.tinypic.com/2nqfw3t.jpg http://oi57.tinypic.com/1pc9k6.jpg http://oi57.tinypic.com/357ogsi.jpg
×
×
  • Create New...