Jump to content

georgemp2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgemp2

  1. παιδιά κάποιος που να έχει κάποια ιδέα; επειδή χρειάζομαι για επαγγελματικούς λόγους το κινητό και αν δεν φτιάχνετε θα προβώ σε αγορά άλλης συσκευής. ευχαριστώ.
  2. Καλησπέρα, εδώ και περίπου δυο βδομάδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα όταν κάνω αποσύνδεση από ένα wifi και μετά ξαναπροσπαθώ να μπω με τα δεδομένα η σε άλλο wifi, ενώ μου δείχνει ότι συνδέθηκε δν μου φορτώνει δεδομένα. Μόλις το κάνω επανεκκίνηση λειτουργεί κανονικά. Αυτό γίνετε και στις 2 συσκευές g750 που έχω. Γνωρίζει κανείς τη μπορεί να φταίει? Πριν μια βδομάδα έκανα και εργοστασιακες αλλά δεν διορθώθηκε το πρόβλημα. ευχαριστώ.
  3. ωραία, σε ευχαριστώ. για οποία δίπατε άλλη πληροφορία θα ενημερώσω.
  4. θα μπορώ να μπαίνω να ελένχω κανονικά τα εμαιλ μου και να είμαι facebook κ.τ.λ.; επειδή διάβασα τόσα πολλά σήμερα και μπερδευτηκα. κάπου διάβασα αν δεν ενεργοποιησώ την υπηρεσια του blackberry δεν μπορώ να έχω τα δεδομένα και το wifi. σχετίκα με την συσκευή που είναι μεραχιρισμένη θα πρέπει να ελενξω κάτι; ευχαριστώ για την βοήθεια. (είμαι εντελός άσχετος)
  5. καλησπέρα παιδιά, καινούργιος στην παρέα. αύριο θα αγοράσω το πρώτο μου blackberry Q10. θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. Αρχικά θα πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο; ( γιατί το κινητό θα είναι μεταχειρισμένο), και δεύτερον έχω 1GB δωρεάν internet από τον πάροχο τον όποιο έχω, θα μπορώ να το χρησιμοποιώ από το κινητό; αν και έχω αρκετές απορίες για αρχή πιστεύω είναι αρκετές αυτές.
  6. καλημέρα παιδιά, κάτοχος ενός note 3 εδώ και ένα 6-μηνο. το τελευταίο διάστημα έχω ένα πρόβλημα με το κουμπί του home button, όταν είμαι μέσα σε μια εφαρμογή και το πατάω για να επιστρέψω στην αρχική οθόνη αυτό μου ανοίγει την σελίδα των εργασιών δηλαδή εκεί που βλέπουμε ποίες εφαρμογές είναι ανοιχτές. λογικά έχει κάποιο πρόβλημα το home button και καθώς το πατάω κολλάει και μου το κάνει αυτό. γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το πάω κάπου για να το φτιάξω και πόσο θα μου κοστίσει; ευχαριστώ.
  7. όλα όπως τα βρήκα τα άφησα. όταν πάω στις ρυθμίσεις λογαριασμών μου έχει τον λογαριασμό αλλά από κάτω γράφει ο συγχρονισμός απενεργοποιήθηκε.
  8. βάζω κανονικά το email μου και τον κωδικό μου, πατάω επόμενο μου βγάζει κάποιες ρυθμίσεις πατάω τέλος. και μετά αρκετή ώρα φορτώνει αλλά δεν μου εμφανίζει τα εισερχόμενα μου.
  9. καλησπέρα παιδιά, καινούργιος στο forum. εδώ και ένα μήνα κάτοχος ενός λευκού note 3 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα δεν μπορεί να κάνει συγχρονισμό το email μου με το κινητό μου, γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...