Jump to content

stefanos2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About stefanos2

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

stefanos2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Όχι νίκο δε το βγάζει,μονο αν τσεκάρω αυτά τα δυο σε http://prntscr.com/2rc4o4 σε Enabled μου βγάζει άλλη μια επιλογή στο Boot [Network:B02 D00 Yu] ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον κάτι σβήστηκε στο bios γιατί όταν του έκανα format μετά ζήταγε κωδικό το bios και του έβγαλα το φισάκι από τι "μπαταριουλα" του βίος και κάτι μάλλον έσβησε..:cry:
  2. Νίκο καλησπέρα και σε φχαριστώ που με βοηθάς ,έχω βγάλει φωτό παραπάνω το bios του laptop άμα θες ρίξε ένα μάτι βλέπεις εσύ κάπου Boot Settings Configuration η εγώ δε το βλέπω...
  3. καλησπέρα το άλλαξα όπως λες αλλα δε μου βγάζει στοιχεια όταν ξεκινάει,απότι καταλαβαίνω πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί η ήσυχη εκκίνηση πως μπορώ να το αλξώ αυτό... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πως γίνετε αυτό...Θα απενεργοποιήσεις το quiet boot από το bios και θα εμφανίζεται αυτό που θες.
  4. Καλησπέρα σε φχαριστώ για τι ανταπόκριση. Το έκανα, τα ίδια μου βγάζει μαύρη οθόνη και μετά μπαίνει,δε ξέρω μήπως έσβησα κάτι με το format που του έκανα,και το περίεργο είναι ότι στο bios δε μου βγάζει ρύθμισις για ανεμιστήρα για CRU και αλλα.. http://prntscr.com/2qr76z http://prntscr.com/2qr7tt http://prntscr.com/2qr8dn http://prntscr.com/2qr8ym http://prntscr.com/2qr9kb http://prntscr.com/2qra89 http://prntscr.com/2qravb Έβγαλα φωτό το bios από το laptop να το δις.
  5. Ναι στο bios μπήκα έβγαλα το φισάκι τις μπανταριάς turbo.x Broadcom BCM92045NMD FCC ID:QDS-BRCM1018 IC:4324A-BRCM1018 W812DL1 Modem Information tested to compiy with fcc standards FOR HOME OR OFFICE USE US:AGSMD01BDELPHI IC:4005B-DELPHI http://prntscr.com/2qdk72 εμενα βγάζει αυτή τι οθόνη χωρίς τις επιλογές PCI ΚΑΙ Chiyset :worry: ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://http//prntscr.com/2qdk72 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://prntscr.com/2qdk72 Καλησπέρα επειδή δε το κατέχω πολλή το θέμα πως γινεται το Default Settings...?
  6. καλησπέρα ναι όλα δουλεύουν. Αλλα δε βγάζει τα στοιχεια συσκευών στη εκκίνηση τη να συβαίνει..
  7. Καλησπέρα,έκανα format στο laptop και όταν κάνει εκίνηση βγάζει μαύρη οθόνη με μια γραμούλα πάνω αριστερά και μετά μπαίνει στα windows,φταίει το bios η κάτι πρεπι να ενεργοποιησω? Αν χέρι κάποιος να βοηθήσει..
  8. Καλημέρα καλός σας βρήκα ,θέλω να "μεβοιθισετε" σε κάτι,έκανα format σε ένα λάπτον ενώ μπαίνει κανονικά στα Windows δε μπορώ να μπω στο bίος πατάω delete όπου με αυτό έμπαινα και μου βγάζει κάτι άλλες "ριτμισις",αν μπορείτε "βοιθιστεμε
×
×
  • Create New...