Jump to content

ChrisRdf

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ChrisRdf

  1. ChrisRdf

    ZTE Blade S6

    Δοκίμασε aliexpress έχει με 40€. Ίσως βρεις και με 20€ μου παραφαίνεται φθηνό για οθόνη.
  2. ChrisRdf

    ZTE Blade S6

    επίσης! αναβάθμισες? ναι έφαγα κι εγώ τη κρυάδα με τις σιμς αλλά το είχα διαβάσει και το είχα ξεχάσει! όσοι αναβάθμισαν έχω ερώτηση. ενώ έβαλα το update στη κάρτα και το βλέπει το file manager (update.zip) όταν το πάω για αναβάθμιση δεν το βλέπει (στην οθόνη update με το android). όταν πάω update from sd card από αυτό το menu, επίσης δεν βλέπει μέσα το update.zp. αντιμετώπισε κανείς άλλος το πρόβλημα αυτό? UPDATE: οκ παίζει να έφταιγε η sd που ήταν 8gb. Έβαλα μια 4άρα και από ότι φάινεται γίνεται:P να 'ναι καλά το παιδί που παρέθεσε το λινκ!
  3. ChrisRdf

    ZTE Blade S6

    Ήρθε και το δικό μου. Το παρήγγειλα 25 Μαρτίου. Πέρασε μια εβδομάδα να συνεννοηθώ με τα αυτοματοποιημένα μηνύματα από το gearbest διότι και καλά η Ελλάδα είναι απομακρυσμένη περιοχή. Οπότε το κινητό εστάλη την Τρίτη (31/03) και έφτασε τώρα(06/04) το απόγευμα. Είχα βάλει flat rate shipping free οπότε με το κουπόνι ένα 200άρι. Το ζούπηξα από 'δω από 'κει, δεν παρατήρησα κάτι δυσάρεστο. Τώρα το 'βάλα να φορτίζει και θα πάω να αγοράσω micro sims.:P Θα το ανοίξω το βράδυ να δω τι παίζει!
  4. ChrisRdf

    ZTE Blade S6

    παιδιά εγώ είχα βάλει τα δωρεάν μεταφορικά αλλά τους έγραφα στο μήνυμα ότι θέλω να σταλεί από ευρώπη. βλέποντας τα μηνύματα εδώ σήμερα έστειλα mail τώρα το μεσημέρι ρωτώντας τι παίζει και μου απάντησαν. τώρα είτε μου απάντησαν για το mail που έστειλα είτε είδαν ότι το θέλω από ευρώπη και έκατσε η απάντηση τους να ήταν μετά το mail μου. σας παραθέτω αυτό που μου απάντησαν να ξέρετε κι εσείς. ζήτησα να μου σταλεί από ευρώπη αλλά λόγω τις ελλάντας (που ειναι remote area), ευρώπη προς ελλάδα σημαίνει ότι μόνο με DHL στέλνουν? διότι δεν ζήτησα DHL απλά είπα στείλε από ευρώπη. και είχα επιλέξει flat rate shipping στο auto. (δλδ όχι singpost ή netherlandpost) μήπως remote area λένε την καρδίτσα?:P επίσης έχουν κάνει ship ήδη το δέμα? διότι δεν βλέπω κάτι ούτε στο paypal ούτε στο site.
  5. ChrisRdf

    ZTE Blade S6

    δεν το πρόλαβα το κουπόνι αλλά και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση!
  6. ChrisRdf

    ZTE Blade S6

    ευχαριστώ για τις απαντήσεις. αλλού το βρίσκω ακριβότερο απο 235.40 ευρώ με τα μεταφορικά (ebay, aliexpress apo germania-242 περίπου) οπότε τα έδωσα για την αποστολή. μακάρι να έρθει παρασκευή αλλά δεν το βλέπω. διάβασα ερωτήσεις και reviews στο site αυτό και έμεινα ευχαριστημένος. θα πάω να ανάψω και ένα κεράκι στην εκκλησία και σας ενημερώνω όταν το πάρω :p
  7. ChrisRdf

    ZTE Blade S6

    αυτό ακριβώς κάνω τώρα! τους ζητιάνεψα και ένα screen protector :p μια μικρή ερώτηση αν ξέρεις. έρχονται συστημένα? θα λείπω στη δουλειά, θα το πετάξουν στην πολυκατοικία?
  8. ChrisRdf

    ZTE Blade S6

    σε υπερευχαριστώ θα το κοιτάξω. έχει πάρει άλλος κανείς μας από κει?
  9. ChrisRdf

    ZTE Blade S6

    χαίρομαι που διαβάζω μόνο καλά για το κινητό διότι σκοπεύω να το πάρω. δυο ερωτήσεις αν γίνεται. από που αγοράστηκε? να φανταστώ δεν έχει έρθει στα μαγαζία ακόμα ε? το είδα στο aliexpress. να δώσω 20 euro μεταφορικά να έρθει από γερμανία ή τζάμπα από κίνα? επίσης η ρομ είναι επίσημη έτσι? δλδ δεν θα χρειαστεί να βάλω χέρι έτσι?
  10. με 'κεινα και με τ' άλλα μπρίκαρα το τηλέφωνο μου (lenovo a760). Αγόρασα jig αλλά τίποτα. Από ότι κατάλαβα θέλει riff box/jtag. Βρήκα έναν τύπο από βουλγαρία που εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο. Για να αποφύγω να το στέλνω τόσο μακριά, ξέρουμε αν κάποιο μαγαζί στην ελλάδα ειδικέυεται σε τέτοιου είδους σέρβις?
  11. ChrisRdf

    Lenovo A760

    :cry: δούλεψε, βλέπω πλέον το market! ευχαριστώ πολύ!!!!:D
  12. ChrisRdf

    Lenovo A760

    στο λινκ τις σελίδας για needrom έχει αρχειο gapps????
  13. ChrisRdf

    Lenovo A760

    Κατέβασα τη ρομ που παρέθεσα στο link. πιο πάνω. Το gapps από ότι κατάλαβα είναι άλλη ρομ. Γιατί να τη βάλω αφού έβαλα τη lewa?
  14. ChrisRdf

    Lenovo A760

    Τελικά έβαλα τη ρομ lewa με το twrp flash. Είχα κάνει όντως λάθος στο βήμα όπου έκανα factory reset. Για κάποιον που ίσως αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με μένα παραθέτω ακριβώς τα βήματα που ακολούθησα. Εφόσον κατέβασα όλα τα αρχεία από τη σελίδα http://www.needrom.com/download/lewa-os-5-1-multilang-gaaps-enczskruch/ ακολούθησα τα βήματα που λέει ο τύπος. Μόνο για την twrp είναι αυτά υπόψη. Κάνω format την sd card. Περνάω μέσα το twrp.img και το zip για τη ρομ. Έχω κατεβάσει από το market το Rashr και το εκτελώ κάνοντας flash την twrp.img που έχω στην sd. Το τηλέφωνο κάνει reboot και μας βγάζει στην recovery οθόνη. 1) Mount και επιλέγουμε τα πάντα. Το cache σε μένα δεν ήταν επιλέξιμο. 2)Wipe και μετά Advanced Wipe. Επιλέγουμε τα πάντα εκτός τις sd κάρτας. Εδώ σε μένα μου έκανε wipe failed. ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ "WIPE TO FACTORY RESET" εμένα αυτό μου τα χάλασε όλα χτες. 3)Αν αποτύχει το wiping εδώ τότε πρέπει να αλλάξεις storage στο πάνω μέρος της οθόνης. Εκεί είναι το θέμα του. Στην ουσία το mount->wipe->advanced wipe πρέπει να γίνεται με επιλεγμένη την μνήμη τηλεφώνου. (έχει ρύθμιση στο πάνω μέρος της οθόνης) 4)Μετά επιλέγουμε πάλι την sd card στο πάνω μέρος της οθόνης ώστε να πάμε install και να εγκαταστήσουμε το zip. VOILA! νέα ρομ! Την κοιτάζω τώρα, από πρώτη όψη ίσως έχω ένα θέμα με το market αλλά πιστεύω θα το βρω!
  15. το πήρε ο αδελφός μου από το minideals. είχε 1gb ram και πήγαινε οκ. παρόλα αυτά δεν πολυξέρει από rooting κτλ και του γύρισε στα κινέζικα/αγγλικά. βρήκαμε τη ρομ απο το needrom αλλά οι οδηγίες ήταν απαράδεκτες για κάποιον που δεν γνωρίζει καλά. οπότε το έστειλε σε τεχνικό. (δυστυχώς ζω σε άλλη πόλη και δεν μπορώ να τον βοηθήσω εγώ που ξέρω λίγο καλύτερα.) η πραγματική ερώτηση μου είναι η εξής: υπάρχει τέτοιου είδους service στην αθήνα? δηλαδή υπάρχουν μαγαζιά που ξέρουν από κινέζικα και rooting? μου φαίνεται πως όχι αλλά δεν είμαι σίγουρος και γι αυτό ρωτάω. Περιττό να πω ότι το κινητό και είναι σε τεχνικό απο τις 29 δεκεμβρίου, ο οποίος κατά τα λεγόμενα λέει οτι είναι ενήμερος για τέτοιες καταστάσεις. Είναι δουλειά μιας ώρας να βάλεις άλλη ρομ? άντε 2? αυτός αν ήξερε θα το είχε φτίάξει νομίζω.
  16. ChrisRdf

    Lenovo A760

    μα δεν συνδεεται. δλδ το βαζω και δεν βγαζει κατι. τωρα του περναω την αρχικη ελληνικh ρομ (και αυτο μετα απο μεγαλη τρομαρα διοτι δν αναγνωριζε καν το τηλεφωνo μου ελεγε wait for device και εμενε εκει. τωρα επανεγκατεστησα το ledrivers.msi και το αναγνωρισε και κανει διαφορα ("writting system..." το τηλέφωνο ξαναγύρισε στην αρχικη του μορφη (οχι κινεζικα, με το τροπο που εξηγειται στη σελιδα 33) θα δοκιμασω να περασω τη lewa με τον cw να δω αυριο αν οχι σημερα. ευχαριστω για την απαντηση.
  17. ChrisRdf

    Lenovo A760

    ξέρεις τι? με την cw με το που την άνοιγα χώρις να κάνω κάτι, έβγαζε από κάτω mount failed cant open κτλ. πλέον δεν μπορώ να κάνω flash με την cw διότι δεν ανοίγει καν το κινητό για να πάω στην εφαρμογή flashR. θα δοκιμάσω να το συνεφέρω πρώτα με τη ρομ που είχε όταν πρωτοήρθε.
  18. ChrisRdf

    Lenovo A760

    Καλησπέρα! πήγα κι εγώ να βάλω την lewa ρομ. Έκανα δουλειά με το twrp αλλά στο βήμα της σελίδας για τη ρομ που έλεγε για advanced wipe μου έβγαζε wipe failed. Έτσι κι εγώ έκανα factory reset στο ίδιο μενού. Νομίζω εκεί ήταν και το μοιραίο λάθος μου. Εγκαθιστώ τη ρομ και μου ζητάει να φτιάξω τις permissions (fix root permissions) πριν επανεκκινήσω. Λέω "δεν το κάνω?" επανεκκινώ λοιπόν και φυσικά το κινητό κάνει ένα αέναο rebooting. Με το παλιό logo κιόλας. Κατέβασα το αρχείο που το ξαναπάς στα ελληνικά αν έκανες τη κινεζιά με το update και έχω θυσιάσει μια μύγα σε 5 διαφορετικές θεόητητες για να γυρίσει στην αρχική του ελληνική μορφή. Η ερώτησή μου είναι ¨"τι πήγε στραβά?" αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα, ευχαριστώ!
  19. ChrisRdf

    Lenovo A760

    ακυρο εχετε τ β ηματα γiα ρουτ εδω
×
×
  • Create New...